BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 616
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 30
Направо божа кравичка. Е, ако не божа, то поне кравичка Joy

# 31
Не вярвам в конспирацията, че Гого е в мисия и го играе милионер, а пък техните си живеят във Враца..
Вчера в неформален разговор той каза, че и в Германия е играл народна топка. Той там е отраснал и му личи. Възпитан, културен, премерен,  личи си, че не е ашлак, личи си по поведението му, дори когато спори го прави без агресия и крясъци. Просто му личи, че не е оттук и е за малко...  
Нека някой да покаже доказателства, за нещата които твърди, че да се убедим и ние в тази врачанска теория..
Не знам, но в Линкдин като работа е сложил само и единствено врачанската му фирма… Тази с капитал 50 лв, 100 лв ли беше… Ако от нея е станал милионер, НАП да се самосезира. 😁 Няма информация за друга фирма или семеен бизнес.

# 32
Махнали са гласуването в Нова плей, явно след като си тръгне някой днес, пак ще гласуваме

# 33
Гого със семейството си ..

Скрит текст:

# 34
Доста си прилича с баща си Гого. Детенцето сестра ли му е?

# 35
  • София
Не знам, но в Линкдин като работа е сложил само и единствено врачанската му фирма… Тази с капитал 50 лв, 100 лв ли беше… Ако от нея е станал милионер, НАП да се самосезира. 😁 Няма информация за друга фирма или семеен бизнес.
Нищо не пречи и тук да си има фирма. Сигурно си има и фирми в чужбина, които не са на негово име. Това, че не иска да парадира с пари е похвално и няма нужда цяла Б-я да му знае бизнесът и доходите.
То Ланеца не си казва откъде носи чувалите с пари с които парадира, пък защо Гого да му пада на нивото и да споделя такива конфиденциални неща..

# 36
Весела да се маха.

# 37
Днес според мен си тръгва Пламен

# 38
Ванеса колко е доволна, че Емануела й подаде интрига.

# 39
  • София
Махнали са гласуването в Нова плей, явно след като си тръгне някой днес, пак ще гласуваме
  А как ще махат без да сме гласували? Трябваше да разяснят новите правила.

# 40
  А как ще махат без да сме гласували? Трябваше да разяснят новите правила.

Ами явно преди да започне епизод ще ги махат

# 41
  • София
Много е досадна Ванеса. Close

# 42
  • SF
Има разговор между двама души. Някакъв си техен разговор и ивонето е там! Да успокоява, да погали, да си каже своето Да!...

# 43
Ванеса много щастливо развълнувана дава акъл на Гого, а като я свързваха с други крещеше. Хм...А Емануела уж и е приятелка, как можа да го изтропа това.

# 44
Давай, Ванеса, давай, моето момиче, закопай се по-бързо и от Веселка. На мога да повярвам какви простотии взе да бълва. Гого бил красив "отвътре". Държа да знам защо ББ не е излъчил въпросната аутопсия.

Общи условия

Активация на акаунт