BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 157
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 205
Билалов беше мега уникално скучен като водещ, иначе за другото съм съгласна, че интелигентен и добър актьор няма спор. Във Връзки и Под прикритие много ми харесваше.

# 2 206
Сашка Васева й е приятелка.Много ясно,ме няма да я издаде

# 2 207
  • София
Тази Косара беше като мумия през цялото време. Гледаше лошо, не ръкопляскаше. Все едно я бяха завели насила там. И то сигурно е така, де, по договор.
Та кой ли би искал да се покаже публично след вълната от негативизъм, която предизвика!

# 2 208
Сашка Васева отрече да са приятелки. Само от година познавала Ивоне.

# 2 209
Какви глупости дрънка Кулагин… Тръгна от Ивонне, после някаква чалга звезда, която не знам. После Бони, Азис. Всичките ги наклюкари. Спрях лайфа, не ми се слушат глупости. Типичен Кулагин се опитва да си вдигне рейтинга на гърба на всички останали.

# 2 210
Не гледам Кулагин, но ако Сашка Васева е казала, че познава Ивонне от година - това със сигурност е лъжа, тъй като имат интервю двете от преди 4/5 години в 'На кафе' .

# 2 211
Не можех да се начудя в неговия сезон с какво печелеше зрителите. Елементарен, злобен, груб, лигав...

# 2 212
Хареса ми на Веселка прическата и облеклото, пак имаше предизвикателност, но по-умерена. И добре говореше. Май тя има най-добрия български  и дикция?
Някой беше писал, че Радо ставал за актьор в исторически филми. Simple Smile А той хич не е артистичен, но поне за приза "Български език - устна форма" става ли според вас? Обясняваше на съквартирантите  някои думи.
Патрашкова много ги осмиваше - "парапет" и "перипетии"..., много бисери имаше.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:11 от Pepina_n3

# 2 213
Наистина, и предаването, и участниците , и колата бяха от Алиекспрес. Голяма бутафория. Преди малко разглеждах Фейсбука на победителя, много неграмотно момче. Как пък все такива кухи хора събраха, елементарни, неграмотни, а и до един мразещи Европа, Америка, хомофоби, патриотари, с една дума - ганьовци.
Линк към фейсбук профилът му?

# 2 214
Хареса ми на Веселка прическата и облеклото, пак имаше предизвикателност, но по-умерена. И добре говореше. Май тя има най-добрия български  и дикция?
Някой беше писал, че Радо ставал за актьор в исторически филми. Simple Smile А той хич не е артистичен, но поне за приза "Български език - устна форма" става ли според вас? Обясняваше на съквартирантите  някои думи.
Патрашкова много ги усмиваше - "парапет" и "перипетии"..., много бисери имаше.

Не става.

# 2 215
  • на последния етаж
Аз съм доволна - двамата ми фаворити стигнаха до финала.
И на мен ми направи впечатление, че само Беба поздрави Марио, а Ивоне и Косара чак бяха приседнали отделно.
Сезонът ми хареса, не бях гледала ББ от първия сезон преди може би 20 години. Да видим следващия.

# 2 216
Наистина, и предаването, и участниците , и колата бяха от Алиекспрес. Голяма бутафория. Преди малко разглеждах Фейсбука на победителя, много неграмотно момче. Как пък все такива кухи хора събраха, елементарни, неграмотни, а и до един мразещи Европа, Америка, хомофоби, патриотари, с една дума - ганьовци.
Линк към фейсбук профилът му?

https://m.facebook.com/mario.todorov.37266/

# 2 217
Ивоне, пак с очилата... и в реалния живот. Не е заради осветлението в къщата.
Да, много са и хубави, сменя ги, има за всеки тоалет.

# 2 218
Някой беше писал, че Радо ставал за актьор в исторически филми. Simple Smile А той хич не е артистичен, но поне за приза "Български език - устна форма" става ли според вас?
Щеше да става, ако не казваше "мешай" 😤

# 2 219
Някой беше писал, че Радо ставал за актьор в исторически филми. Simple Smile А той хич не е артистичен, но поне за приза "Български език - устна форма" става ли според вас?
Щеше да става, ако не казваше "мешай" 😤
Кой тогава? Понеже им намирахме кусури на българския, кой имаше най-добър български?

Общи условия

Активация на акаунт