BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 234
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 190
ама съм с мъничко детенце
Прочетох “с мънички дупенце” JoyJoyJoy

Викаш, ще е сложно с малко дупенце влизането, след наложения нов американски стандарт .

# 2 191
  • Варна
ама съм с мъничко детенце
Прочетох “с мънички дупенце” JoyJoyJoy

Хахахахаха, ще събудя детето, бре

# 2 192
Хахаха дежурните заподозрени – първи да се снимат с победителите са победените.
Клоуни.
Не поздравили Марио - злобни. Поздравили го и се снимали с него - клоуни. Аз се объркАх. 😁

# 2 193
То май само Теодора вдигна за Марио, че даже и зрителите в публиката като питаха викаха повече за Георги, отколкото за Марио.
Въпреки че и самата Теодора казваше на съквартирантите, че те в къщата „са го направили победител” и че добре си е изиграл играта.

# 2 194
Атидже да си го отнесе този тежък дуп с кеф обратно в САЩ.

# 2 195
Кулагин е на лайф сега и разконпирира Ивоне като жена, звънна дори и на Сашка Васева да потвърди🙂

# 2 196
Къде това, дай линк, де!

# 2 197
На мен Билалов ми е като чичо дето най-сладкото са му ушите. Мега скучен. Няма живец.
///
И каква стана тя – най-лудият според всички съквартиранти спечели формата.
А лудите май са те.

Ooo, за Билалов мога да поспоря. Интелигентен, начетен, има много подходящ глас за водещ, реагира адекватно, има чудесен изказ и говори увлекателно.
Ники Кънчев е абсолютната противоположност. Още ме хваща срам, като се сетя колко беше неадекватен като влизаше Памела Андерсън в къщата. Grinning

# 2 198
В тик ток , Изписвате Valentin Kulagin

# 2 199
Ох,аз с удоволствие бих участвала, ама съм с мъничко детенце, ще трябва да изчакам няколко години.
А аз с удоволствие бих те гледала, ама подозирам, че бързо ще те изгонят. 😁

# 2 200
Недейте. Приемете, че е въпрос на вкус. Билалов е доста по-неинтелигентен и начетен от Кънчев. Бъдете! Нямам против предпочитанията на хората. Simple Smile
Сега очакваме Ивон да го покани да живее Марио при нея в Монако. Ама като син бе, вие какво помислихте.
Така и не приех тази поза и натрапване на майчица – бррр крийпи, не е спайси.

# 2 201
Кулагин е на лайф сега и разконпирира Ивоне като жена, звънна дори и на Сашка Васева да потвърди🙂
Пуснах си го - Сашка Васева отрече, че Ивонне е транс и Кулагин се ядоса. В коментарите го хейтят, че няма доказателства и че си вдига рейтинга. 😁

# 2 202
Нито Ники Кънчев, нито Билалов са ми интелектуалци… двамата са ми еднакво антипатични и скучни за водещи.
Нека дадат път на нови лица вече, стига със старите муцуни. Дано да сложат някой млад, усмихнат човек до Алекс догодина.

# 2 203
  • Варна
Ох,аз с удоволствие бих участвала, ама съм с мъничко детенце, ще трябва да изчакам няколко години.
А аз с удоволствие бих те гледала, ама подозирам, че бързо ще те изгонят. 😁

Ааа,не с лошо, не с лошо. 🤣🤣

# 2 204
Всеобща радост във фейса.
Хората харесват Марио.

Общи условия

Активация на акаунт