BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 801
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 745
Аз съм пропуснала, че и Виктор е бръснар. Събота Марио ще прави парти в салона си. Приветства всички да го посетят.

# 2 746
Аз съм пропуснала, че и Виктор е бръснар. Събота Марио ще прави парти в салона си. Приветства всички да го посетят.
Ами да правим една бг-мама агитка и да ходим на партито GrinningGrinningGrinning

# 2 747
" На кафе" съм гледала няколко пъти за последните години и то от скука От толкова време Гала е водеща, че май вече и е трудно да симулира интерес към гостите си. Видимо отегчена и коства големк усилия, да задържи "дежурната усмивка" пред тях, без значение кои са. С Марио съвсем се отпусна. Той изглеждаше толкова притеснен, защото те се държаха с него като обвиняем на разпит, вместо да го предразположат като гост.
Да, Марио беше притеснен, съгласна съм. Той на всички интервюта беше така.
Но, той ги нарече "Икони", демек изрази преклонение и признание затова, че са известни (Гала и Патрашкова)... , а те му скачаха като ..., Патрашкова се усети към края и стана по-мека.

# 2 748
Марио се държа много уважително към тях, поведението им беше ужасно. Не вярвам да са коментирали днес в ефира, че са се държали ужасно вчера и поне да се извинят.

# 2 749
Както на съквартирантите, така и на тях  им показа лицата.

# 2 750
Всеки ден в ефир се излагат, знаем си ги.

# 2 751
Марио спечели и това никой не може да го промени. Явно е, че спечели от вота на зрителите... явно панела при Гала е на друго мнение., е и? ...Те всеки ден изказват някакви  мнения по някакви въпроси, е и? Някакъв неопровержим еталон ли са? Победителят би трябвало да е събрал гласовете на народа/които са решили да гласуват/, колкото и грешен, толкова явно и харесван.

# 2 752
Мен ме изненада вота на финала, където разликата между Ланеца и Марио май беше около 10-15%, очаквах да е по-драстична. Какъвто и да е резултата Марио беше доста по-адекватен от други победители като например Тото.

# 2 753
Другарският съд беше отвратителен. Много ме разочарова Блажев с великия въпрос за гърдероба. От интервюто се разбра, че Марио иска да стане свещеник. За целта трябва да се ожени. Нали не очаквате да си признае в ефир, че е би-сексуален, че е участвал в оргии и т.н.? За парите каза, че не иска да ги харчи за битовизми, а да ги инвестира и когато се завъртят, да започва с ремонтите на къщата на техните и да им прави зъбите.

# 2 754
Тези глупости на Ивонне за оргиите са някакви нейни фантасмагории, според мен. Колкото е целувала Енрике, толкова и такива видеа е гледала. Ще ми хареса да им пуснат един детектор на лъжата и да гледаме как на въпроса за пола, Ивонне се дъни.

# 2 755
# 2 756
"Мама и Сита" наистина има видео, в което се целува с Енрике/някой беше споменал, че той го правел редовно с някой от публиката/, обаче ако Ивоне закача според нея "оргиите" на някой, дали ще и бъде приятно да я застрелят с "нейните".

# 2 757
  • София
Къде е бара на Радо? Снощи ми се стори, че го видях на Шейново, но дали беше той.

На улица “Сан Стефано” е заведението, казва се Radi’s bar.

# 2 758
   Това с креватните бройки на Ивонне си беше абсолютна шега и провокация в неин стил, не знам как може да се приема сериозно. Аз си го спомням, гледах тогава. Питаха я с колко е спала, тя примижа с едното око: "Да сметнем, значи, ако съм почнала на 12, сега съм на 50 - 1820 човека. Това без да броим оргиите!" На нейно място също по подобен начин бих отговорила. На кого му влиза в работата, ама-ха. Аз на мъжа ми не съм казвала с точност Simple Smile, ще казвам "пред цяла БългаХия." Как ли пък не.

# 2 759
Възможно е да има 1820.

От 12 г до 49г  са 37 години,
1820:37=49 мъже/година

Общи условия

Активация на акаунт