BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 759
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 760
Възможно е да има 1820.

От 12 г до 49г  са 37 години,
1820:37=49 мъже/година

Аха, на 12 г. е спала всяка седмица с различен?

# 2 761
При следващият нов отговор, без да отваряш темата отиваш в дясно на менюто на форума и търсиш Нови отговори, цъкаш там и изтриваш отговора и се отписваш.Само че, май не ставаше в мобилната версия.
Благодаря за отговора! Опитах многократно. Не става нито през пълната версия, нито през мобилната.

# 2 762
Ивонне се еб@ва с вас и с бройката на мъжете си, направо не мога да повярвам, че има толкова лековерни хора... все едно слушам баба си...
На тъпия въпрос, отговори умно с първото голямо число, което й дойде на ум,
Все едно някой си брои любовниците и дори ще ги помни при такова число...

# 2 763
Новата чалга звезда вече е на услугите на гримьора на фолкаджийките Цецо. Петър копнал публикацията и написал отдолу Страхотна е!, като естествено нито тя, нито друг го отразил. Атижа се озърта за Пайнер.

# 2 764
Другарският съд беше отвратителен. Много ме разочарова Блажев с великия въпрос за гърдероба. От интервюто се разбра, че Марио иска да стане свещеник. За целта трябва да се ожени. Нали не очаквате да си признае в ефир, че е би-сексуален, че е участвал в оргии и т.н.? За парите каза, че не иска да ги харчи за битовизми, а да ги инвестира и когато се завъртят, да започва с ремонтите на къщата на техните и да им прави зъбите.
Сериозен въпрос - за свещеник не е ли нужно висше образование? Семинарията е средно училище и завършилите се водят църковнослужители, което е много нива по-надолу в йерархията. До колкото знам (а не претендирам, че знам много детайли по темата), те са си 4 години далеч от това да са свещеници. Единственият бонус за семинаристите е, че могат да влязат в Богословския факултет без приемен изпит, ако са завършили с над 5.00 средното си образование. И няма задочна опция.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:08 от Lilly_85

# 2 765
Гала не обича да общува с плебеи. Затова се държи така с Марио. В орбитата й може да кръжат само нейни себеподобни - Джуджита, Халваджиянци и други финансово извисени люде.

# 2 766
  • София
Новата чалга звезда вече е на услугите на гримьора на фолкаджийките Цецо. Петър копнал публикацията и написал отдолу Страхотна е!, като естествено нито тя, нито друг го отразил. Атижа се озърта за Пайнер.

Чух ѝ една-две песни покрай ББ. Използва много аутотюн или като се казва, звучи ми все едно слушам  ChatGPT как пее.

# 2 767
Сериозен въпрос - за свещеник не е ли нужно висше образование? Семинарията е средно училище и завършилите се водят църковнослужители, което е много нива по-надолу в йерархията. До колкото знам (а не претендирам, че знам много детайли по темата), те са си 4 години далеч от това да са свещеници. Единственият бонус за семинаристите е, че могат да влязат в Богословския факултет без приемен изпит, ако са завършили с над 5.00 средното си образование. И няма задочна опция.

До колкото аз съм запознат, за свещеник има сериозен път. Хората, завършили семинария, до колкото знам са вещи в богословието като наука - знаят литургиите и другите служби в православието и започват обикновено от най-ниския чин, иподякон. После има ръкополагане за Дякон, което съм го виждал като процес в Пловдивската православна телевизия, след което се ръкополага за свещеник.

Не претендирам за изчерпателност на информацията, базирам изцяло на прочетеното / видяното в областта.

Полезен линк:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0% … D1%82%D0%B2%D0%BE

# 2 768
Супер обидно интервю с Марио,  изгледах го сега. Седнали срещу него и го нападат , грозно е!
Гала показа супер голяма ненавист към победетеля. Човека си се изказа супер добре, панела го подлуди. Все кусур му мислеха... Сякаш беше отново в къщата на Биг Брадър

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 06:33 от ilenkata

# 2 769
Снощи Ланецът е бил в "Плаза" София на Константин заведението и отново е пял оная простотия "Очите черни,косите черни...."
Виктор си отваря бръснарски салон в София .

# 2 770
  • софия
В Левски Г предполагам

# 2 771
Е, ако Ивонне е професионалистка, защо на 50 г.  да не е спала с 1800 мъже? 😀

# 2 772
Може ли да живееш в Щатите, там да не можеш да направиш нищо от себе си и да се върнеш в БГ да станеш чалга певица. Дъно ми е Атиджа.

# 2 773
Има тенденция деца на българи в чужбина да се връщат в БГ.
Тя пък е родена в Америка, станала счетоводителка в на баща си заведението, от сутрин до вечер 11 часа смята,  а в ББ пее. Донесла е готините тоалетчета, цици, дупе, лице - поправени.
И Георги, тайният бизнес на баща му не го удовлетворява и тръгнал по Италия модел да стане.

Искам да кажа, че младите искат да направят нещо различно от родителите, тези неща, които имат ги приемат за даденост и не са им интересни.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:19 от Pepina_n3

# 2 774
Според вас каква работа за счетоводител има еднa семейна кръчма, дето да предполага да се върши по 11 часа всеки ден?

Момичето каза просто, че е завършило "счетовс... счетовсводис... акаунтинг", и също че работи в ресторант. Тая логическа връзка, че е счетоводител във въпросния ресторант, си е лично ваша. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт