Препоръчайте добър счетоводител за годишна данъчна декларация?

• 305
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте от нап ми върнаха декларацията не я приеха и харесаха моля да препоръчате добър счетоводител за годишна данъчна декларация? Да ми я попълни и оправи и да не ми я връщат повече, за частно лице, благодаря предварително.

# 1
  • София
Да препоръчам себе си. Счетоводител съм, със стаж 20+ години.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:08 от bialata3

# 2
  • София
Здравейте от нап ми върнаха декларацията не я приеха и харесаха моля да препоръчате добър счетоводител за годишна данъчна декларация? Да ми я попълни и оправи и да не ми я връщат повече, за частно лице, благодаря предварително.
Когато НАП ви върне декрарацията е писал и защо я е върнал. Така, че ако посочите причините, може да ви се отговори и тук. Но иначе тук има много колеги счетоводители, които нероятно ще ви отговорят.

# 3
ГДД не се ли подаваше в срок до 30 април 2025 г., за доходите получени през 2024 г.

# 4
  • София
ГДД не се ли подаваше в срок до 30 април 2025 г., за доходите получени през 2024 г.
Предполагам е върната ГДД за 2023 година, която е подадена до 30.04.2024 г.

# 5
Най-вероятно.
От няколко дни НАП уведомява лицата с грешки.
Какви пък толкова грешки да са намерили?
Единствено, да което мога да се сетя, е да са сравнили с подадените данни от работодателя.

# 6
И моята я върнаха заради грешка, но отидох до НАП и заедно със служителката я подадох поправена (тя ми казваше какво да пиша). Така че може да опиташ и така.

Общи условия

Активация на акаунт