Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 043
  • 1 286
  •   2
Отговори
# 255
Ох, Мария, това е най - добра цена от януари насам + кода 10%, още го мисля и резервирам

# 256
Щефи, не ти трябва! Ще придава обем надолу от ханша. Да не кажа, че почва от под мишницата това.

# 257
Който няма акаунт в БС..няма как да го види. Слагам снимка по тази причина...

Толкова пари за лятна наметка....тц...

# 258
Е какво му е грозното на черния Colmar?!
Много си е хубаво даже! Като добавим и това, че  е със супер качество, пух, дълго, леко, водоустойчиво и с качулка/или висока яка не мога да разгърна през мобилния/, става перфектно! Ако беше моя номер и нямах амнайсе якета бих го отнесла на момента.
Тета, ще те санкционирам 😉 Тези якета нямат нищо общо с повечето останали! Ако го сложиш съм сигурна, че повече няма и да помислиш за Куджо.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:18 от •mimoza•

# 259
Тежки са, да...тежка е и царската корона..ма някой трЕбе да я носи Joy

Ква царска корона, това са обувките на вермахта, военни обувки, едно време бяха хит сред металистите.

# 260
Всяка втора лелка е таквоз яке кройка..Мимозке.
Нит има табела че е с пух вътре...нито че е марка.
На външен вид е като бедняшко лелчинско пардесю...грозно, просто, обикновено.

# 261
  • Бургас
Много модна критика днес, много нещо Sweat Smile
Всеки да си поръчва каквото му харесва.
И по възможност да го получи новичко и чисто. Ама като гледам в последно време лотарията не е задължително.

# 262
Супер 🙂, страшни сте, направо ме разкандардисахте
Чакам две пратки днес от беста, едната с поредните обувки.....

# 263
Що трябва да пише, че е с пух? Табела за марката има на ръкава, ама и тя не е важна! Аз не нося дрехи заради хората. Само споменавам за предимствата спрямо ватираните якета. Не виждам останалите юргани да са не лелчински или модерни. На мен лично ми изглеждат като от битака и не е като да не съм ги виждала и пробвала на живо. Викни си едно, пробвай и може да коментираме пак...ама то не подлежи на коментар изобщо - от две различни вселени са 😂
Щефи, всеки пух като се намокри се събира и после при сушенето си го шейпваш.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:26 от •mimoza•

# 264
Ох, мен пък скоро ми излезе "Екскурзия до Колмар, Франция". Което няма нищо общо с якетата. Обаче аз си представих как Мимозата се записва и хуква с един гоооолям куфар натам, ама празен. И се връща с куфар с Колмари.
Знам, знам. Простотията по хората ходи. Сега ще кажете, че не е трябвало пред вас да я показвам, ама и без това ще ми изтрият поста.

# 265
Странно е някой да ме убеждава в нещо с което не е имал допир 😉 Да не говорим, че често манекените не представят дрехите адекватно и са облечени с неподходящ за тях размер.

# 266
На каква цена беше Colmar-a? Ще го дебна, ако се появи.

# 267
Около 303лв

# 268
При мен беше на тази, а сега ако не бъркам бе на 308, но може и 303 да е било. Не помня.

Скрит текст:

# 269
Ти си с привилегии 😂

Общи условия

Активация на акаунт