Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 069
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 165
По колко време се чака АБ да върнат парите при върната поръчка?

# 166
По колко време се чака АБ да върнат парите при върната поръчка?
На 25-ти връщах,на 26-ти получих имейл,че е получена върнатата пратка,и на 29-ти получих имейл,че парите са възстановени.Предполагам,че вторник-сряда ще ги видя по сметката си.

# 167
  • Пловдив
На мен ми пишеше възстановяване на 28/11, получих е-мейл на предния ден и на 28-ми парите бяха по сметката ми. Никакво забавяне не е имало при мен.

# 168
На мен ми пишеше възстановяване на 28/11, получих е-мейл на предния ден и на 28-ми парите бяха по сметката ми. Никакво забавяне не е имало при мен.
Зависи от банката кога ще са по сметката.Аз съм на Инвест и винаги минават два-три работни дни.

# 169
Във вторник имам потвърдено връщане, пари няма.
А идния вторник стават две седмици откак върнах дреха в плик на Еконт и генерирана товарителница - ни вест, ни кост от нея и и пак ми мирише на декларации и чакане.
Сега проверих- в сряда им е доставена в офиса за върнати пратки..
На детето вчерашните пратки и трите идваха от него, моята последна с Тамарисите- също .

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:04 от Mateah

# 170
Е, то и аз имам имейли, ама долу пише до 05.12. Иначе в приложението датата се вижда, до втори етап мисля. Стигне ли третото кръгче и изчезва.

# 171
На ме още не са превели парите за неполучените скечърси, другата седмица ще им пиша.

От best secret боти Marco Tozzi 37 размер,  кожа, 109лв +10%код в момента
Не помня отговаряше ли номерация https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32879068&colorCode=1 … _10&gender=female

Si barcelona  боти 37 и 38 размер, 167лв + кодhttps://www.bestsecret.com/product.htm?code=33056509&colorCode=1 … _10&gender=female

# 172
  • Пловдив
Да благодаря на момичетата, които неуморно пускат линкове - Дейзи и Аеро - не зная коя от двете пусна този линк, но най-накрая да намеря маратонките, които търся Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Получих ги днес, вече ги подносих - супер меки и удобни. Имам от няколко години подобни на Ремонте с такава подметка, но от жълта обърната кожа, които са все още здрави, но цветът им избеля (между другото приемам съвети с какво и как да ги боядисам)

https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/niski-maratonki-20101160

Чудни са, препоръчвам ги - точни са като размер.

# 173
# 174
Змейковица,отговарят ли си,за какъв крак са ? На сегашната цена ли ги взе или беше по-ниска?

# 175
Ами, взех ги вече тамарисите 🙂

# 176
  • Пловдив

Аууу, лоша си InnocentCupidCupidCupid Много яка селекция якета!
Те са почти черни, с лек отблясък, пък и аз вече леееекинко прекалих с покупките Smile
Поръчах си и 2 много готини гащеризона

Змейковица,отговарят ли си,за какъв крак са ? На сегашната цена ли ги взе или беше по-ниска?
Моят крак е нормален към тесен, идеално пасват. На 67 лв. бяха - сега са даже с 3-4 лв. надолу, но няма вече моят 39 номер.

# 177
Тези Тамариси ги имам  в сребристо , невероятно удобни са, покрай тях започнах да купувам и други обувки на марката.

# 178
И аз тая сутрин се отбелязах с поръчки 🫣🫣 Пуснах едни Мартенски за 90лв (дали си отговарят размерите, никого не съм вземала такава) и спортен екип на Адидас, пак за 90.
Вчера от Аутлета им поръчах чисто бели Газели за 60 😅
Да видим, като дойдат кое ще остане и кое не 🤔

# 179
Според вас Адидаса или Найка са по модерни към днешна дата? Чух от две дами дето са в крак с модата две различни мнения и сега се чудя коя ли е права?

Общи условия

Активация на акаунт