Работилница за великденски чудеса в София,НОВА ТЕМА

• 20 779
  • 401
  •   1
Отговори
# 285
Последно къде пред църквата да се пльоснем newsm78
Имам спомен, че там има някакви пейки от ляво (ако си с лице към църквата)  newsm78 За времето какво казаха  newsm78 Да търся ли чадър  newsm78 И да купя ли найлон на метър за всеки случай ако реши да вали  Thinking

Да и чадър и найлон - пиши кви пари за кво харчиш после да си ги делнем:)

# 286
Нели щеше да се говори с Богословския факултет и евентуално Гудис  Thinking

В петък от колко часа сме на Славейковската бибилиотека  newsm78

Има ли нужда от нещо - опаковки, покривки, панери,.................дигане на цените.......... Mr. Green

Heart Eyes

# 287
  • sofia
Нели щеше да се говори с Богословския факултет и евентуално Гудис  Thinking

В петък от колко часа сме на Славейковската бибилиотека  newsm78

Има ли нужда от нещо - опаковки, покривки, панери,.................дигане на цените.......... Mr. Green

Heart Eyes

нека днеска ги поогледаме на място в библиотекта и ще кажем.На църквата ще са нужни май newsm78покривки.

# 288
  • София
.На църквата ще са нужни май newsm78покривки.
Още ли не си ни осигурила  Crossing Arms  Whistling  Laughing  Heart Eyes

# 289
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Последно къде пред църквата да се пльоснем newsm78
Имам спомен, че там има някакви пейки от ляво (ако си с лице към църквата)  newsm78 За времето какво казаха  newsm78 Да търся ли чадър  newsm78 И да купя ли найлон на метър за всеки случай ако реши да вали  Thinking

Да и чадър и найлон - пиши кви пари за кво харчиш после да си ги делнем:)

Ако ще купувате найлони, това са служебни разходи,така че ще се платят от служебният бюджет,мили ми продавачки Hug/сега да не накупите найлони да покрием цялата църква,като Кристо hahaha/

# 290
  • sofia
в петък децата от Доганово са в Библиотеката,а в събота на църквата HugДун4ев обеща да направи вси4ко за да дойдат Praynigпоне 4-5 деца Heart Eyes

току що ми оствиха и техните неща за базара-карти4ки,рисунки,яйца,фигурки Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 10:18 от lavender

# 291
Здравейте,
Изработила съм някои нещо за базара, не бях в БГ миналта седмица и нямаше как да ги донеса. Моля да  ми кажете на кой и как да ги предам. Все още ги  правя, така че ако може в петък да ги предам (за да направя повче), също мога и на самият базар да ги донеса, но не знам колко това ще е удобно за вас.  

# 292
Здравейте,
Изработила съм някои нещо за базара, не бях в БГ миналта седмица и нямаше как да ги донеса. Моля да  ми кажете на кой и как да ги предам. Все още ги  правя, така че ако може в петък да ги предам (за да направя повче), също мога и на самият базар да ги донеса, но не знам колко това ще е удобно за вас.  
ако между два цигански квартала, значи, че си близо до факултета - при мен в офиса, на Константин Величков Peace

# 293
ако между два цигански квартала, значи, че си близо до факултета - при мен в офиса, на Константин Величков Peace

Живея в Красна поляна .... така че Константин Величков ми е ОК , но съм и с МПС..

# 294

Живея в Красна поляна .... така че Константин Величков ми е ОК , но съм и с МПС..
аз съм на Царибродкса 70 - бяла офис сграда - абе звънни ми направо на 8120020 - служебен да се разберем кога ти е удобно:)

# 295
Извинявай би ли ми казала как се казваш Confused, за да те потърся на телефона... или да търся  Lucha.

# 296
  • София
Извинявай би ли ми казала как се казваш Confused, за да те потърся на телефона... или да търся  Lucha.
Joy hahaha Joy Кристина се казва  Hug

# 297
Как е настроението? thumbsup 
Започнахте ли да снимате-пращам ви поздрави! Heart Eyes Grinning  smile3525
Аз от събота съм на линия да ви чета и да ви стискам палци за базара, че до петък все учене #Silly

# 298
  • София
Време не остана - треска ме тресе  Hug  Laughing
А вас  Mr. Green

# 299
здравейте, може ли някой да ми каже къде точно ще се провежда базара? Много ми се иска да дойда...

Общи условия

Активация на акаунт