Работилница за великденски чудеса в София,НОВА ТЕМА

• 20 779
  • 401
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цанявам се  Mr. Green да продавам с вас в петък следобед  - ще ме вземете ли бе  Mr. Green

# 196
И аз искам снимки от базара Peace Heart Eyes
Дамаянти-харесаха ли ти картичките ми Blush

# 197
Извинявай Роси,ама и аз не разбрах-в сряда ли ще е откриването? Thinking

Незка, в петък, от 15,30ч. ще е откриването Hug

Снимки от базара ще има момичета, много снимки, от сега съм се наточила да снимам smile3508

# 198
  • sofia
При мен пък се пообъркаха плановете и може би няма да успея да дойда в неделя  Rolling Eyes, но пък нали ще продавам в петък, или чак тогава  ще е късно за мойте работи да ги донеса  newsm78

ми,късни4ко е,защото искаме да ги опишем предварително Съни.Можеш ли да ги дадеш на някой преди сряда newsm78,а и за църквата тряба да има WinkИдеята е на самия базар да не се носи нищо ,а вси4ко да е предварително събрано и описано.Аиде,ще го измислим  bouquet

# 199
  • sofia
Цанявам се  Mr. Green да продавам с вас в петък следобед  - ще ме вземете ли бе  Mr. Green
иеееееееее,аре народе Hug
Е как,и питаш,зимаме те-топла,топла Twisted Evil

# 200
При мен пък се пообъркаха плановете и може би няма да успея да дойда в неделя  Rolling Eyes, но пък нали ще продавам в петък, или чак тогава  ще е късно за мойте работи да ги донеса  newsm78

ми,късни4ко е,защото искаме да ги опишем предварително Съни.Можеш ли да ги дадеш на някой преди сряда newsm78,а и за църквата тряба да има WinkИдеята е на самия базар да не се носи нищо ,а вси4ко да е предварително събрано и описано.Аиде,ще го измислим  bouquet

Утре ще знам със сигурност дали ще пътувам или не и тогава ще го мислиме  Crazy

# 201
  • 2 етажа над тавана
Пиша и тук, да не изпусна нещо Mr. Green

Довършвам утре нещата и с Роси се разбрахме да се видим, за да ги вземе.
Тук има снимки на част от нещата http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4337&AlbumId=89312

Другите неща ще снимам утре и ще ги кача и тях.

Но, общо-взето, от мен и майка ми имате:
1. 10 плетени пилета
2. 10 плетени мухоморки Mr. Green
3. 10 ключодържателя - 4 зелени и 6 детски, правени с малко декупажна техника
4. 15 писани с восък яйца
5. 13 висящи пролетно-великденски украси, пак декупажни (Благодарности на magnoliamm за плочките Hug)

Мисля, че е това, освен ако майка ми не донесе още нещо. На яйцата и висящите украси - снимки утре!

# 202
И аз от 26  до 1.04 съм във Варна
Асо някой трябва да дава нещо , да свирка на ЛС

newsm78ма,на нас базара ни свършва на 01.04,което зна4и,4е няма да си тука,нали?
Ама , моля ти се  Embarassed
Чак се изумих от себе си , като се усетих какво съм написала ... и чак тогава осъзнах , че няма да мога да дойда да помагам на базара  Confused , а много ми се искаше

# 203
Имате ли нужда от превоз в неделя! Мисля, че мога да се отскубна от моето болно пиле. Дано до тогава всичко да ни се е разминало.
Много са хубави всички неща, които видях. Супер! Трябват ли още хора за базара или се събрахме?

# 204
  • sofia
Имате ли нужда от превоз в неделя! Мисля, че мога да се отскубна от моето болно пиле. Дано до тогава всичко да ни се е разминало.
Много са хубави всички неща, които видях. Супер! Трябват ли още хора за базара или се събрахме?

да,трябват хора за базара Пете.Жени отпада ,зна4и ще трябват още.
Ще пусна в понеделник окон4ателният график Hug

# 205

да,трябват хора за базара Пете.Жени отпада ,зна4и ще трябват още.
Ще пусна в понеделник окон4ателният график Hug
Мен ме имай предвид за всички дни без Цветница. Wink

# 206
  • софия
някой беше споменал по-напред за момиче което работи в Сити центъра....дали е още актуално предложението да се носят и на нея нещата?!

# 207
  • sofia
някой беше споменал по-напред за момиче което работи в Сити центъра....дали е още актуално предложението да се носят и на нея нещата?!

да,но тя заминава в командировка в неделя и ако имате нещо за там да е до утре.

Молим,до неделя вси4ко да е събрано Praynig

# 208
Евентуално ще имам възможност и в петък да съм на базара. Но от към обяд нататък. Ще има ли нужда от мен?!

Почти съм готова с флаерите. Peace

# 209
  • София
Мен ме имай предвид за всички дни без Цветница. Wink
Що така  Crossing Arms - аз мислех, че ще черпиш  Naughty  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт