КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 174
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Тези купони не са валидни още Simple Smile

# 106
Подарявам два талона за пудинг по 0.01лв..
Подарени.

# 107
Пътувам за Кауфланд , ако някой няма да си ползва купона за кремче, мога да се възползвам аз от него. 🙂

# 108
Имам за пудинг и за сладолед.Пишете на лични

# 109
Coconuts, а пълнозърнесто дали има?

Имаше и пълнозърнесто, и многозърнесто, и от лимец, и екстра. Доволно количество от всичко, само оризовото беше няколко пакета. Това за Пловдив Кичука, но беше сутринта рано. Купона е от вчера, така че едва ли има много голям интерес, щом всичко беше налично в изобилие.

# 110
А, това не съм го догледала, нали сме в темата за Кауфланд.

# 111
  • Пловдив
При нас нямаше царевично и още някое брашно. Семолина имаше. Взех 1бр и 2 обикновемо брашно. На касовата имам 3бр Семолина Angry която е по 2,99 редовна цена. Видях чак вкъщи...

# 112
soul81, оттук тръгна разговорът за 1 ст🙂:
Олеле, какви са тези цени за бонбони, за които говорите? И аз имам рожден ден този месец близо до Коледа и си се възползвам от Лидъл купона за бонбони за 1ст. Поне така е било в предишни години и не мисля сега да не го направят пак. Аз не черпя със скъпарски бонбони. Бонбоните, които купувам са най-обикновени под 10лв. Чат-пат мога да взема Мерси или Линд бонбони, но до там.
mystic woman, т е. не ти е отчетено никакво намаление ли (освен че са ти таксували три пъти семолината)? Купонът използван ли е или е активен все още?

# 113
  • Пловдив
Отчетен е, но ми е маркиран 1 еид продукт, вместо 2...и то по-скъп. Трябва да ми върнат пари сега.

# 114
  • Пловдив
Отчетен е, но ми е маркиран 1 еид продукт, вместо 2...и то по-скъп. Трябва да ми върнат пари сега.

Съмнявам се че го направят.

# 115
Отидете обяснете им и ще Ви върнат парите. При мен се случи така с един от кроасаните. Но не ми се занимаваше за 70ст. да се занимавам. Явно имат проблеми с купоните от време на време.

# 116
  • Пловдив
Проблемът Не е в купона, а в това, че касиерката маркира и 3те пакета като 1 и то скъпия.

# 117
Здравейте подарявам купоните за пудинг 1 ст и брашното.
Пудинг подарен.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 16:14 от resi

# 118
.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:13 от Блосъм

# 119
Аз да похваля новата ябълкова закуска на пекарната от брошурата. Не е много сладка, доста ябълки има вътре, вкусно беше.
  Някой питаше за поничките с манго - няма ги в момента. Иначе фирмата, която ги прави, зарежда всички вериги, защото гледам и във Фантастико са пуснали същите понички като в Лидл, Била и Кауфланд.
Обикновената шоколадова я предлагат и в четирите вериги.
Но наистина тази с манго е супер вкусна. И аз много я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт