КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 53 456
  • 793
  •   1
Отговори
# 15
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък днес видях дубайски шоколад, голям малко повече от шоколадов бонбон, на цена от 5 лв. в квартален нон-стоп. Ценообразуване...
И между другото, К не е никак евтин магазин. Рол-он от тази серия е 8.90 в  К, в ДМ е 6.95 редовна цена.
Скрит текст:

# 16
В Аванти го видях шоколада - 7.49, в Кауфланд е 7.99. 50 ст разлика.
 И междудругото този зеления на Елит ми хареса.
Аз от Турция бях купила на доста фирми. Там са около 6 лв ментетата, но шоколада е като изкуствен на вкус.
 Иначе в Дубай шоколада е към 90 лв за една опаковка. Колежката беше поръчала, като само в определен ден и в определен час в мобилно приложение пускат слотове и свободни бройки за доставка и те успяха да поръчат в хотела.
 Тукашния няма нищо общо с този дето се продава в Дубай, но все пак е нещо различно.
А и не е голяма разликата в Одрин 90 гр е 6 лв, а тук в Кауфланд 90 гр са 7.99.
По малките квартални магазини слагат по-голяма надценка.
 Линдт са пуснали тяхна версия, но в България едва ли ще пуснат:

blue.angel, козметиката е Кауфланд е много скъпа, да. Аз много рядко купувам козметика от веригата.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 01:10 от marinadp

# 17
Продължавам да не разбирам тази мания по шоколада. Подобен съм яла в Турция много отдавна. Не очаквам да е открита топлата вода сега . На ден ми излизат реклами за такива шоколади от къде ли не.

# 18
Производството на брашно от бадеми за френските макарони казват че било сложно и скъпо и затова са скъпи,но дубайският шоколад защо?!

# 19
  • Бургас
Кадаифа е златен от Дубай 😂

# 20
  • София
Какво харесахте от предстоящата брошура?
Нищо не ми грабна окото.

Купих от Кауфланд гръцки шоколадови капки. Досега не съм виждала.

# 21
Ами погледнах си отбелязаните неща. Нищо съществено май. Сиренето на Маджаров,  макаронините Миско,  яйца, видях 40 % намаление на маслини,  дезодоранти Даф. В общи линии това

# 22
Оскъпявал го крема от шамфъстък когато е домашно приготвен.
В производството сигурно пак от там идва,колкото и евтин да взимат, а и като сложиш маркетинг и ето ти високата цена.

# 23
Е, той шам фъстък си е скъп и по принцип. Този крем на Сисини е хубав иначе. Не съм го виждала в нашия КФ обаче.

Харесвам замразени карфиол, по принцп това е единствения магазин, в който има замразен карфион самостоятелно.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:53 от LieToMe

# 24
Всяка година преди Коледа и Нова година няма какво да се купи от Кауфлнд.

# 25
Здравейте, ако някой днес подарява купона за кроасан от подаръците в приложението, ще помоля🤗

# 26
Здравейте, ако някой днес подарява купона за кроасан от подаръците в приложението, ще помоля🤗
Вие си знаете, обаче аз да кажа много внимателно да се избира коасанът защото моя го върнах на касата още.
Ами всичко е правилно, грамаж, име, цвят, форма, пълнеж обаче баркода бил различен и не го хвана купона.
Утре пак ще пробвам, въпроса е колко хора след каса ще разберат това, че доколкото разбирам мине ли касата няма връщане.

# 27
Днешното късмет че от Кауфланд е кроасан Balino за 1ст. Ако някои няма да го ползва може да ми прати, имам ходене до там.

# 28
Вие си знаете, обаче аз да кажа много внимателно да се избира коасанът защото моя го върнах на касата още.
Ами всичко е правилно, грамаж, име, цвят, форма, пълнеж обаче баркода бил различен и не го хвана купона.
Утре пак ще пробвам, въпроса е колко хора след каса ще разберат това, че доколкото разбирам мине ли касата няма връщане.
И аз така , само че миналия път . Отидох на ,, Информация " да питам , а те ,, О господине , много са като вас  объркани/излъгани/ ама нищо ,кроасана ще ви хареса !

# 29
При предишна такава грешка, мисля че връщаха разликата на информация. (Или приемаха връщане на артикула Grin ).

Общи условия

Активация на акаунт