КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 53 204
  • 793
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, аз си признавам, че не бих се сетила (конкретно за торбичката) да гледам размера на етикета и'. Макар че си има логика.

# 226
  • shumen
Долсе,и аз не бих се сетила.
Аз днес ходих и взех шоколади,бонбони,бисквитки и дребни сладки.Другата седмица ще направя на децата торбички за Коледа.

# 227
Да, имах предвид, че снощи първоначално не се отваряне новата брошура, а настоящата. Но lenak коригира линкът.🙂
Hrisi, възможно е. Обаче на много стоки съвпада и реших, че ще е така и с торбичката. В касовата бележка мисля, че не се появи артикулният номер🤔, така че странно как се очаква по него клиентът да разбере коя е торбичката.🙂
На етикетите в Кауфланд пише два номера - артикулния и баркода.
В приложението посочват артикулния, а на продукта си е баркода и е объркващо.
Първо търся артикулния и после сравнявам баркода от регала с този на самия продукт.

Конкретно  торбичката я "разгадах" понеже щом е 46х46 ще да е квадрат, а платнените бяха правоъгълници, тоест едната страна им беше по дълга...JoyJoyJoy
Пък и като им видях цената се сетих, че едва ли ще са те, макар че все пак безплатна реклама ще им правим ако ги носим.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 228
  • Fairbanks, Alaska
Моя грешка.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:56 от Natael-1485

# 229
Когато страните са еднакви, тогава е квадрат. Иначе е правоъгълник.🙂
alllllimei, объркващо си е.☺️ Конкретно торбичките не ги възприемам като другите им продукти (а пък те са си), затова и не бих се сетила да търся на етикета им и баркод, и артикулен номер. Търсех това, което са дали в приложението. Не помня дали на етикета пише, че са за многократна употреба или само "торбичка".

# 230
Здравейте, някой има ли купони за кроасани или мюсли барчета (2 за 1)?

# 231
Dolce, ами аз като продукт я възприех торбичката, понеже всъщност абсолютно никога не съм си купувала такава. Винаги си нося мои многократни, тази ми е първата!!! JoyJoyJoy

# 232
Днес ще стигна до Кауфланд, ако някои има купон за кроасан, който няма да използва да пише.

# 233
Някой може ли да ми активира купон за дезодоранти Бевола, ще му коства 20 точки? Аз моя вече го използвах, но ми се ще да купя още няколко.

Послепис: Благодаря на @Вaraka & @Севда_ за изпратените купони!

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:07 от affleck

# 234
Някой може ли да ми активира купон за дезодоранти Бевола, ще му коства 20 точки? Аз моя вече го използвах, но ми се ще да купя още няколко.

Ако искаш още,пиши ми .

# 235
  • София
Здравейте, някой има ли купони за кроасани или мюсли барчета (2 за 1)?
За кроасан, нямам, но мога да ти активирам за мюсли барчетата К-класик

# 236
  • София
Днешното късметче е пудинг за торта Йотис за 50 ст. Някой знае ли каква е разликата с обикновения пудинг? Simple Smile

# 237

Ако искаш още,пиши ми .

Един купон ми стига, благодаря на всички! Simple Smile Heart

# 238
Ако на някой му трябва, подарявам купона за пудинга.

# 239
Днешното късметче е пудинг за торта Йотис за 50 ст. Някой знае ли каква е разликата с обикновения пудинг? Simple Smile
Разликата е, че стига за цяла торта. А, ако искате от обикновените пудинги да ползвате, то ще са Ви нужни 2 бр.

Общи условия

Активация на акаунт