КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 53 190
  • 793
  •   1
Отговори
# 240
Подарявам:
Скрит текст:

# 241
Подарявам торбичка за 1ст.(до днес е!)+коледните купони
Скрит текст:

# 242
Здравейте, някой пробвал ли е от този хамон в Кауфланд ? Струва ли си ?
Искам да го взема за подарък, но да знам, че е вкусен и хубав.

# 243
Предните години съм вземала. Серано е. Според мен е добър за Серано. Имайте предвид че на който го подарявате трябва да има мъжка сила да се справи с рязането на дебелата кожа, един вид да си е малко касапин.

# 244
Предните години съм вземала. Серано е. Според мен е добър за Серано. Имайте предвид че на който го подарявате трябва да има мъжка сила да се справи с рязането на дебелата кожа, един вид да си е малко касапин.
За мъж е да.

# 245
Каква цена е този хамон?

В Метро до сряда включително бут хамон Серано резерва е 100 лв. и наблюдавах през седмицата, че купчината намалява доволно.
Аз лично на Метро повече вяра имам, какво купуват и какво зареждат.

Иначе гледах само мъжът ми да не го скива, че отнасяше един одма😀, но вече не сме за такова нещо, че големи сбирки не правим, а за едно семейство не е много лесно да го погълне 😀

# 246
130 лв е в момента в Кауфланд, за Метро не знаех, че има

# 247
И в Метро има подобен за 130 лв.

# 248
Здравейте подарявам 3 в 1 кафе 1ст, пудинг 50 ст, и макароните 50%.

# 249
И аз подарявам тези

# 250
Брошура за откриването на магазина на Г.М.Димитров
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet1_8400_BG51-FL1 … view/flyer/page/1

# 251
Здравейте! Купували ли сте по-скъпи уреди от магазина? Знаете ли как стои въпросът с гаранцията? Харесах кафеавтоматна Делонги от брошурата, но за приблизително същата цена мога да го взема и от специализиран магазин за техника. Освен това в близкия Кауфланд въобще не са го зареждали. Някой виждал ли го е наличен в пловдивски магазин?

# 252
Ако някой предлага купонът за кафенце от днес, ще се радвам да ми прати 🤗

# 253
  • София
Ако някой предлага купонът за кафенце от днес, ще се радвам да ми прати 🤗

Пратих ти.

# 254
  • София
Да, купувала съм по-скъпи уреди от К. Няма проблем с гаранцията. Правят протокол, срока за реакция е 30 дни.
Ако се развали - носиш с касовата бележка на информация и те се оправят. До 30 дни се обаждат или да си вземеш ремонтирания уред, или да върнат парите. Телевизор се развали - дадоха нов. Таванен вентилатор и телефон - върнаха парите.
Зимна гума се пукна след монтирането - смениха я, имаха наличност.
Като купя нещо в гаранция си правя копие на касовата бележка.
Оригиналите избледняват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт