КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 342
  • 793
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Здравейте, отново питане за прахосмукачката която похвалихте, тази ли е от  брошурата от утре?

# 406
Не. Моята беше 40 лв и друга марка , макар и видимо почти същите на външен вид.

# 407
  • Бургас
pebals94 коя марка е твоята?
Да следя брошурите.

# 408
Някъде в Бургас да има от бонбоните Моцарт на K-Favourites? Най да ги харесвам, пък не ги намирам от доста време..

# 409
  • Под Слънцето
Някъде в Бургас да има от бонбоните Моцарт на K-Favourites? Най да ги харесвам, пък не ги намирам от доста време..

И по Варна ги изчезнаха, а бяха най-хубавите от асортимента на К.

# 410
Някой има ли шевната машина от брошурата тази седмица и доволен ли е? Както и растителната сметана Meggle от купоните става ли за нещо?

# 411
Днес се наложи непредвидено купуване на фурна и се активираха купоните -2/50 и -5/100 , валидни са до 7.01, надявам се да не ходим пак 😃 Ако някой иска да ги ползва, да пише. Весели празници 🍀

# 412
Подарявам от специалните купони
Скрит текст:

# 413
Някакви отзиви за парната станция ?
Как се справя с гладенето на дрехи и ризи?

# 414

Тази кафе машина Финлукс ако пак я пуснат, не я купувайте, прави чорба, опитах да я върна, казаха ми ползвана е, пратиха я в сервиз, интересното ми е какво ще я ремонтират след като тя работи но е крайно некачествена! По същото време върнаха още една такава, 😂, казвам вие преди 2 дни ги продавахте и вече ги събирате за сервиз 😂! Не може ползвали сте ги, човека им казва, ама тя не работи, не е ползвана, само е пробвано, и не работи, как може да бъде ползвано нещо което не работи! Не можело да се върнат, на сервиз можело само, такива били правилата! Явно да набутали някоя дефектна партида, и ако мине номера. Не мисля да оставя така нещата, върнат ли я от сервиза пак кацам на информация, оттам в КЗП, даваш 100 лева, и нищо насреща. Повече никаква техника от там.

# 415
Нео е прахосмукачката
pebals94 коя марка е твоята?
Да следя брошурите.

# 416
ЧНГ! 🥳Дано новата година да е ползотворна и изпълнена със щастие!🥂Новата брошура 2025

Нехранителни брошура

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 12:16 от lenak

# 417
# 418
Здравейте имам активен купон за 20 лв при сметка над 200лв до 07.01валиден ако на някой му трябва да пише.Хубав ден

# 419
В новата брошура с нехранителни има вертикалната прахосмукачка на Нео, но този път 45 лв . Но пък е добра за парите си

Общи условия

Активация на акаунт