КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 081
  • 793
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз подарявам купоните за кроасан и сладолед. - подарени

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 20:34 от milasara

# 61
И аз си търся купон за сладолед. Благодаря предварително 🫶🏻

# 62
  • София
Откога се предлага този сладолед в Кауфланд? Бащата на една словенска скиорка-Андрея Слокар е собственик на марката и на фабриката, където се произвежда.

Освен Кауфланд и в Лидл съм купувала от сладоледа. Но май като застудя и не го зареждат в Л.
Май от 2023  г. го продават, поне внуците тогава го фиксираха и пожелаха.
Но не ми е вкусен, не е сметанов, а някак си по-постен, като млечен.

# 63
О, много ме зарадва, дано е наличен! Даже си мислех дали не е нещо плодово, предвид че е детски.

# 64
  • Стара Загора
Помня, че сме го коментирали много пъти, ноо скоро имам рожден ден и ми се появи талонът за бонбоните. Имаше ли ограничение в бройката? Искам да взема 3-4 кутии.

# 65
  • София
Вземи повече! После ще съжеляваш, че си взела толкова малко.

# 66
Няма ограничение. Може да купиш колкото искаш.
Само виж дали има зареждане, защото при нас на К класик няма почти нищо.
Съфорумка мисля, че беше писала, че в Халите са й казали, че няма да зареждат повече ама дали беше за конкретен вид или за всички не помня.
  Иначе сега се въртят снимки из фейса - бонбони Фереро за 49 лв са пуснали в К. Много пари са това за мен за шоколадови бонбони с палмова мазнина.

# 67
49 лева за бонбони?! Абсурд да дам толкова пари за бонбони. Но вероятно все ще се намери кой да ги купува...😅

# 68
  • shumen
И аз ги видях бонбоните,но цената им е уау.

# 69
  • Стара Загора
Благодаря, момичета! Последно миналата седмица ходих до К и имаше заредени бонбони, надявам се и утре да е така. Grinning
vanian, мога да взема повече, но сме опитвали само няколко вида и не знам дали и останалите ще ни харесат.

# 70
  • Mostly in my mind
И аз гледах бонбоните миналия ден. До касите бяха наредени. По спомен 46 и нещо май беше цената. Много е. Имам чувството,че нарочно вдигат, да могат после с намаление да стигнат до реалната цена.

# 71
И аз си търся купон за сладолед. Благодаря предварително 🫶🏻
Пиши на лични, ако желаеш

# 72
Днес купона е за 50% на брашната Мелко,някой пробвал ли тези ''екзотичните'' на картинката на купона дали стават? Simple Smile

# 73
Аз съм ползвала царевичното и бях доволна.

# 74
Лимеца- бях взимала за хляб, става.

Общи условия

Активация на акаунт