КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 089
  • 793
  •   1
Отговори
# 75
Подарявам купоните за сладолед и за -50% на брашната Мелко:

# 76
Някой има ли свободен купон за Кросан за 1 ст.?Които няма да използва.

# 77
Аз имам за кроасан и сладолед , които няма да ползвам. Пишете на лични, валиден до днес
Подарени

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 09:59 от brillante

# 78
  • София, България
Олеле, какви са тези цени за бонбони, за които говорите? И аз имам рожден ден този месец близо до Коледа и си се възползвам от Лидъл купона за бонбони за 1ст. Поне така е било в предишни години и не мисля сега да не го направят пак. Аз не черпя със скъпарски бонбони. Бонбоните, които купувам са най-обикновени под 10лв. Чат-пат мога да взема Мерси или Линд бонбони, но до там.

# 79
Вече няма по 1 ст.

# 80
  • София
Някой проверявал ли е за сладоледите от вчерашния купон в магазина на Резбарска? Или в тези в Слатина, Банишора, Пирогов? Ще излизаме с колата и мога "тактично" да направя маршрута в някоя от тези посоки, без мъжът ми да мърмори много, много, но ще имам право само на един опит. Joy

# 81
Изтървала съм ви! Blush
За сладоледи и въобще коледни награди сега разбирам. А уж вчера ходих в К. Не съм видяла в приложението, то къде да огрея по-напред, с толкова приложения?
Исках да кажа, че за мен, бонбоните Грандело на тяхната марка са много сладки. Не бих купила пак.
Този дубайски шоколад въобще няма да рискувам да го пробвам, отказахте ме със споменаването на  кадаиф и баклава.

# 82
Ако на някого му е останал купон за кроасан от Кауфланд, който няма или не е успял да използва, ще помоля да ми прати🤗

# 83
Ако на някого му е останал купон за кроасан от Кауфланд, който няма или не е успял да използва, ще помоля да ми прати🤗

Изпратих. Днес изтича.

# 84
  • Телиш/Плевен
Донътите с манго част от постоянния асортимент ли са? Ако не са, има ли някакъв период, през който ги пускат? Все не мога да ги заваря за повече време и се чудя защо...

# 85
Благодаря за предоставените купони за сладоледи и кроасан!😊 В нашия филиал открих точно три опаковки сладолед Пепа, точно три купона имах и аз. Искаше ми се да взема и от другия вид сладоледи, но нищо, и така съм доволна.😉 Дъщеря ми хареса сладоледа.
На редовното място на сладоледите имаше само етикет с цената, изненадах се, че там, където слагат сладоледите на промоция, открих трите опаковки...
Купонът за брашната за кои видове важи, че не можах да се ориентирам?🤔 И за количество, което може да се купи, не пише нищо, доколкото видях?

# 86
Здравейте, има ли някой да ми услужи с купона за сладоледа благодаря.?

# 87
Пудинг за 1 ст. днес.

Някой писа, че вече няма в Лидл подаръци за РД, за 1 ст. Има. 5 вида, не само 2, като предни години.

# 88
  • София
С този купон мога ли да купя повече от един пакет, не пише ограничение?

# 89
И аз това се чудя...Предполагам, че минават с -50% повече от един брой, като не е уточнено, но колко точно...🤔

Общи условия

Активация на акаунт