КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 251
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
Ох, аз много страдам, че развалят всички хубави сладки неща. Нищо вече не е така хубаво и вкусно както преди. И на моя любим Сникърс са посегнали.
Траянките, толкова вкусни бяха, а сега безлични. Любимото ми Миражче и то си отиде.Бисквитките Кафе. Шоколадовите вафли Боровец също са различни. Обикновените само са още вкусни както преди. Вафлите Хипер, Споко и още и още, любимата ми Троя тя пък вече е ...... Вече като ми се хапва нещо сладичко  се чудя какво да си взема, че да ми е вкусно, а преди можех да се тъпча със всичко от изброените и да искам още.

# 601
# 602
  • оттам, откъдето започва България
Simple Smile Морковелка, поне морените все още не са ги развалили. В последно време често купуваме и едни вафли на Престиж, които бях споделила в темата Какво ще купя отново. Има ги в Кауфланд.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 603
С всички грамажи е така - шоколад, фурми. Да не се усеща толкова поскъпването.

# 604
Ей, какви сте неблагодарни Satisfied Обяснението за по-малките опаковки е, че производителите се мъчат да вкарат целокупното население в по-добра форма, че се окръглихме с този висок стандарт на живот и консумация на многото вкусни и питателни храни. Време е даже да започнат да продават всичко по 100 грама Trollface

# 605
Да споделя и покупките от днешната разпродажба: новогодишни салфетки по 0,25 лв., 2 торбички за пране 1 лв., 3 бр. микрофибър ни кърпи 1 лв., тениски Пума 5,50 лв., раница 4,40 лв.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 606
Снимах си ги, ще ги потърся тези вафлички като отида, аз много обичам вафлички с тахан 😁.
И Моренито е странно има някакъв послевкус и те ми бяха любими 🥺☹️

# 607
Бисквитите Траяна вече са толкова скъпернически къпани в шоколада, че им прозира основата. Бяха ни любими, но...бяха.
Някой питаше за тенджерите на Брио - аз ползвам и съм много доволна от тези изцяло металните, без никакво покритие. Като си загубят блясъка, изтърквам с абразивен препарат и заблестяват отново.
Имам и малка сива касерола вътре със сиво покритие, и тя е добра.

# 608
Morkovelka99, редовна цена в Кауфланд е 2,39 лв., но до 19-ти са на промоция на 1,59 лв. Опаковката им е такава сега:

Скрит текст:

Не ме питай колко изядохме. Relaxed

# 609
  • Сливен
А къде  в магазина стоят  ?

# 610
Понеже тази седмица са на промоция, ги има в коридора при промоциите, а иначе са до зеленчуците, където стоят продуктите без захар, барчета.

# 611

Това взех днес на промо-уникално вкусно мммм

# 612

Това взех днес на промо-уникално вкусно мммм
Синът ми като почне една такава кофа и я довършва за час. Почти двойно им вдигнаха редовната цена!

# 613
Аз сега го виждам,на 50% е сега .И да си призная и на мен ми идва да изям цялата кофа...едва се спрях Simple Smile

# 614
На тази фирма са страхотни млеката.
Покрай пандемията ги бях открила за пръв път в магазин Хит. Продават всякакви вкусове в такива кофи, ама бяха по 3 лв. Сега като видях редовната цена 7.39 ми стана лошо Joy

Общи условия

Активация на акаунт