КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 53 273
  • 793
  •   1
Отговори
# 210
В Кауфланд тази година има ли шоколадови бонбони Moritz? Минали години зареждаха около Коледа.
Ако става въпрос за тези в обли прозрачни кутийки, които се водят айс конфети има.
Даже има подобни и на кауфландската марка само, че са като подаръчета опаковани в целофанен плик.

# 211
Странно че нямат всички.🤔 Взех торбичката. Цифрите от баркода върху торбичката не съвпадат с артикулния номер, който е в купона., но си излезе с намалението. 39 ст. е редовната цена.

Баркод и артикулен номер са различни неща. Баркодът в повечето случаи е с повече цифри.

Ленак, интересно при теб има купон и за захар Сладея. Не е от седмичните купони.

# 212
  • Пловдив
И аз имам за захар...и торбичка имах. Днес -50% на всички бисквити Житен дар.

# 213
Аз имам за вафли Фокус.
Тези са от типа “избрано за теб” и се активират без точки.

# 214
Това зеле (от новата брошура) хубаво ли е?
Скрит текст:

# 215
Здравейте,а знаете ли колко броя от бисквитите на Житен дар може да се купят-две,три.... Че не виждам никъде да пише?

# 216
Щом не пише, значи неограничен брой
Здравейте,а знаете ли колко броя от бисквитите на Житен дар може да се купят-две,три.... Че не виждам никъде да пише?

# 217
Marmoleta, благодаря!

# 218
Подарявам

# 219
Подарявам:
Скрит текст:

# 220
Подарявам

# 221
Да, имах предвид, че снощи първоначално не се отваряне новата брошура, а настоящата. Но lenak коригира линкът.🙂
Hrisi, възможно е. Обаче на много стоки съвпада и реших, че ще е така и с торбичката. В касовата бележка мисля, че не се появи артикулният номер🤔, така че странно как се очаква по него клиентът да разбере коя е торбичката.🙂

# 222
По размера.
Само тази торба е с такъв размер (нормалната червената).

# 223
Не вярвам някой да си носи рулетка в магазина.😅 Това в рамките на шегата, разбира се.🙂 Не забелязах дали при маркирането на екрана имаше изписан размер на торбата, но в касовата бележка няма.

# 224
На етикета с цената на торбата има размера.
В нашия филиал предлагат само 2 вида торби - тези червените найлоновите по 0.39 ст и някакви по 5.49 като мушама на пипане, може и да е термо торба, не съм ги заглеждала.
В някои магазини пък има други торби - платнени с дръжки. В моя магазин нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт