КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 55 266
  • 793
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли как мога да видя стара брошура на Кауфланд? За съжаленив, не съм сигурно от коя точно седмица е, но става въпрос за брошура, в която имаше адаптор за контакт (мисля, че имаше и коледни лампички и декорации в брошурата). На снимката имаше различни видове адаптери (двоен, троен, троен с копче). Мислех, че съм запазила брошурата или скрийншот на адапторите, но не ги откривам.🤨 Искам да се обадя на националния им телефон, за да ги питам къде в Пловдив има останали бройки...Такъв с копче искам.
По повод липсващото промо мляко в Кауфланд. Как вчера не се сетих, че имам купон за 20% намаление на лидълдкото аналогично мляко...😂 С купона щеше да е със сходна цена, леко по-висока.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 20:44 от dolce miele

# 571
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за смарт ТВ Crown, който е от утре?
Аз си взех преди 2 месеца Краун 40 инча. Много съм доволна. Незнам какви са вашите изисквания, но за 280лв.си е супер.

# 572
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele, на 3:04 мин. долу в левия ъгъл има адаптер. Не знам дали е това брошурата. Брошурата е от 16 до 22 декември.

https://www.youtube.com/watch?v=VUocBXzq9MY  

и тук на 49 стр.        https://www.promooferti.com/%D0%BA%D0 … sp;    

# 573
Ранобудна, много ти благодаря!🙂 Не са от тези от стр. 49, но по-долу ги видях в брошурата от 25.11. до 24.12.2024 г.🙂
Скрит текст:

Правилно съм запомнила значи, че в брошурата е имало коледна украса.

# 574
В Лидл днес имаше такива адаптери, но не обърнах внимание за цената.

# 575
Какви са тези адаптери? Че не виждам добре на снимката. За USB ли?

# 576
Марина, 5 лв са адаптерите в Лидъл, но са само тройни без копче. Аз искам варианта с копчето (въобще не съм ги видяла в брошурата навреме; на място съвсем случайно ги забелязах, но от този с копчето вече нямаше).
Дева, слагаш го в контакта, за да увеличиш гнездата. За лед лампички (и не само) е много удобно.

# 577
А, имам двоен, Долче. Разбрах. То е разклонител всъщност.

# 578
Така мисля, Дева. Но адаптер са го кръстили и в Лидъл, и в Кауфланд.🙂

# 579
https://www.promooferti.com/tag/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4/
Тук има солиден архив брошури, още от времето когато снимаха вестника Grin

...

Бананите бяха леко зелени на вид тоя уикенд, но за ден ставаха за ядене.

# 580
  • Пловдив
Някой да е виждал изостанала парочистачка Ayco (от брошурата за миналата седмица) в някой магазин във Варна?

# 581
Изненадааа! Още по-екологична цена на пластмасовите кутии.😉

Остава и да разберем как по-точно мярката помага за по-голяма екологичност и по-малка употреба на пластмасови кутийки, при положение че НЕ предлагат никаква алтернатива...🤪 Най-екологично ми се струва да не се купува от продуктите, които продават в пластмасови кутийки.😉😅
Прясно мляко 3,5% в червена кутия (което беше на промо през миналата седмица) пак нямаше. Нямаше и безлактозно мляко с подобна масленост, което би трябвало и в момента да е на промоция:

При киселите млека имаше доста липси също...🤔
Откога заквасената сметана на Балкан е в опаковка от 300 грама? Не беше ли в опаковка 400 грама преди?🤔

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 04:29 от dolce miele

# 582
До сега винаги е била 400гр заквасената сметана и не само на Балкан, а и повечето други марки. Често взимам за една разядка с авокадо, която правя. Явно са решили да намалят грамажа, за да не увеличават цената

# 583
Надявам се да не се превърне в тенденция и с другите сметани. 400 грама ми е много удобна опаковка...
Marmoleta, каква е рецептата за разядката?

# 584
Мнения за смарт ТВ Crown, който е от утре?
Вчера го взех на обяд, бяха останали 3 бр. По принцип не съм фен на марката, цветноста я намали на 40 и пак е силна. То добре, че моя мъж разбира, а аз нищо, ще разучавам, защото плана на тел ми имам договор за 2г безплатно за филми, та за това го купих. Забравих да кажа, че като се настрои тв и при всяко включване първо дава блокиран канал и трябва да се изчака... Това е гадно или превключва напред или назад 1 канал и връщате...

Общи условия

Активация на акаунт