КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 247
  • 793
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Гледах микровълнови те фурни в Кауфланд.
Samsung или Crown е за предпочитане? И двете са за 20 л.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:59 от Amiamo

# 721
  • Варна
Samsung или Crown е за предпочитане? И двете са за 29 л.

29 литра ли? Това ще е огромно нещо.
Ние миналата година си взехме микровълнова на Кауфландската марка Switch one  или как там се пише, добре си работи засега. 20 литрова е.

# 722
  • София
Samsung или Crown е за предпочитане? И двете са за 29 л.

29 литра ли? Това ще е огромно нещо.
Ние миналата година си взехме микровълнова на Кауфландската марка Switch one  или как там се пише, добре си работи засега. 20 литрова е.

Редактирах - 20 л.

# 723
При нас имаше останали бройки от парочисточката Ayco, от по миналата седмица,  цена 69 лв.
Винаги я заглеждам и и се чудя..
Ясно е, че мненията са шарени, като нас..
И все пак..
По-скоро да, или по-скоро не?
За цената си не очаквам кой знае какво, но ако четат ползващи я, ще се радвам да синтезирате малко повече информация.

# 724
Samsung или Crown е за предпочитане? И двете са за 20 л.
Samsung! Crown като марка я съсипах..

# 725
Някой има ли впечатления от скарата другата седмица Crown CHG-2000PBS? Дали плочата се сваля ,за да се мие?Гледах по сайтовете,но не видях да пише.По принцип всякаква техника от там ми е съмнителна,но майка ми иска да си купува и реших да питам.Или ако някой е доволен от някоя марка скара може да ми пише на лично Grinning

# 726
Някой има ли впечатления от скарата другата седмица Crown CHG-2000PBS? Дали плочата се сваля ,за да се мие?Гледах по сайтовете,но не видях да пише.По принцип всякаква техника от там ми е съмнителна,но майка ми иска да си купува и реших да питам.Или ако някой е доволен от някоя марка скара може да ми пише на лично Grinning
Ние имахме такава, включваш и като за грее изключва и така постоянно печеш 1ч... Сега сме си с обикновена и съм си супер доволна.

# 727
Подарени
Купони от колелото, някои ако ги иска да пише.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:53 от rosicapi

# 728
Аз ще похваля парти грил crown. Със синьо фолио е облепен отгоре, не знам дали всички са такива. Хваля го, защото няма режещи остри ръбчета и не е от алуминий,  може да се мият тавичката и капачето в съдомиялна. За 20 или 25 лева го купих преди година и съм много доволна. Имаше грозно,  загоряло петно на капака отгоре от мазнина, търках без успех с какво ли не и накрая миялната го направи като нов. Алуминиевият на село изглежда като плют от пепелянка и няма изчистване.

# 729
Какво става с тези цени???? Всичко това струва 39 лв, а пък нищо не взех. Това нормално ли е?

# 730
  • Бургас
Гледам,че кафето което пием ще е на 5лв. Трябва да се заредя.
В кварталният ни магазин е на 6.20

# 731
Ако някой има свободен купон за таханите на bett'r bio, мооля да ми изпрати.

# 732
Какво става с тези цени???? Всичко това струва 39 лв, а пък нищо не взех. Това нормално ли е?

Ами не е нормално, но от нас нищо не зависи! Потребителя няма друго какво да направи, освен да търси евтини стоки и такива на промоции.
Боклуците са скъпи. И аз като купя някакви боклучета в кошницата нищо няма, а сметката е 10-15 лв за някакви шоколадчета и глупости.

# 733
От нас зависи много. Първо да не ги купуваме.

# 734
Това няма как да стане! Ще спрат да ги купуват хора с малки възможности, но другите няма кой да ги спре, защото на тях не им пука кое колко струва.
Покрай Коледа гледах някакви дали 90 лв за пуйка. Аз никога няма да дам толкова пари за пилешко, но ето има хора, които ги купуват.

Общи условия

Активация на акаунт