КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 245
  • 793
  •   2
Отговори
# 735
  • Варна
Подарявам купон

# 736
Някой би ли казал за какво служи тази яка: Дали е подходяща за шипове по врата и повишено кръвно налягане вследствие? При дискови хернии дали се ползва?

# 737
Аз съм с шипове и херния точно в тази част и неврологът ми, за мое голямо съжаление, категорично не препоръчва никакво локално затопляне. Дори мазилата, които ми предписва, са охлаждащи  Cry Препоръчвам да се консултирате с лекаря си.

# 738
Аз съм с шипове и херния точно в тази част и неврологът ми, за мое голямо съжаление, категорично не препоръчва никакво локално затопляне. Дори мазилата, които ми предписва, са охлаждащи  Cry Препоръчвам да се консултирате с лекаря си.

Eva+, много ти благодаря! Hug
Аз, за сега нямам проблеми в шийната област, питах за евентуален подарък за приятелка.
Не е по темата, ама въобще не знам какво мога да й купя, нещо което да и е Ок.
Благодаря!

# 739
От нас зависи много. Първо да не ги купуваме.

Точно.
Имам позната в Хърватия.
Каза, че в момента има протести и всички бойкотират Кауфланд и Лидл.
Има много клипчета в инстаграм и фейсбук, може да се видят.
Шоколада милка голям в немския Кф 3.79 евро, в хърватския 6.79 - двойно.
Срявняват пастети Agreta, чипс прингълс (германия 2.49, хърватия 3.49)

# 740
Омръзнало ми е от това домашно приготвяне, но на този етап не виждам друго спасение. Храната нито е евтина, нито е с добър състав, поне да се успокоявам, че плащам за качество.

# 741
Българското общество не е единно и никакви протести не минават тук. И пред парламента имаше протести, случи ли нещо след тези протести? А колко човека бяха на тези протести? Колко пъти в последните няколко години ходихме да гласуваме? Колко човека гласуваха? А промени ли се нещо- не!
Тъй че всичко си е за проветрение на устата.
Всеки ходи и говори, че е скъпо, но от нищо не се лишава. Лишават се пенсионери и хора дето наистина едва свързват двата края. Всичко живо си купува и само си приказва колко му е скъпо в България.
Нагледен пример има и с пластмасовите кутии 5-ма не ги купуват, но 105 си ги купуват и изобщо не ги бърка, че вече са станали 30 стотинки.

# 742
В кварталните магазини е по-скъпо, освен това се правят на "ударени" и често не дават бележка. Предпочитем Лидл и Кауфланд, защото там има голям избор и винаги има промоция на определен вид продукти, а в малките магазини - никога. Да не говорим, как преетикират продукти с изтичаща годност/ лично споделено от работеща в магазина/.

# 743
Аз да се оплача как едни и същи еклери изглеждат и на вкус са тотално различни в кварталния супермаркет и кф на промо. Тези в кварталния супермаркет- вкусни,шоколада доста,плътен и вкусен,крема гладък и достатъчен.В кф на промо - шоколада по-малък слой и не толкова плътен,крема не беше гладък,изглежда съвсем леко пресечен (или както му се казва),да не говорим,че буквално едната половина на еклерите нямаше крем Grinning Съжалявам,че не снимах,не мислех,че ще имам възможност да сравнявам после Grinning Етикетите също са различни,баркодовете също. Знам,че трябва да си избият 2-та лв. намаление,ама чак пък толкова. Де да бяха само еклерите..

# 744
Кауфланд Германия....

# 745
  • Варна
Аз да се оплача как едни и същи еклери изглеждат и на вкус са тотално различни в кварталния супермаркет и кф на промо. Тези в кварталния супермаркет- вкусни,шоколада доста,плътен и вкусен,крема гладък и достатъчен.В кф на промо - шоколада по-малък слой и не толкова плътен,крема не беше гладък,изглежда съвсем леко пресечен (или както му се казва),да не говорим,че буквално едната половина на еклерите нямаше крем Grinning Съжалявам,че не снимах,не мислех,че ще имам възможност да сравнявам после Grinning Етикетите също са различни,баркодовете също. Знам,че трябва да си избият 2-та лв. намаление,ама чак пък толкова. Де да бяха само еклерите..

Като ги видя в КФ на промо по 3.99лв винаги вземаме и винаги са били чудесни.

На каква цена са тази седмица?

# 746
Скрит текст:

Като ги видя в КФ на промо по 3.99лв винаги вземаме и винаги са били чудесни.

На каква цена са тази седмица?
Скрит текст:
3,99лв.

# 747
Промо маслото от миналата седмица мирише на гренясало Confounded

# 748
Промо маслото от миналата седмица мирише на гренясало Confounded

И във фейсбук много се оплакват. Четох много коментари. Deutche markenbutter на промо 4.99 - отварят и смърди..

# 749
Аз на два пъти взех. Първото нищо му нямаше. Това което отворих днес е ужас. Сега само да си намеря касовата бележка...

Общи условия

Активация на акаунт