КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 222
  • 793
  •   1
Отговори
# 750
  • оттам, откъдето започва България
Отдавна не го купувам, то нищо немско няма в него, може би само надписът на опаковката.

Bradley Cooper, дано намериш касовата бележка. Вземай я и го връщай.

И пак напомням: Пазете касовите бележки! (поне докато не пробвате продукта, който сте купили) Аз ги пазя и повече.

# 751
Това масло не се ли пакетира в Бг от компрометирана нашенска фирма?

# 752
Пакетчето, което аз взех скоро, не миришеше зле, но нямаше никакъв аромат и беше меко като маргарин. Минах на Пилос от Лидл, майка ми го хареса повече от Президент.

# 753
Пилос ми е едно от любимите масла. И Кауфланд имат масло с тяхна марка (К-класик) само че постоянно се появява и изчезва...И то е хубаво.

# 754
Еее, аз пък награбих 5 бр. масло и ги сложих във фризера. Тц тц тц😏

# 755
  • до най-прекрасния мъж
Ау, аз също имам масло. Свекърва ми го взела, на не знам от къде и на каква промоция. Дано не е миризливо. Марката е същата, но без краварката.

# 756
Два пъти съм купувала въпросното масло и двата пъти миришеше отвратително. От тогава го подминавам. Pilos е много добро, но рядко го засичам на промоция.

# 757
  • Варна
Моето масло е ок.

# 758
Големи подстрекатели сте😖спосред нощите ходих да душа маслото- добре си е моето.
С еклерите също съм късметлийка - винаги когато ги пуснат на промоция купуваме и никога не са ни разочаровали. Проблемът при нас е, че пазаруваме вечер, а до това време обикновено са изчерпани от витрината.
Ананасите( купени в неделя) се оказаха много сочни и вкусни.

# 759
  • до най-прекрасния мъж
И аз наврях нос в маслото тази сутрин. Добре си е. Че са и три пакета, а аз мразя да ми мирише на кисело. Явно е до партида.

# 760
Аз на два пъти взех. Първото нищо му нямаше. Това което отворих днес е ужас. Сега само да си намеря касовата бележка...
И каква ще е ползата, ако намериш бележката?

# 761
Ще може да направи рекламация.

# 762
В Кауфланд има прахосмукачки с филтър Хепа 10. Къде се продават такива филтри? Няма сервиз в България.

# 763
Ще може да направи рекламация.
Така предполагах, но добре знаете, че хранителен продукт те не приемат изобщо.
Преди едмица и тук публикувах 4бр. авокадо, направо замина в кофата. Същата снимка изпратихв и на сайта им, придружена с касова бележка. Е, познай дали някой се свърза повторно с мен?

# 764
Е , ако е развален продукта трябва да приемат рекламация! На Л ми се е случвало да е такова авокадото, не ходих в магазина , изпратих снимката и ми дадоха ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт