В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 285
  • 807
  •   1
Отговори
# 660
Миналата година по това време точно си бях изпила последното хапче от противозачатъчните. Бяхме взели решение,че ще е последната кутия и от януари започваме с опитите. Вълнувахме се и някак си особено след като АГ каза,че след спиране бързо се зачева,мислехме,че ще стане от раз. Пожелавам на себе си и всички вас през 2025 да станем майки. Силно се моля Бог да има в плановете си за нас през новата година бебенце. Амин. 🙏

# 661
    • На изток от Ада
    Аз вчера кумата ми каза че братовчед й имал бебе. Момчето и момичето на 22г Та взех да мисля дали закъснях, дали трябваше да имам дете на 22г. Тогава не сe познавахме с ММ....
    Реално сме заедно от 10г , 8 в брак.
    ....

Дано всички тук забременеят и родят до края на 2025 .

# 662
    Аз вчера кумата ми каза че братовчед й имал бебе. Момчето и момичето на 22г Та взех да мисля дали закъснях, дали трябваше да имам дете на 22г. Тогава не сe познавахме с ММ....
    Реално сме заедно от 10г , 8 в брак.
    ....

Дано всички тук забременеят и родят до края на 2025 .

Не си закъсняла. Никога не съм разбирала правенето на дете на 20 - 22, да речем. За мен човек тогава трябва да има други приоритети, пък дори и да е женен. Да няма после "как да излъжа държавата,че да взема майчинство, щото имам 2 месеца трудов стаж" и още,и още такива небивалици. И покрай нас има бебета при по-млади от нас,от по-скоро от нас,като едната двойка откровено единият не трае другият..та как са стигнали до бебе не знам. Аз съм благодарна на Вселента за моя съпруг и каквото трябва да минем,ще минем заедно, за да станем родители.

# 663
    Аз вече се обезкуражавам, не мога да не мисля за неуспехите и да съм позитивна ☹
    И при мен през три дена някой се хвали с бременност и знам, че трябва да се радвам за тях, а аз се натъжавам само.

# 664
    “Трябва да се радвам” не е радост, спестявайте си го ако не го усещате.

Иначе да… най-важен е човека, с когото се минава през тия плаващи пясъци и минни полета.

Скрит текст:
    Аз съм в екзистенциална криза как утре ще правя баница ама няма да мога да я изям

# 665
    Да се помолим и пожелаем през новата 2025 г. да сме бременни и да посрещнем 2026 с бебе в ръце или да е на път. 🥰🥰🥰 Амин!
    След всички хапчета, които изпих, от вчера доста ме болят гърдите от външната страна. Преди бремеността и аборта, ме боляха преди да ми дойде. Чудя се дали е нормално, недостиг или в повече е някой хормон. Пих 10 дни Дуфастон. Имахме опит само 1 път, от доста месеци не бяхме правили целенасочени и нещата не се получиха при мъжа ми. Доста му говорих, накрая се получиха нещата.

# 666
    Здравейте,комичета днес бях на преглед след зет на два ембриона доктора каза, че всичко е наред 4та седмица и 6 дни. След прегледа нямах нищо сега имах кръв по салфетката кафяво с примеси на червено. Дали е нормално? Малко се притеснявам?

# 667
    • На изток от Ада
    Мис с вагинален ехограф ли беше?

# 668

Дааа, доста си ме почовърка

# 669
    • На изток от Ада

Дааа, доста си ме почовърка
    нормално е да има леко прицапване

# 670
    Мис Каприз,лека бременност желая Animal Hatching Chick

# 671
    Мис Каприз,лека бременност желая Animal Hatching Chick

Благодаря 🙏 всички заслужаваме са сме мами ❤

# 672
    • Замък сред облаците
    Ягодке, и аз се замислих за кюртажа като възможност за щети по ендометриума, но реших първо да те питам за хормоните. Според мен е добре да ги провериш и тях преди хистерото. Просто за спокойствие да знаеш дали с тях всичко е ок, и ако е - тогава хистероскопия.

Аз днес си купих глюкомер и ще меря кръвна захар да видя как се движат нещата. Отделно ще повторя и кръвните изследвания (кз, инсулин, ще пусна и гликиран хемоглобин) като минат 2 седмици от антибиотиците (локални или не, все пак да се кротне организма). Останаха ми две глобули от макмирора и от 1 януари почвам начисто годината 😁

По повод поста на Шантал
    Скрит текст:
    значи, знаете че аз избягвам да коментирам такива нещата, защото съм загърбила самосъжалението по въпроса и не питам вече “що на мен”; имах много гадни 6 месеца след първия мисед с такива въпроси и отговор така и не получих. Така че просто не си ги задавам вече. Сори за отклонението.
    Гледам една мацка във ФБ, беше от мамите с първата ми Б, тя си роди успешно преди 3,5г, аз нали- мисед. На тях им беше второ дете, млади хора, живеят в чужбина, активно и редовно употрябваха алкохол и леки субстанции…. Еми, детенцето едното е с аутизъм. Тя сега е 1 year sober. Та, ок забременяват такива хора, ама… теглят си и после понякога…

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 19:51 от АА

# 673
    • София
    Хенди, чела съм за баница с оризови кори, предполагам корите могат да се намерят нейде из суши щандове.

# 674
    • Замък сред облаците
    Шантал, едитнах се горе за другата страна на монетата… да не ги мислиш много такива двойки.

Общи условия

Активация на акаунт