Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 461
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
Не ми харесва въобще развитието с трети.. Те двама са ми много..

НО ако има, какво излиза Виктор си е с Брана, затова по-рано е тръгнала, Мартин е с бившата, нали щели да я вкарват. Зарязал е другите и хайде с бившата. Провал за сезона, да вкараме трети и той за една седмица да налази няколко и с едната да отпътуват към залеза... Мастрагарков или както там му беше името ако е , ще падна!

# 541
Чакайте сега, ще влиза трети, а кога ще влезе бившата на Мартин не разбрах аз? 😆

# 542
Не е Мастагарков.

Доколкото ми казаха, всичките ергени точат лиги по Косара в момента... Затова се чудя дали не са разчистили Бранимира, за да стане битка за Косара, но това са само мои спекулации.

Бившата на Мартин със сигурност влиза преди тия финални събития, обаче ми се скараха, че толкова питам за нея и ме държат в неведение и мен, сори. Grinning Единствено разбрах, че Мартин не го е очаквал и много са го стресирали. Казаха ми, че го сринали направо, хаха.

# 543
А коя бивша?

# 544
Чакам да го сътворят този великолепен сеирджийски миш-маш Smiling Imp

# 545
Е, няколко пъти каза, че не искат да ѝ споделят повече инфо за нея. Доколкото разбирам едва ли е Емануела или Йоана. Вероятно някоя по-неизвестна ще да е.

# 546
Йоана.
И аз знам, че влиза, отделно и в промото за сезона си личи разговора с нея.

# 547
Аз пък уж разбрах, че и тя не е, но ще е интересно да я видим.

# 548
  • Вестерос
От какъв зор ще влиза обаче, да не е бременна Grinning

# 549
Май е баш Йоана... ама питам ли, ми казват "мани я тая", хаха.

Впрочем Виктор и Мартин до последно не са знаели и те един за друг, хаха. Разбирам защо Алек толкова страда, той също е вярвал, че като е ерген, ще работят в негов интерес... ми не, продукцията си гледа интереса. Blush Миналата година ми бяха разказвали, че едвам навили Алек и като цяло нямало много кандидати за ергенлък, а тази на момичетата в София им дали снимки на 10 различни мъже и да ги подреждат по това с кого биха излезли и това също е било фактор в избирането на мъжете. Grinning

Ива пък я вкарали, защото Виктор "без основание" я бил отрязъл, не мога. JoyJoy

Този новият, който ми изпратиха, ми е напълно неизвестен, но аз и Мартин не го знаех преди да го обявят за ерген, де... Същият типаж като Виктор е, не знам каква е идеята.

# 550
Аз за третия ерген, който ще влиза знам, че е резерва на първоначалния трети.
Много объркано, но ми бяха казали че да има трети ерген си е било планувано и заложено и няколко дни преди да отпътуват за Шри Ланка се е отказал. Съответно много бързо са взели негова резерва.

# 551
Аз точно преди да седна да ви го напиша (общо взето като разбрах) съм получила ЛС няма ли да разкажа за него от неизвестен за мен потребител, хаха, чак се спекох да не би от Бтв да ме провокират. Grinning Но супер, че се чува от няколко места вече.

# 552
Да, той сега следи бременността на Алековата жена, но ще остави работата си в името на любовта ❤️
По договор обаче ще изражда всяка следваща бременна ергенка

# 553
  • София
Аз вярвам на спойлерите, но и смятам, че са от човек, който е пристрастен и екипът му е виновен.

За Яна и Пресиана вярвам, че са сгафили, но и ако Виктор дори минимално ги харесваше, щяха да останат. Това е повод, но не и причината да бъдат оставени без роза.

Както и за Мартина и Даниела, че ги държали, защото били близки с някой си от екипа, то се вижда, че Мартин има интерес към тях. С Мартина може да е за да дразни Емануела, но определено не беше на сила с нея на среща.

# 554
И към кого имам пристрастие, ми е интересно? Grinning

Както казах, тия неща са от първа ръка и точно от Шри Ланка. Аз лично не съм стъпвала там. Разказвам ви това, което се казва на мен.

Не съм спорила три месеца за брекетите на Магдалена, за да слушам как съм поставено лице в раздел, където пишат 100 човека. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт