Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 471
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Не ми се вярва да е влязъл сгоден. Той се скъса да се целува с коя ли не.

# 526
Някой знае ли с колко седмици заснетото изостава от реално случващото се?

# 527
Като за последно 😁. А и има оправдание, че продукцията го е задължила.

# 528
Месец може би? Влязоха към 10 януари. Ако е минала седмица вътре, значи си е толкова. Знам, че около Свети Валентин има някакви драмички, та това ще ми е ориентир на мен лично докъде "сме".

# 529
Това за Алекс и Царина го подозирахме, но ни подведе факта, че наистина се целуваше със всички. Тогава излезе спойлера, че са го виждали с нея. Сега пък Виктор и Бранимира влезли да си заздравяват връзката в Ергенът. Не е много честно, но явно продуцентите са готови на всичко, само да изкарат поне една двойка веднъж.

# 530
Persona7, а Мартин още е там, нали? Понеже качиха някакъв пост, че при него е приключило.

# 531
  • Вестерос
Опааа. Persona7, право в десятката… Много тъпо, че не обявиха истинската причина.
то се очакваше. Трябва да се раздуха обаче

# 532

Всъщност още януари месец миналата година (при положение, че снимките бяха приключили ноември, два месеца преди това) се появи коментар на жена в ютуб, която написа, че е виждала редовно този "ерген" с жена в хубаво заведение, която е руса, адвокатка, и то в ситуации тип, че си личи, че са двойка. В крайна сметка гледайте какво стана 😀 имаше и някакъв слух отделно, че мама Ксения след пътуването си до Гърция е звъняла на някакво гадже на Алек да ѝ се извинява.

Алек твърди, че след предаването са се срещнали с нея, но откровено не ми излиза правдоподобна хронологията. Какъв е шанса ноември да се е върнал от това приключение и още да не я е познавал тогава, и януари вече някой да разправя как редовно го вижда да се мляска с жена в заведение?

Много по-вероятно ми изглежда мама Ксения да е недолюбвала кандидат-снахата, въпреки, че е заможна и с кариерни успехи, и истинската любима на Алек да е приложила обратна психология - да го пусне да иде там, за да докаже на свеки, ако не и на самият младеж, че по-добро от нея няма да намери. И той вярно да финалистки си остави нейните антигероини.

На Алек му пожелавам много щастие и да им е здраво бебчето. Намирам ги за доста добре изглеждаща двойка.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 00:42 от Libraing

# 533
Би трябвало първи за отпадане да са Пресиана и Диана (поне от шапката на предаването)
Хм, не съобразих, че вече може да се горният момичета само от единия отбор. Значи, следващия път трябва да е Диана. Междудругото, шапката с представянето на девойките вече я няма, що ли?
Persona7, "Сега ми казаха, че Мартина и Даниела са гъсти с някакви от екипа, така че ще си ги гледаме, щем - не щем..."
Toва значи ли, че интересът на Мартин е добре изигран сценарий?

# 534
Хора, идвам с ОГРОМНА бомба, споделиха ми плот туиста на сезона току що... на ваша отговорност четете. Разчитам форумните адвокати да ми спасят кожата, ако ме съдят от Бтв. Grinning Отново моля без цитати, че е доста пикантно.

Скрит текст:
Преди седмица някъде е влязъл трети ерген. Знам име и имам снимки, но предпочитам засега да не ги разгласявам. Млад е, малко по-голям от Виктор, по излъчване и визия си приличат. Веднага се лепнал за Косара И той. Нашите ергени не са знаели, а Виктор не го харесал изобщо...

Есенният Ерген ще е с 10 жени и 10 мъже впрочем.

AnaSun, възможно е, защото аз вече знам за няколко рокади от единия към другия ерген, че са били фалшиви.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 09:12 от Persona7

# 535
Хора, идвам с ОГРОМНА бомба, споделиха ми плот туиста на сезона току що... на ваша отговорност четете. Разчитам форумните адвокати да ми спасят кожата, ако ме съдят от Бтв. Grinning Отново моля без цитати, че е доста пикантно.

Скрит текст:
Преди седмица някъде е влязъл трети ерген. Знам име и имам снимки, но предпочитам засега да не ги разгласявам. Млад е, малко по-голям от Виктор, по излъчване и визия си приличат. Веднага се лепнал за Косара И той. Нашите ергени не са знаели, а Виктор не го харесал изобщо...

Твърде много тестостерон има този сезон. То водещ, то три ергена, то барман... Успехът на предаването винаги се е коренил в момичетата, в динамиката им, в битката за единия ерген (защото вътре се филмират, че няма друг мъж на света и стават по-ожесточени) и в това, че хората се държат по един начин сред "свои" и по друг, когато има повече хора от другия пол... Аз съм разочарована лично. Не очаквам да видя битки и лагери като в предишните години, то момите се пренаситиха от мъже.

Есенният Ерген ще е с 10 жени и 10 мъже впрочем.

AnaSun, възможно е, защото аз вече знам за няколко рокади от единия към другия ерген, че са били фалшиви.

Е, за 2-3 седмици се очаква да си хареса някоя от останалите кокошки и да се влюби от пръв поглед ли Joy
Тия съвсем ще изплискат легена ако е вярно…

# 536
Ехааа, много благодарим Flowers Rose
А кога да очакваме екшъна?

# 537
И аз се надявам да не е истина и да ме бъзикат, ама източникът е същият като за Яна и Преси...

Запазвам си правото все пак за нещо да не съм точна, тъй като не съм била в къщата или в екипа... разчитам на вярната дума на тези, които ми издават. Simple Smile

# 538
  • България
Кой е третият? Grinning Да не би Ники Николов да се е смилил над желанието ми за сеир Sunglasses

# 539
  • Viena
Става интересно.

Общи условия

Активация на акаунт