Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 464
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Големи благодарности  и от мен ,Persona 7! 🌹🌹🌹 Най- накрая нещо от"кухнята".
  И аз пея в хора на нехаресващите Бранимира ,но и бях сигурна ,че ще е финалист.🤮На Виктор само лигата не му е потекла когато е около нея. Толкова да ми напомня на Генчо и начина по който гледаше Валерия...

# 511
  • София
Persona7 написа, че Бранимира е отпаднала, така че явно не е финалист. Вече дали сама се е отказала или той я е резнал не знаем още.

# 512
А,дано!😂

# 513
  • София
Днес в The Mall се разминах с момиче, за което с голяма доза сигурност предполагам, че беше Бранимира. Беше е с дълга, тъмна, изправена, вързана на ниска опашка коса и силен, тъмен фон дьо тен. Досега не бях чела тук, но виждам, че се коментира, че вече е активна в социалните мрежи, значи е възможно да е била тя. Не знам кой е профилът й в Инстаграм и как изглежда в момента.

# 514
Опааа. Persona7, право в десятката… Много тъпо, че не обявиха истинската причина.

# 515
Опааа. Persona7, право в десятката… Много тъпо, че не обявиха истинската причина.

И по - добре, че Яна има един от най- crazy eyes погледите, които съм виждала. Тя е толкова обсебена от него, колкото той от Бранимира.

# 516
Супер, ако не съм ви подвела, че днес не съм сядала да гледам епизода. Simple Smile

Впрочем доколкото разбрах в монтажа не са включили срещата на Виктор и Ивет... да ви кажа, интересно е какво избират да излъчат и какво не, толкова са реалити тия предавания.

PS. Вие малко ме уплашихте с това, че екипът им цъкал в профилите в ИГ, обаче проверих, в друго приложение е била активна Бранимира, така че явно наистина се е прибрала в БГ. Simple Smile

# 517
# 518
Ще има ли други подобни тъпи решение на продукцията? И без друго сезонът им е скучен - да знам, ако има, да се омитам навреме.

# 519
Persona7, уникален спойлер за Яна и Преси, розов храст за теб 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹. За останалите ти спойлери - от твоята уста - в ергенините уши 😂😂😂

# 520
Те са там от пет седмици и доколкото знам този сезон ще го снимат по-малко време, предните сезони бяха по два месеца точно, плюс-минус някой ден.
В епизода днес Даниела каза, че остават 28 дни до финала. Едва ли е минала повече от седмица от началото на снимките. Тоест, финалът би трябвало да се снима или поне гласи в момента.

# 521
Persona7 много благодарим за полезната информация🌹Има ли спойлери кои момичета са останали до този момент?

# 522
И според мен сезона е скучен… Значи няма да излъчват предаването до май месец (както преди)?
А да попитам знаете ли дали ще има някакви неразбирателства между дамите, защото наистина върви много слабо…

# 523
Те пак могат са си го излъчват до май - зависи колко материал искат да покажат.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:00 от Lilly_85

# 524
Аз в началото написах, че двете седят 3-4 седмици вътре, обаче после се усетих, че съм недоразбрала и го поправих. Grinning

Сега ми казаха, че Мартина и Даниела са гъсти с някакви от екипа, така че ще си ги гледаме, щем - не щем...

И също така ми казаха, че Клаудия и Алек от сезон 3 се познават и тя разказвала, че Алек влезнал сгоден за Царина. :333 А ние колко си дърпахме косите в дискусиите миналия сезон, пхаха.

PS. Ако пиша хаотично, да знаете, че е, защото на мен така ми се разказва и някои неща още не искат да ми ги споделят.

Общи условия

Активация на акаунт