Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Persona7, роза за теб. Помня те от дискусиите в темата и се чудех къде си 🌹
Значи най-вероятно Виктор ще избере Росица?
А дано, НО ако Брана е отказала роза това ще е голям удар по Виктор. Просто тежко за момичето, което избере накрая той. За мен по-добро развитие ще е той да я махне, защото има интерес към друга, а тя докато е там не може да се доразвие.

# 496
А дано, НО ако Брана е отказала роза това ще е голям удар по Виктор. Просто тежко за момичето, което избере накрая той. За мен по-добро развитие ще е той да я махне, защото има интерес към друга, а тя докато е там не може да се доразвие.
Росица е аут, мисля. Ако Бранка е излязла, от момичетата на Виктор остават само Синтия и Косара… Плюс някои от тези на Мартин - може да се сваля с някоя от неговите.

# 497
  • София
Това значи, че Любомира ще е основен фаворит на Виктор? Не го очаквах, на пръв поглед не си отиват, но ще гледаме. Мисля, че Синтия повече му подхожда, май нв сте я споменавали да е аут.

# 498
Роси е още вътре. Simple Smile

Виждам, че в основата тема сте подхванали Клаудия, казаха ми, че била психопатична и разказвала много крийпи истории на момичетата. И че имала химия с Мартин. Тя май още е вътре, ама им изтървах спатиите. Следете кой кога е активен в ИГ, поне от екипа не знам някой да се е занимавал да им влиза в профилите докато са вътре.

Яна е другата, за която ми е казано, че била много особена и странна.

Дааа, аз те помня. И този път си вътрешен човек. 😁
Дано само никога не достигна финалното ниво на фенщина - да вляза аз самата вътре, че ще ме изядете с парцалките. Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се всички, с които се знаем от миналия сезон, да сте добре! Cupid

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 15:15 от Persona7

# 499
Коя е основната тема?

Persona7, след като ги “обезрози” официално, даваш ли съгласие това, което каза да се публикува и в основната тема?😊Говоря за инфото за Яна и Преси.

# 500
О нее, влезнах тук, само за да видя дали Бурсука се маха....моля ви сеее! Как така почти до финал.
А какво значи биела си меланин в задника? С каква цел се прави?
Брей къща за сън и снимки, да не би този път да ги оставят да спят като нормални хора!?

# 501
Влизат им в профилите, но си личи. Аз се ориентирам по това коя какво лайква. 😁 Ако лайква лични снимки на приятели, мемета и така нататък - значи си е тя. Ако са неща свързани с предаването, може да е ПР.

За сега активност (освен постове и сторита) нямат Даниела, Мартина, Бранимира, Синтия, Адриана, Косара, Ферай…

Може и да изпускам някоя, но 100% аут са Елвира, Ивет, Анна-Мария, Силвия, Диана, Ива, Пресиана, Яна…

За Клаудия и Росица някой беше писал, че също са активни.

# 502
О нее, влезнах тук, само за да видя дали Бурсука се маха....моля ви сеее! Как така почти до финал.
А какво значи биела си меланин в задника? С каква цел се прави?
Брей къща за сън и снимки, да не би този път да ги оставят да спят като нормални хора!?
Е как, за почерняване, за тен се бие меланин.

# 503
За Росица мога да кажа, че около Свети Валентин е била вътре със сигурност. Явно наистина са към края на снимките и остават най-ярко изявените.

За меланина - ох, на мен много цветущо ми го описаха. Grinning Било с идеята да се хване тен и наистина след два дена били станали направо черни, хаха. Май Ферай е другата, която се е възползвала от офертата за инжекциите.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 01:55 от Persona7

# 504
Благодаря, нямах никаква идея, мислих че ходят на солариум за тен, това е ново. 😁
Много жалко, че Бранимира остава, тя ми е пречка да гледам, много дразни и напряга.

# 505
Благодаря, нямах никаква идея, мислих че ходят на солариум за тен, това е ново. 😁
Много жалко, че Бранимира остава, тя ми е пречка да гледам, много дразни и напряга.
Малко офф топик, но в Щатите доста хора свършиха в болница, защото са инжектирали… Мелатонин, вместо меланин. 🫣

# 506
Малко офф топик, но в Щатите доста хора свършиха в болница, защото са инжектирали… Мелатонин, вместо меланин. 🫣

Е то в щатите, доста хора свършиха в болница щото пиха белина по време на ковид-а....ама карай те са голяма нация Simple Smile

# 507
Ще има ли скандали между Мартин и Виктор

# 508
Знам, че тук масово се интересувате от ергените, но да кажа какво научих днес за Един за Друг.
Ивелина и Герман още са вътре, Алек и жена му са навън.
Ивелина и Герман са ми близки, много са сладки, обичат се наистина, имат висок стандарт най-вече заради родителите на Ивка. Доста заможно семейство са.
Надявам се да спечелят.
Семейството от Белозем също още трябва да са вътре.

# 509
Не помня дали не го писах вече, но и Адриана е аут - Ники Банков от Комеди клуба я видял малко преди началото на излъчването в центъра на София, разпознал я, защото я следвал отпреди. Била с гадже, та съответно си мислят, че е била обвързана и в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт