Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 490
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Той и без това грам не ги харесва.

Нормално да ги изгонят, в Сървайвър са гонили също за такива неща, екипът носи отговорност на чужд континент. Могли са да кажат на другите момичета къде ще ходят. Тогава само щяха да ги смъмрят, а не да решат, че са отвлечени или са се удавили примерно.

# 481
Не могли да намерят едно момиче, което е било в гримьорната и хукнали да я търсят, после се забавили в къщата за сън и така. Аз нямам против решението на екипа, просто сигурно ще го изиграят, че е свързано с чувствата на Виктор, а не е.

# 482
Persona7, след като ги “обезрози” официално, даваш ли съгласие това, което каза да се публикува и в основната тема?😊Говоря за инфото за Яна и Преси.

# 483
  • Вестерос
Ужас... ще изманипулират яко

# 484
Колко време остава, на Мартин бившата в предаването

# 485
Нека се излъчи епизодът първо. Simple Smile Ако от продукцията не кажат, че са изгонени заради неспазване на правилата за сигурност, нека възтържествува истината. Grinning

Лидерките на сезона са Бранимира, Косара, Любомира, Даниела и Мартина... може да изпускам някоя, но тези още са вътре. Бранимира била нон-стоп изнервена, само пушила и мрънкала, че нямало шоколад. Grinning Аз още не мога да разбера каква е ситуцията с Виктор, гаджета ли са, бивши ли са... много вероятен вариант е той просто да е обсебен от нея. Като цяло това ми е единственото интересно нещо този сезон, в самото имение също било голяма скука.

Момичета, на мен на час по лъжичка ми се казват неща. Sweat Ако излезне нещо друго интересно и от Бтв са ме оставили жива, ще мина да ви споделя.

# 486
  • Вестерос
Значи само за Любомира се радвам, че я харесвам, нямам идея защо, но другите четири ми са противни леко и ме дразнят нещо. Косара е горе-долу ставаща за сега.

Но е ясно, че Брана ще спечели, а при Мартин ще е сигурно Даниела. Брана ще получи пръстен 100%, Даниела не, сигурно тип Виктор Първи и Капитонова.

# 487
Хора, току що ми пратиха, че Бранимира е на линия в социалните мрежи... Върнала се е. Остава въпросът дали е отказала роза или Виктор я е изгонил. Не очаквах! Вече има отказали роза от момичетата на Виктор. Simple Smile

Те са там от пет седмици и доколкото знам този сезон ще го снимат по-малко време, предните сезони бяха по два месеца точно, плюс-минус някой ден.

# 488
Persona7, роза за теб. Помня те от дискусиите в темата и се чудех къде си 🌹
Значи най-вероятно Виктор ще избере Росица?

# 489
Малко Тома Неверни, но Persona7 е създаден преди 4 часа и пише ударно тук.
Ники Николов явно се е активизирал да си спаси скучното шоу този сезон.

Относно изгонените - в промото за сезона има момент, в който Мартин говори много сериозно на момичетата и казва, че според него те не са за тук.

# 490
Между другото от 2-3 дни Теа поства неща от сорта на това, че Шри Ланка ще ѝ липсва, че са ходили за сувенири и т.н. Явно снимките наближават края.

# 491
Който е бил активен в темите за трети сезон (и в СО Grinning), ме помни, само това ще кажа. Wink

# 492
Който е бил активен в темите за трети сезон (и в СО Grinning), ме помни, само това ще кажа. Wink
Дааа, аз те помня. И този път си вътрешен човек. 😁

# 493
Спомням си и аз потребителят, а и всичко звучи достоверно.
Брана явно си я е харесал по време на акцията, писал ѝ е и тя го е отрязала и той се е пообсебил. Дано не гледаме пак Валерия и Евгени и да е вярно, че вече е аут.

# 494
Доста изненадващо. А щом снимките са към края си и една от главните фаворитки на В. се е прибрала, има ли вариант неговият финал да е бил изместен малко по-рано (т.е. и той вече да не е там) и сега да снимат само финала на другия ерген?

Общи условия

Активация на акаунт