Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 816
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Откъм Варната
Аз тез месечинки вече ме мързи да ги честитя, ама годишнините не, така че :

Честит рожден ден на Троя
newsm51 newsm51 newsm51

П.С. Вержи, Анджелина си изтървала, нейният малък сладурко също е на 15-ти, и става на 2 месеца

Всички да са живи и здрави, много да ни радват и по малко да плачкат

Hug

# 181
ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИТЕ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ! newsm67  ura
ТРОЯ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm51

# 182
Честити месечинки на всички бебоци  Hug  bouquet Heart Eyes

Честит рожден ден  Троя

# 183
  • Варна
ЧРД ТРОЯ!!!!
мацки днес изглежда хубаво времето....разходка anyone?? Wink

# 184
  • Варна
и на Светльо на Sea Woman честито 3 месеца (и 7 години Joy)
и ако пропуснах някой дето има общо с 15ти - да се чувства поздравен!

А възрастни, възрастни, ама чак пък пенсионери... hahaha Кой сега засили годините, а?! Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТРОЯ!!! Здраве и любов!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 09:24 от sea woman

# 185
Ч.Р.Д. на Троя!!!Много здраве и щастие!!!Да те радва малката госпожичка!!!

Честито на всички месечинки!!!Да са ви здрави и усмихнати децата!!! Heart Eyes

# 186
Честита 7-ма месечинка на Наташа на LIBRA! С пожелание за едно красиво детство изпълнено с много любов и звънък детски смях. Да е хубава, игрива и момците да пленява!

# 187
  • Откъм Варната
Давайте идеи за заглавие, щот пак слагам това и ще го откараме до края на март с него, ако пък продължи така студено време ще сложа онова за мечките

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 10:13 от KaliMa

# 188
Момичета моля ви за съвет.Моят бебчо е от четири дни с ужасно разтройство, давам Ентерол а вчера лекарката ни изписа ампула Гентамицин - 10мг./1мл./ но пък прочетох че Гентамицина е много опасен и може да увреди слуха на бебчето.Снощи след дълги терзания и сменения шести памперс се престраших и му дадох половин ампула,а днес другата част. Моля ви посъветвайте ме какво мога да му дам защото съм се видяла в чудо - каквото му дам като мляко отива в памперса.Извинявам се евентулни грешки и ако съм супер неясна, но така ми се е свило сърцето че направо откачам. Миличкия вече няколко дни нищо не задържа в стомахчето си.

# 189
МИЛА ВЕРЖИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЛОРКА И МНОГО ДА ТЕ СЛУША! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 190
Ще ходим ли на титя  Crazy Mr. Green

# 191
Честит рожден ден на Троя! newsm51 Честити и 3 месеца на Лора  Heart Eyesна Вержи и Бояна  Heart Eyesна Муцанка и 5 на Митака на Калина[/color]  bouquet
Аз по обяд ще ходя до Червения по работа. Има ли кандидати за Морската?

# 192
Бела, аз знам, 4е оризовата водичка запича-сварен и прецеден ориз, може и подсладена да е тази водичка, защото захарта също запича. Успех! Peace

# 193
Честити месечинки на Лора, на Бояна, на Митаче, на Наташка, на батко Светльо и бебчо на Анджелина! Много сте се наредили на тоя 15! Извинявам се ако пропускам някого!
Честит рожден ден на Троя!
Ние ще продължим да сме карцер, докато не се излекува дребсън. След това всички улици са наши! Приятна ви разходка!
bela, свий сърмите на педито! Разстройство толкова време, при толкова малко бебе е опасно!

# 194
  • Варна

А възрастни, възрастни, ама чак пък пенсионери... hahaha Кой сега засили годините, а?! Joy

що бе? като е роден на 15.12. 2000г, сега не стана ли на 7 години или аз съм зле с математиката newsm78

аз съм ЗА разходка  smile3521 на Летния или на Аквариума?

Общи условия

Активация на акаунт