Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 887
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Като стане много зле положението слагам една пелена на корема и носочвам сушоара към коремчето.

да ето какво друго пропуснах да пиша  Wink до сега това е имало най-голям ефект!newsm10

# 166
Честито бебче на Tina78!
Честито тримесечие на Братанчо!

Ние днес ставаме на 4 месеца!  bigdance2  party023 

За колики давах Sab simplex, но като цяло нямахме силни колики.

Приятен ден на всички!

# 167
Вержи мойто е mpg и го качих, но другото е по-дълго и е около 69 МВ, а ми казва, че е много голямо. Въпреки, че уж може до 100МВ.

# 168
Не зная дали имат имунитет но ние от баткото прихванахме вируса, че още не можем да се оправим.На всичкото отгоре май и аз се разболявам и се страхувам да не започне да си предаваме вирусчето на единия, на другия и така до кога не зная. ooooh!

# 169
  • Варна
tina78, много е неприятно така. Ако е писано да прихване, не можеш го спря. ДАНО СЕ ОПАЗИТЕ ЗДРАВИ!!! Слечвало ми се е Александър да лепне от батко си, батко му като по-малък лепна от мен... Въобще въртележка. Но това, което ти е писала kirkorova80 е добре. Дори, ако можеш, изпрати големия при някоя баба или поне го изолирай (колкото може) в отделна стая, да нямат въобще контакт. И пак не е гаранция. Стискам палци да си здрава ти и да опазите бебчо.  Praynig Hug

bela, пий витамини, гризкай чесън... Peace

# 170
Мама ми е направила няколко колажа http://snimka.bg/album.php?album_id=112818&photo=60

# 171
  • Варна
Тина78 , аз когато се разболях по време на грипната епидемия единственото , което нашето педи каза да давам това беше по 1 ампула - 2 мг Витамин С в продължение на 5 дни . За Оксцилококцинум ми каза че сме малки !
Сега пак давам Витамин С щото този път нашия татко е болен от този "новия " вирус дето се е пръкнал. А аз пия Ремантадин по 1 на ден за да се предпазя !

# 172
Честито, tina78 всички месечковци, които съм пропуснала.
 Iva-bebe много хубави колажчета.
 Gerito, къде бяхте, браво на вас.

# 173
ИВА страхотни колажи newsm10.Браво smile3501.Да взема да ти пратя две три снимки по-нататъка да направиш и на Мартин.Като имаш време де. newsm12  love001

# 174
Ива, страхотна си! Аз съм само добър консуматор и супер некадърна хакерка. Добре 4е е Гер4ето да ме светка от време на време. Честито на Тина 78, да и носят само радост дечицата. Да не се притеснява толкова-и баткото, и таткото ни бяха болни по време на грипната ваканция. Изолирах ги и ходех с маска, а на бебо-вит.С от малките ампулки и Калций-ампули на 3 пъти едната. Аз -витамини и здраво кърмене-то е имунитет. Успех и кураж!

# 175
Честито, tina78!! Да ти е жив и здрав малкия Християн
Marishka  честит 4 месец  Hug

Честито тримесечие на Братанчо!

Ние днес бяхме след обед на разходка  Mr. Green

# 176
Сварих и аз днес да се включа с писане! Малчо е киселец и само се гушка. Сега заспа и се надявам да не скочи след 20 мин пак.
Тина 78, да ти е жив и здрав малчугана! Много да те радва!
Честито тримесечие на големия малък мъж Братан.
Честити четири месеца на малката мадам Стефани!

iv4ok, парче хакер ще стане от тебе ама само се криеш да не ти подушим способностите  Laughing
Аз чак днес изгледах клипчетата на Лорка и на Теа. Никито ми беше в краката и проведе задълбочен разговор с Теа, а на Лора само и се усмихваше тихичко за да не я уплаши явно  Joy
Отивам да схрупам едни бисквити, че ще си завехна гладна днеска, а до вечеря има поне 4 часа още.

# 177
  • Варна
Ива много готини колажи! как ти се занимава - не знам
мен такъв мързаел и хаос ме е обзел че не се трая направо....дет вика баща ми - червеите ще те изядът  Sick чак мъжо ми се скара днес че съм занемарила домакинството  Embarassed
опитах се да противореча ама като се замислих осъзнах че наистина съм станала голяма мърла и ми стана кофти Confused сега се амбицирам да влизам в час че....

# 178
Здравейте пак!
Искам да попитам в кой от детските магазини има по-голямо разнообразие на столчета за кола (до 36кг). Скоро не съм обикаляла, ако някой знае ще съм благодарна да сподели.
Лека вечер на всички.

# 179
  • Варна
ох това момиченце ме побърка - до сега ревахме и изведнъж заспа,сякаш има копче "on/off" #Crazy
от една седмица е така - както си спи - хоп - неутешим рев, дали пък не са зъби  Thinking долния венец й е подут отпред на резците само  newsm78

така и така съм тука да направя една среднощна почерпка че днес ставаме на 3 месеца  bowuu 
честито 3 и на Боянка на mutsanka  bouquet
5 на Митачето на КалиМа ,
7 на Наташка на Либра,
и 9 на другото бебе .... кое беше то - забравих ooooh!
и на Светльо на Sea Woman честито 3 месеца (и 7 години Joy)
и ако пропуснах някой дето има общо с 15ти - да се чувства поздравен!

чувствайте се почерпени с каквото ви кефне,щот мнооууу ме мързи да се ровя сега  Tired
днес готвих и домакинствах и направо се скапах  Tired айде лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт