Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 902
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Цял ден сме на разходка и Теа проспа едното си ядене. От 12:30 ч. ядохме чак в 17:10 ч. До сега не беше спала толкоз време. А сега е на новата си гимнастика с надеждата да не тормози майка си в близкия час  Praynig Вие ходихте ли навън днес?

# 106
Ние бахме навън от 9,40ч  до 16,30ч .Ники постоя няколко часа при баба си за да може майка му да се учи

# 107
Честита половинка на Ники на DVV!

# 108
Привет и от нас!
Ние днес също бяхме на разходка,но изобщо не бяхме в настроение.Първо минахме през педито,щото бяхме на консултация и от там целият ни ден се помрачи.Първо не само не сме наддали от предния път,ами даже сме и отслабнали с 200гр.  #Crazy Явно ще трябва да се дохранваме с адаптирано мляко,освен че вече давам пюрета и каша. Не стига това,ами ще ходим и на ортопед.Педито ни праща при Балев,да ни види на ехограф,че има някакви съмнения за тазобедрените стави,че нещо не е наред...стои повечето време разкикерена и педито каза че били нещо кекави или нещо подобно.Не можах много да разбера,щото така се панирах...Направо ми причерня като ми го каза...Такъв рев му дръпнах на мъжа ми по телефона,че той веднага дофтаса.За час обаче трябва да се обадим единствено и само в петък,за са ни дадат такъв за другата седмица.Така ми се е свило сърцето,че не зная как ще издържа до тогава.Само се моля всичко да е наред и опасенията на педито да се окажат фалшиви.  Praynig
Извинявайте че ви надух главите,но исках да споделя и ако някой е имал подабен проблем се надявам да ме успокои.

# 109
А между другото някой да има впечатления някакви от Балев?Или ако днаете някой добър ортопед да ми препоръчате!  Praynig

# 110
  • Откъм Варната
matsa_gk в МД май имаше ортопед , но не съм сигурна, не се притеснявай и дано всичко да е наред

# 111
Честита половинка на Ники на DVV!

Мерси!!

# 112
Добро утро! Много спинкате! smile3524
И ние вчера цял след обяд бяхме на разходка и пропуснахме едно хранене.
matsa_dk в МД е др.Живков, аз смятам да водя Марти при него, тъй като Райков го няма. Казаха ми, че и Живков бил добър.
Дано времето днес пак да е хубаво, че нещо хич не ми се стои в къщи.
Приятна разходка на всички. 1stroller

# 113
Привет и от нас!
Ние днес също бяхме на разходка,но изобщо не бяхме в настроение.Първо минахме през педито,щото бяхме на консултация и от там целият ни ден се помрачи.Първо не само не сме наддали от предния път,ами даже сме и отслабнали с 200гр.  #Crazy Явно ще трябва да се дохранваме с адаптирано мляко,освен че вече давам пюрета и каша. Не стига това,ами ще ходим и на ортопед.Педито ни праща при Балев,да ни види на ехограф,че има някакви съмнения за тазобедрените стави,че нещо не е наред...стои повечето време разкикерена и педито каза че били нещо кекави или нещо подобно.Не можах много да разбера,щото така се панирах...Направо ми причерня като ми го каза...Такъв рев му дръпнах на мъжа ми по телефона,че той веднага дофтаса.За час обаче трябва да се обадим единствено и само в петък,за са ни дадат такъв за другата седмица.Така ми се е свило сърцето,че не зная как ще издържа до тогава.Само се моля всичко да е наред и опасенията на педито да се окажат фалшиви.  Praynig
Извинявайте че ви надух главите,но исках да споделя и ако някой е имал подабен проблем се надявам да ме успокои.
Не се тревожи, посъветвай се и с друг ортопед. Вярвам, че всичко ще бъде наред newsm17

# 114
Ама не е честно! Аз снощи писах по нощите в 12ч, а нищо няма!  #Cussing out
Честити половинки и годинки със голямо закъснение! Аз отивам да чета за фимозата.

# 115
Здравейте! Да се разпиша за "Добро утро!" Гер4е, мерси за снощи! Ние още спим и се каня да пийна кафенце!

# 116
Привет и от нас. newsm51Кое време стана от 6 сега заспахме,и не се знае и докога smile3518.Ние спим засега само навън.Вчера като излизахме яде в 12,а следващото беше в 17.ПРез цялото време спа без да се събуди smile3508.Като гледам какво е смотано времето навън усещам какъв *прекрасен* ден ни очаква в къщи smile3514 smile3515.ИВА-БЕБЕ честито ви тримесечие.  ura  bigdance2 TadaПиши как е минало на консултацията днес,ако не се видим.

# 117
  • Между гори и планини
Iva-bebe , честито тримесечие за малката блондинка   ura
Дано вече да свършат коликите и започнат спокойните и усмихнати дне и нощи за мама и татко! Разгледах снимките които си пуснала и си припомних кога и Стиви беше малък бебок  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

# 118
Благодаря за поздравите   bouquet Една малка почерпка от нас  newsm38, че отиваме на доктор да ни боцка.  #Crazy

# 119
Здравейте момичета!
Не съм от Варна, но имам въпрос към Вас -
Как са цените на булченските рокли в Холидей Сона?

Общи условия

Активация на акаунт