Любители на кучета - 147

• 22 585
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Макс най-обича да избяга в комшийския двор, а те гледат прасета и в единия ъгъл си изхвърлят 💩. И като се овъргаля направо откачам, няма такава смрад. Кучешки 💩 не яде вече, защото сигурно му миришат на гранули.

# 151
А Кастиел, ако не побързам да почистя, изравя съкровищата на мъркащите госпожици и си ги носи в леглото...

# 152
  • Dublin
Попи също обича да похапва акита, а в парка има голям избор - на други кучета, на лисици, птиче ако.
Тя е с много кекав стомах и веднага се разстройва и в крайна сметка все на на ветеринар трябваше да ходим. Реших си проблема с яденето на боклуци, като и слагам намордник. Ако не е на повод, намордника веднага е сложен. Така сме вече половин година. Мрънка и недоволства, ама си го носи и не и пречи изобщо да търчи и играе с нейните приятелчета. Малко я заглеждат хората като я видят, уж сладко кученце, пък с намордник, та всеки път се обясняваме, че не хапе, а яде акита.

# 153
  • София
На Джина съм й се заканила, че ако не престане да яде боклуци по улиците, ще й взема такъв намордник - да й се смеят всички. Mr. Green
Скрит текст:

# 154
Много е сладък! Heart Дано бързо му намерите дом! Ако Арчи се спогаждаше с други животни бих го взела без колебание. Иска ми се още едно куче...
Ох, прекрасен е!
Дадохме го в приемно семейство, дано си го оставят.
Днес го водихме на ветеринар- кръстоска с питбул, личеше му, че е породисто.Много силен е, неуморим, постоянно искаше да ни хапе в игра, няма спирка.
Ваксинирахме го, обезпаразитен, дадоха и струкции за отглеждане и го закарахме при новите стопани.За 3м. е, според лекаря р изхвърлено, не е улично.
Каза, че ако го оставим, котката ми ще намрази къщата( той се грижи за нея също).Котката ми е по-скъпа, но си поплаках за кучо.🥲

Надявам се, че ще гледате бебето докато му намерите дом!

Този ветеринар как може пък така да ви каже за котката? Според мен не е прав! Разбира се, че от първия ден няма да станат най-добри приятели. Но не се притеснявайте, нищо няма да й стане чак толкова на котката от това бебе кученце. Даже го пазете да не го набие.
Животните разбират и свикват. Малко време е нужно.
Аз докато бях дете винаги сме имали куче и котка заедно вкъщи.
А сега всички котки край блока стават приятелки на моята голдън ретривърка, защото аз ги храня. Има такива, които в началото ги е страх и са по-плахи, но с времето се престрашават. Като я видят и й се галят, разхождат се с нас в квартала. Веднъж една от крайблоковите котки ни спаси от едно бездомно куче, като му изсъска и го изгони. Аз тъкмо се бях притеснила как ще се разминем с него, че беше едро колкото моето куче и не го познавахме, не знаех как ще реагира.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:08 от utro77

# 155
Здравейте да ви пожелаем хубава и успешна седмица с моята любопитка Ра:smiley:

# 156
Абее, у нас е 50 на 50 - Кас и Мег са приятели от първата си среща, ама моята злобичка все още ми се сърди, че взех него, пък като й докарах Мег окончателно се изнесе в другата стая.

# 157
Ветеринарят е много прав, защото много добре знае котката ми как живее у дома и как се озова при нас.Котката е И дворна и в един момент щеше да избяга, както избяга от съседите, след като приютиха друга котка.Тя не живее само вътре, за да няма избор.
Затова избяга от предните си стопани- защото не можа да свикне с друго животно.

# 158
Ветеринарят е много прав, защото много добре знае котката ми как живее у дома и как се озова при нас.Котката е И дворна и в един момент щеше да избяга, както избяга от съседите, след като приютиха друга котка.Тя не живее само вътре, за да няма избор.
Затова избяга от предните си стопани- защото не можа да свикне с друго животно.

Не знаех, че излиза и навън. В такъв случай, да, възможно е да се изнесе още преди да е свикнала с другото животно...

# 159
  • София
Не е само до свикване. Кучето изисква друг тип грижа и не всеки може да я осигури. Страхотно е, че ДХЗ са спасили мъничето и ще му намерят дом.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 11:53 от Reunion

# 160
Ай ай, представям си Зара с този жълт намордник Joy
Ако не й взема един такъв пък на, да й се смее целия квартал!!

# 161
Ако някой си търси кученце, споделям - една позната открила преди месец-два прясно родила майка с 8 кученца и я прибрала. Сега вече бебоците започват да си търсят дом.
Едното от тях се оказало,че няма дупе и преминало преди няколко дни през тежка операция и сега е стационар, така че пък който може и има желание да помогне с храна или нещо друго, нека се включи.

Скрит текст:

# 162
# 163
  • Бургас
Вдигна целия свят в 6, защото явно се почувства наспана, гладна, игрива, пиклива…
Изпика се, хапна и ей я на:

Пипин на нейната възраст вече беше спрял да гони котки. Ставаше в 8 и слушаше като редник. Тя обаче, лиглата, не. Всичко мъжко вкъщи я пука от лигня и ми ходи като световна шампионка.
Значи мъжките ми деца и детето на свекървата ми провалят обучението. Много съм я тормозила. Науча я да не скача когато посреща хора, големия и мъжа ми като се прибират си търсят скачане и се кефят.
Уча я да не се вре без покана, те пак се радват като се завре в тях. Само малкия се включва в коректно обучение, но и той се предава когато тя се навре в него.
Три броя мъжки: принцесо, скъпа. “Добро утро красива”. И не говорят на мен.

За рубриката “Вижте какво мога”:
Скрит текст:
Къпя, суша, ластички слагам вече. Сам сама къпя, суша и изправям козина, реша и разкрасявам. Два часа всяка седмица. Жива да не бях.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 07:55 от MeMyselfI

# 164
  • Бургас
Боже, аз себе си не суша два часа всяка седмица Joy
Съчувствам ти, ама освен да си вържеш и ти ластички и да скачаш, когато мъжовете се прибират, за да получиш внимание, друг съвет не мога да дам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт