💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 41 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Тина, аз пък помислих, че е ритуал за късмет - 12 зърна грозде, за всеки месец от годината.

Дилеми и ти май обичаше числата, ще си позволя да сложа по-интересното - магията на числото 2025 Grinning

2025=(20+25)²
Има и още
Скрит текст:
2025 = (1+2+3+4+5+6+7+8+9)²

2025 = 1³+2³+3³+4³+5³+6³+7³+8³+9³

или

# 556
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 557
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Добро утро!

Споделяла ли съм скоро, че сте много специална част от живота ми? Затова, като в традиционен турски филм ще кажа: Благодаря, че ви има!
И понеже януари е най-наситен с имени дни ... да ви сгрея с малко червено (въпреки ранния час 😄)

Нека 2025 година е пълна с онези малки неща, които правят сърцата ни големи, душите богати, делата смислени и добри!

# 558
s...v , Честит Имен Ден! Kissing Heart

Желая ти много здраве, късмет, любов и всичките ти мечти да станат реалност! Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover Hug
П.С.
#HandeErçel чрез Instagram Story: „Най-близкият ми приятел, който идва с мен на първия ми работен ден от новата година“

# 559
Здравейте, 🌞
s..v, Честит празник! 🌹

Мелиса Сабънджъ е последвала близките приятели на Керем. Явно са празнували Нова година заедно

Марги, и аз си мислех, че е за късмет, но в Туитър писаха, че било поверие за бебе 😀

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 08:20 от tina-latina

# 560
  • София
Здравейте! Nature Snowflake

s...v , Честит празник! Hug

Марги, запомнила си Kissing Heart

Sunglasses
Днес е ред на   25 епизод Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 02.01.2021

Преди епизода:
Сценарият за този епизод не е писан от Айше Кутлу , а от нов екип сценаристи. Ако нещо не ни харесва в епизода, виновни са сценаристи.
Blush

Кратко съдържание:
Серкан прекарва Новогодишната нощ в ареста, враговете му са доволни, близките и приятелите му се тревожат, Балджа се възползва от случилото се, сближава се още повече с Айдан.
Еда е раздвоена между чувствата си към Серкан и заплахите на Семиха. Заради Серкан, Еда е принудена да приеме условията на баба си, но все пак успява да се срещне него.
Новината за ареста на Серкан е причина да бъдат отменени много поръчки. Семиха има планове за бъдещето на Еда, под предлог, че помага на фирмата, довежда в офиса нов клиент, млад, богат и красив арабски принц.
Айфер и Айдан са очаровани от шеф Алексъндър, Алекс, опитват се да спечелят вниманието му.
Серкан получава тревожни новини новини за баща си, Алптекин Болат.
На отпразнуването на началото на съвместната работа с принц Сейман се провежда важен разговор и се разкрива голяма тайна.

Хаштаг на епизода nefesimsin : "ти си моят дъх/въздух" / с Гугъл /

Sen Çal Kapımı 25. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 25. Bölüm 2. Fragmanı

Айдан: Защо на нас не казват нищо? Казвам ви, че искам да видя сина си!
Еда: г-жо Айдан, моля ви, успокойте се, след малко ще дойдат и ще обяснят.
Ферит: Да, г-жо Айдан. Сега Джерен вътре се опитва да получи информация за случилото се. Като научи, веднага ще ни съобщи, успокойте се.

Еда: Виж, ако имаш пръст в тази работа... През целия си живот ще се старая да те накарам да съжаляваш.
Семиха: Това е моята внучка! Но ако това стане известно, за фирмата може да има много сериозни последствия, имай пред вид.
Айдан: Вашите работи въобще не ме интересуват, г-жо Семиха, тук става въпрос за сина ми. Разбирате ли?
Семиха: Много добре разбирам. Не се притеснявайте.

Айдан: Искам само да съм сигурна, че Серкан е добре.
Семиха: А аз искам да бъда сигурна, че съдружникът ми е добре. И невинен.
Айдан: Всички тук са уверени, че Серкан е невинен, г-жо Семиха. А вие изглежда сте дошли, не за да ни подкрепяте, а за друго.
Еда: Ако си го направила нарочно...
Семиха: Не причинявам нарочно вреди на собствената си фирма, не се притеснявай.

Джерен: Има подозрения в манипулиране на резултати на търг и подкуп.
Серкан: Тук има нещо друго, такова нещо е невъзможно. Някой се опитва да опетни името ми.
Джерен: Кой може да е направил подобно нещо?
Серкан: Идва ми някой на ум , но забрави. Еда тук ли е?

Джерен: Тук е, всички са тук. И всички много се притесняват за теб.
Серкан: Джерен, кажи на всички да си отидат по домовете. Очевидно е, че това ще продължи до сутринта.
Джерен: Ако искаш да прегледаш досието.

Скрит текст:

Ферит: Джерен идва, успокойте се.
Айдан: Джерен, какво се е случило? Защо Серкан е тук?
Джерен: Има обвинения към Серкан, манипулиране на резултати от търг и подкуп.
Айдан: Какво? Не може да бъде!
Енгин: Това е прекалено!
Пъръл: Не, някой клевети Серкан.

Айдан: Да видим кой ще се окаже зад всичко това.
Балджа: А кога ще го пуснат?
Джерен: Най-вероятно ще продължи дълго, Серкан иска всички да си отидете оттук.
Айдан: Не, никъде няма да ходя.
Еда: Колко ще продължи?

Еда: Имаш пръст в тази работа. Ще кажеш, ще ми разкажеш директно.
Семиха: Аз не играя игрички, още повече с теб.
Еда: Виж, дай да поговорим. Кажи, какво искаш?
Семиха: Добре, да поговорим. Но нямам намерение да говорим на тема, която засяга двама ви, ето така, на бегом. Да отидем в къщи.
Еда: Добре, ще дойда.

Джерен остава в участъка, сега е нужно Серкан да се успокои, обещава при най-малката нова подробност да ги уведоми.
Балджа убеждава Айдан да се успокои и да си отиде в къщи, и тя ще отиде с нея, няма да я остави сама.
Еда ще говори със Семиха, после и тя ще отиде в чифлика.

В чифлика. Сейфи прави чай, Балджа успокоява Айдан, тя се ядосва и заканва, не знае кой има пръст в тази работа, но...ако това е г-жа Семиха...
Айдан: Ще направя така, че ще съжалява, че се е родила, Сейфи. Ще си отиде, както е дошла, и тя, и съучастниците й. Къде е тази Еда? Казах й за дойде, нито звъни, нито пита. Офф!
Сейфи: г-жа Еда ще дойде. Изпийте си чая, а после полегнете малко, много се уморихте.
Айдан: Добре, така ще направя.

Еда: Какво целиш? Какво се опитваш да направиш? Ще кажеш ли вече?
Семиха: Искам да ти покаже нещо. Не се страхувай, засега това е у мен. Но утре, разбира се, ще се разпилее из пресата.
Еда: Как си могла да отидеш толкова далече? Серкан няма никаква вина, това и ти го знаеш.
Семиха: Но доказателствата не говорят така. Ще направя всичко по силите си, Серкан да остане по-дълго в затвора, госпожичке.

Еда: Какво искаш от мен?
Семиха: Сложи край на тази връзка. Ако направиш това, което ти казвам, и сложиш край на връзката...Ще направя така, че Серкан възможно най-скоро да излезе на свобода. Но ако кажеш, че ще продължаваш по този начин...Виж, тогава се страхувай от мен.
Еда: Няма да склоня глава пред теб, няма да се разделя със Серкан, знай това!

Джерен е при Серкан, той е разгледал досието, няма го името на човека, направил доноса. Джерен прави всичко възможно да го научи, както и да намери прокура, за да вземат по-бързо показания, скоро ще отведат Серкан в килия.

Серкан: Шегуваш се. В затвора ли ще вляза?  
Джерен: Серкан, положението е сериозно.

Идва Еда, Джерен не иска да я плаши, но положението е сериозно, обвиненията са много тежки. Какво иска да каже? В затвора ли може да влезе? Какво? Еда настоятелно моли Джерен да направи възможно да се види със Серкан, не може да чака, ще крещи тук с все сила, трябва да види Серкан, веднага!

Скрит текст:

Еда: Серкан!
Серкан: Еда? Как влезе?
Еда: Влязох. Развиках се ката луда и ми позволиха да вляза за 2 минути. Джерен помогна. Добре ли си?
Серкан: Вече съм добре.
Еда: Серкан, говорих с Джерен. Много...Каза, че има много сериозни обвинения.

Серкан: Всичко е лъжа. И разбира се, за съжаление ще има новини. Който и да го е направил, иска да съсипе репутацията ми.
Еда: Знам. В затвора теб...Офф
Серкан: Еда, трябва да бъдем готови за всичко. Обвиненията са много тежки, затова наистина мога да вляза в затвора.
Еда: Но ти не си виновен. Ти не си виновен, хората ще говорят лъжи за теб.

Серкан: Не е важно, добре съм. И ще бъда добре. Ще бъдем добре. Погледни ме. Ясно ли е?
Еда: Ще излезеш от тук.
Серкан: Ето така, мисли за хубаво.
Полицай: Времето изтече.
Серкан: Много те обичам. И то повече от всичко.

Еда отново е в къщата на баба си.

Еда: Защо правиш това? За какво го правиш?
Семиха: Прекрасно знаеш защо го правя. Това семейство стана причина за смърта на сина ми и твоите родители.
Еда: Серкан няма никаква вина за случилото се, бил е малко дете, като мен.
Семиха: Дете. А сега е станал голям мъж и управлява фирмата на баща си. И с гордост носи фамилията Болат. Това семейство е виновно в очите ми завинаги!
Еда: Преживяхме това със Серкан и аз го обичам. Защо не искаш да разбереш?
Семиха: Не трябва да се гради семейство върху нещастие, дъще! Любовните вълнения са като пелена пред очите ти, нищо не виждаш. Но когато се махне пердето, ще видиш всичко. И ще видиш, че пред теб има огромна пропаст.

Скрит текст:

Еда: Какво разбираш ти от истинска любов? Твоите очи и сърце са пълни с гняв. Знаеш ли какво е истинска любов?
Семиха: Не е гняв, а болка, болка от загубата на дете. Ти си единственото, което е останало от сина ми. Чу ли ме? Ще направя всичко, за да не те загубя.
Еда: Не смей! Не смей да произнасяш името на баща ми! Не смей да се криеш зад баща ми! По този начин няма да поправиш нищо, което си извършила в миналото.
Семиха: Ще имаме възможност да се опознаем една друга. Но Серкан няма възможност. Ти си знаеш. Както пожелаеш, красавице моя.

Еда: Добре. Добре, ще направя, каквото искаш. Сега си мислиш, че си победила... Загуби ме окончателно, бабо.
Семиха: Тахир.
Тахир: Слушам, г-жо Семиха.
Семиха: Започни плана, според който Серкан трябва да излезе на свобода.
Тахир: Добре.
Семиха: Един ден ще ме резбереш, Еда. Някой ден ще ме разбереш.

Ферит: Много странно. Интересно, че дори не се наложи да даваш показания.
Джерен: Невероятно. Фирмата, посочена в документите,  била друга фирма, просто сходство в имената.
Серкан: Не може да има такова съвпадение, някой наистина си играе с нас.
Ферит: Нищо, важното е, че си на свобода, останалото ще научим после.

Джерен пише смс на Еда: „Освободиха Серкан.“
Серкан й звъни, Еда не вдига.

Серкан: Има ли новини от Еда?
Джерен: Не ни каза нищо и си тръгна, но има голяма вероятност да е отишла при г-жа Айдан в чифлика.
Серкан: Не вдига телефона. Добре, тогава отивам при мама. Наистина много ви благодаря.
Ферит: Няма защо, нека остане в миналото.
Джерен: Това ми е работата, ще уведомя всички останали, за да не се тревожат.

Еда се прибира в къщи, Айфер се радва, че са пуснали Серкан и Семиха не е замесена.  Не, беше недоразумение, изяснява Еда, уморена е, посто иска да спи.

Сейфи посреща Серкан, добре е няма проблеми, нали? Серкан пита за Еда, няма ли я?
Сейфи: г-жа Еда каза, че ще дойде, но не дойде.
Балджа: Последно, трябваше да говори с г-жа Семиха. Но какво се е случило след това, не знам.
Серкан: Батерията е паднала, телефонът беше изключен.
Сейфи: Всички са много уморени, може да е заспала.

Скрит текст:

А майка му? Била е много нервна, Сейфи й дал приспивателно, заспала.
Серкан: Разбрах. Балджа, не трябваше да идваш тук, ако искаш да ти извикам такси?
Сейфи: В дома на г-жа Балджа са влезли крадци, затова е много уплашена. Г-жа Айдан й каза да не си тръгва, да остане тук.
Серкан: Добре, тогава ще си отида в стаята.

Еда получава смс „Ела на адреса, който ти изпратих. Чакам те.“

Скрит текст:
Еда: Серкан. Радвам се да те видя такъв. Ти...Защо дойде тук? Трябваше да си почиваш.
Серкан: Най-хубавото нещо, е да съм до теб. Искам да прекарам малко време с теб. Знаеш ли какво осъзнах днес? Всеки дъх, който поемам с теб, е толкава ценен, трябва да ценим свободата си, Еда.

Еда: Ами ако не съм толкова свободна, колкото мислиш?
Серкан: Единственото нещо, което ни задържа/спира, са нашите страхове. Когато си с мен, не ме е страх от нищо.
Еда: А ако аз се страхувам?
Серкан: Няма от какво да се страхуваш, когато съм с теб, не трябва да се страхуваш от нищо. Каквото и да се случи, винаги ще бъда до теб. Няма да позвола да ти се случи нещо. Много те обичам, Еда.
Еда: И аз те обичам много.

Серкан: Еда Йълдъз, ще се омъжиш ли за мен?
Еда: Да! Да!

Серкан, трябва да ти кажа нещо. Баба ми... Баба ми направи всичко, ще направи нещо много по-лошо.

Още:
Скрит текст:
Сутринта, неочаквана среща на крайбржната между шеф Александър и Айфер, разменят няколко думи. Да посреща Нова година край морето е традиция за него, според Айфер е романтично, му дава пресен симит, и си тръгва, момичетата чакат закуска.

В чифлика Балджа е направила закуска, искала да я направи, за нея е важна първата новогодишна закуска. Серкан обаче тръгва, мислите му са за Еда. Балджа изпраща смс на Семиха, Серкан е тръгнал към дома на Еда.

Семиха иска от Тахир да знае всяка крачка на Еда,  веднага да й съобщи, ако се среща със Серкан. Пита го дали е уредил въпроса с фирмата. Да, дал е пари, днес няма да се появяват наоколо, а колкото до Алптекин – следи го, ако нещо се промени, ще я уведоми.
Еда е разказала всичко на момичетата.

Мело: Това е невъзможно, невъзможно е. Не може да го направи!
Еда: Но го направи, Мело. Семиха е решена да съсипе живота ми.
Джерен: Добре, но това не е ли вече прекалено?

Еда ги моли това да си остане между тях, да не казват на никога, включително и на Серкан.

Скрит текст:

Еда: Серкан пак се обажда.
Мело: Няма ли да отговориш?
Еда: Разбира се, че няма да отговоря. Какво да кажа? Как да се държа? Не знам.
Джерен: Еда, трябва да намериш решение как да постъпиш със Серкан. Не трябва да позволяваш на баба си да се меси в живота ти.
Еда: Знам, но какво да направя? Решена е да съсипе живота на Серкан. И е много силна. Не знам какво да правя, трябва да помисля.

Влиза Айфер, спират да говорят.
Айфер: Какво става отново с вас? Вчера Еда, днес ти. Сякаш има нещо негативно във въздуха и е заразно. Веднага ми разкажете.
Еда: Не, не е нещо важно. Спомних си миналото, заради пристигането на г-жа Семиха, за мама, татко и други.. И взех решение - ще напусна компанията, няма да мога да виждам Серкан повече.

Айфер приветства, много добро решение! Така ще стои далеч от семейство Болат, и няма да вижда майка й всеки ден. Много добро решение, браво! Какво да направи за нея? Предлага й да отидат в новия парк, но Еда отказва, тогава да излезе с момичетата.

Тахир наблюдава къщата на Айфер, докладва на Семиха, г-жа Еда е излязла от къщи с приятелките си, получава нареждане да продължава да следи Еда.

В къщата идва Серкан.

Серкан: Г-жо Айфер.
Айфер: Здравей, Серкан, да остане в миналото.
Серкан: Благодаря. Еда вътре ли е?
Айфер: Не.
Серкан: Трябва да се свържа с нея. Знаете ли къде е?
Айфер: Ако не можеш да се свържеш с нея, значи, че тя не иска, нали така?

Серкан: Ситуацията е важна.
Айфер: Закуси и  излезе с момичетата.
Серкан: Къде отидоха?
Айфер: Ако ти кажа, че не знам, ще те излъжа...Но не съм сигурна, че искам да кажа.
Серкан: Тогава, казвате, трябва да проверя навсякъде, където може да е отишла?
Айфер: Серкан, виж, ти си добър човек, но между вас има болка, която не може да се забрави, тя винаги ще ви разстрои. Тоест, остави вече Еда, отдалечи се от нея.
Серкан: Приятен ден, г-жо Айфер.

В офиса Мело, Лейля и Ердем разпитват Тахир, от кога работи заедно с г-жа Семиха? Винаги навсякъде ли ходят заедно? Има ли си годеница или приятелка, трудно е да се разделя с тях при пътуванията?

Скрит текст:
Тахир: От дълго време сме заедно, не съм смятал. Г-жа семиха е като семейство за мен. Където и да отиде, съм до нея. Заедно обиколихме целия смят. И не, пътешествията не ме напрягат. Напротив, много ми харесват. Все пак никой не ме очаква. Тоест, сам съм. Засега известно време ще сме тук, затова ще бъде добре, ако се сприятелим, нали?
Мело: Ох, Боже!

Съвещание при Серкан, Нова година, нови проекти, да оставят лошите дни назад, да гледат в бъдещето, но...Серкан не е забравил вчерашната случка, затова по някакъв начин ще разобличи този, който го е наклеветил. И г-жа Семиха...и той се досещат кой го е направил, но разбира се, в най-скоро време всичко ще излезе наяве.
Съвещанието свършва, Серкан моли Еда остане, иска да говори с нея.

Семиха също иска да говори с Еда, като свърши тук, да отиде в кабинета й.
Серкан: Липсваше ми. Вчера цял ден се опитвах да се свържа с теб, нали знаеш? Какъв е проблемът, Еда?
Еда: Проблем няма. Бях малко уморена, сякаш се разболявам.

Серкан: Ако погледнеш отстрани, изглежда сякаш има проблем. Нещо те гложди? Балджа ли? Виж, в новогодишната нощ...В дома й е влязал крадец, тя ми се обади за помощ, и затова бях принуден да отида.
Еда предлага да поговорят спокойно насаме, Серкан приветства, Ферит му е препоръчал чудесно място, имало страхотни десерти, ще поръчат няколко, сладко ще ядат, сладко ще си говорят.
Балджа се спира при Еда, как е, добре ли е? На събранието изглеждаше малко замислена, проблем ли има?

Еда: Не, няма проблем. Всъщност ти как си? Чух, че в дома ти е влизал крадец.
Балджа: Не питай, прекарах ужасна нощ, много се изплаших. Но нищо, г-н Серкан успя да дойде точно навреме, както винаги.
Еда: Както винаги. Поне хванаха ли го.
Балджа: Не го хванаха, за съжаление.
Еда: И аз така предположих, в тези времена е много грудно да се хване крадец. Изчезват изведнъж, сякаш въобще не ги е имало.

Скрит текст:

Балджа: Права си, но ако го бяха хванали, щеше да ми е много по-спокойно. Разбира се, сега от страх дори в къщи не мога да си отида, снощи нощувах у г-жа Айдан.
Еда: Много удобно. Така ли? Колко хубаво.
Балджа: Беше тежка нощ за всички ни. Когато г-н Серкан дойде, всички се усмихнаха, разбира се. И теб те чакахме много, но изглежда че имаше работа, не дойде.
Еда: Имах работа. Ти и тази вечер ще се страхуваш. Какво да направим? Дали да не останем при теб?
Балджа: Не искам да създавам неудобства, благодаря.
Еда: Ти и така ми създаваш неудобства, но това е отделна тема.
Балджа: Моля?

Еда: Няма да създадеш неудобство, няма да ме обезпокоиш, ела у нас. Нямаш ли си приятелки? Разбира се, че нямаш, как ще имаш. Имаш бивше гадже, остани у него. Какво ще кажеш за него?
Балджа: Бившите са в миналото, Еда, реших да се отворя за нови вълнения.
Еда: Внимавай да не се изправиш срещу вятъра, после ще се разстроиш много.
Балджа: Не се тревожи, много съм внимателна.
Еда: Тя си мисли, че може да се справи с мен.

В чифлика, Айдан анализира последните събития:  
Скрит текст:
на Нова година Еда каза, че ще дойде, но после не дойде, и не отговаря на обажданията, също така престана да се вижда със Серкан, но отиде на работа. И г-жа Семиха... тази жена с кого има добра връзка? Виждаш, дори собствената й дъщеря я е изоставила. А и тя е виновна за това, което се случи със Серкан. Тя е изоставила собствения си син. Това логично ли е ? Тази жена е мистерия-
Айдан: Има един начин за решаване на загадката, Сейфи - г-жа Айфер. Не мога да се измъчвам чудейки се „Какво ще се случи?“ Докато не ме изхвърли, ще реша тази загадка, хайде.
Сейфи: Надявам се, че няма да ни изрита веднага и ще разберем нещо.
Масата в кабинета на Серкан е отрупана с различни десерти, изглеждат много красиви, прекалено красиви, жалко е дори да ги докоснеш, но и не можеш да се спреш.

Серкан: Когато бях зад решетките,  се почувствах много добре, когато изведнъж ти дойде.
Еда: Тревожех се за теб
Серкан: И аз се тревожех за теб. Еда, какъв е проблемът? За какво искаше да говорим?
Еда: Ще поговорим.
Серкан: Ще поговорим

Балджа: Спорна работа. Донесох досиетата, които поискахте, г-н Серкан. А, чийзкейк! Не мога да се сдържа, като видя чийзкейк. Ако разрешите, ще си взема малко.
Еда: Не се срамувай. И без това не се срамуваш от нищо.
Балджа: Мм много вкусно, възхитена съм. Е, г-н Серкан, доколкото си спомням, вие не сте голям любител на сладкишите. Но наистина трябва да сте гладен, не сте ял нищо от закуската, която направих.

Скрит текст:

Серкан: Не съм ял, дори не я докоснах, защото имам специална диета за себе си.
Балджа: Разбира се, че разбирам. Но аз съм си такава, не мога да се стърпя, видя ли чийзкейк.

Идват Енгин и Пъръл, има неприятни промени, търгът за проекта, за който се подготвяха, беше отменен.
Енгин: Чули са за събитието вчера вечерта. Фирмата ни счита за рискови и отмени проекта.
Пъръл: Има и още една отмяна.
Серкан: Освен тази, за която каза Енгин ли?
Паръл: Да. Една допълнителна и една заради случката на нова година.
Серкан: Превъзходно. Добре. Веднага ще направим събрание.

След новините за отменените проекти, Еда веднага отива при Семиха
Еда: Ти какво обеща? Че с репутацията на Серкан нищо няма да се случи. Обеща. А чух преди малко, че проектите се отменят. Г-жо Семиха, не си играй с мен, с теб се договорихме. Трябваше да направиш така, че Серкан да не пострада.
Семиха: Вярно, договорихме се. Но ти все още не си направила нищо от договора ни.
Еда: Защото не е така лесно. Трябва да го направя в точното време по начин, който да не разбере.
Семиха: Добре ,ще направя каквото мога, ти също направи каквото трябва.
Съвещание при Серкан.

Серкан: Стана това, от което се страхувахме. Въпреки факта, че съм невинен, новината се разпространи навсякъде. Това влияе на нашата работа. Затова ако някой има предложение как да се спасим от това положение, готов съм да го изслушам.
Ферит: Трудно ще ни върнат проекта, даже е невъзможно
Пъръл: Мисля, че ни трябва нов, по-голям проект.
Енгин: Права си. Трябва ни проект, който с гордост да подпишем.

Балджа: Мисля, че трябва да хванем голяма риба.
Серкан: Голяма риба. Добре...Къде е тази голяма риба? Някой знае ли?
Еда: Г-жо Семиха? Вие ще можете да ни помогнете, нали така?
Семиха: Разбира се, много бих искала да помогна. Ще поговоря с някои мои приятели. Може да мога да хвана голямата риба.
Серкан: Мисля, че можем да го намерим чрез нашите канали. И без това нямаме много време.

Семиха: Не искаш моята помощ ?
Серкан: Да бъда честен, г-жа Семиха, не ви вярвам много.
Семиха: С тази работа може да спечеля доверието ти, кой знае.
Серкан: Може би. Затова ако имате препоръка, слушам ви.  Но засега, както казах, сигурен съм ,че ще намерим, някой от нашите източници.

Семиха разпитва Балджа какво е настроението на служителите, научава, че им е интересно дали Семиха ще намери голям клиент. Чудесно, нека се вълнуват, тя ще направи своя ход! А наистина ли ще намери? Арестът на г-г Серкан един от нашите ходове ли е?
Семиха: Разбира се, че не. Ако твоите неуместни въпроси приключиха, можеш да си тръгваш.

Изненадващо шеф Александър посещава Айфер в цветарницата, избира цветя за ресторанта, не след дълго идват Айдан и Сейфи. Шеф Александър, каква прекрасна изненада! Говорят за случилото се със Серкан, такъв честен човек наклеветиха. Двете дами се надпреварват за вниманието на Алекс.

Айдан: Вече му казва Алекс.
Сейфи: И го хвана за ръката.
Айфер: Да, вече му казвам Алекс. Срещнахме се на брега,  когато дойдохме в цветарницата, махнахме формалностите.
Айдан: Ааа, колко мило.
Алекс: Моите приятели ми казват Алекс. Айдан, ти също ми казвай така.
Айдан: Алекс! Добре звучи! Алекс! Ние сега също махнахме формалностите.

Айфер кани Алекс в  чифлика, ще бъде във възторг от градината, той си тръгва. Много възпитан човек, много. Човек се поддава на неговия вятър.

А какъв вятър е довял Айдан? Вятърът на любопитството. Тревожи се за Еда, звъняла й, но телефона е изключен. Къде е това момиче? Добре ли е? Казаха, че отишла на работа.
Айфер: На работа ли е отишла? На работа отишла. Щом е отишла, значи е добре, Айдан. Добре тогава. Имам много работа.
Айдан и Сейфи си тръгват, Айфер се обажда на Семиха,  може ли спешно да поговорят? В цветарницата.

Серкан: Да, Еда. Много ми е интересно, какво искаш да ми кажеш, но не можеш. Криеш нещо от мен, виждам го в очите ти. Докато мълчиш, още повече ще искам да разбера. С баба ти ли е свързано?

Влиза Семиха, има много добри новини. Мисли, че е намерила голямата риба, която търсиха. Принц Сеймен!
Серкан: Принц? Сеймен?
Семиха: Да. Бизнесмен, който има нефтени кладенци в арабските емирства. Освен това, е мой стар приятел. Чух, че е решил да живее в Истанбул, и иска да си построи тук голямо имение. Предлагам да му направим имението и други негови проекти. Какво ще кажете?

Скрит текст:
Еда: Сигурна ли си, че принц Сеймен ще ни върне репутацията, която искаме?
Семиха: Разбира се, че съм сигурна, Еда. Той заема важно място в светското общество, много хора го следят. Той е наследник на семейство, което е международно известно. Ако искате, мога да го поканя да дойде. Или да отидем ние. Какво ще кажете?
Серкан: Мисля, че трябва малко да помислим. Ще ви уведомя.
Семиха: Ще помислим. Ще помислим.  Добре, после ще се видим.

Семиха излиза.
Серкан: Какво иска да каже с това, като го направи?
Еда: Опитва се да ти помогне.
Серкан: Как мислиш, мога ли да й се доверя?
Еда: Ти ще вземеш най-правилното решение.

Айфер: Ах, мамо! Ах! Във всичко си вре носа, във всичко! А аз наивно се надявам, че  Еда ще напусне работа. Казва, че няма да имаме никакви отношения с Болат. Но къде ти!
Семиха: Присъствието в компанията....Не означава, че са заедно. Каква е спешната тема, за която ще говорим?
Айфер: Стресна ме, мамо. Защо Еда още работи в компанията?

Скрит текст:

Семиха: Еда работи в тази фирма, защото фирмата е и моя и искам внучката ми да е близо до мен. Ако не бях се върнала, щяхме да сме роднини с Болат. Не си ли видяла, как изгарят от страст, като се гледат?
Айфер: Мамо, не разбираш! Еда не иска! Не иска Серкан!
Семиха:  Еда те върти на пръста си, а ти не забелязваш. Дойдох точно навреме, за да потуша огъня. Сега се занимавай с твоите работи, а това го остави на мен.

Айфер: До твоето идване много добре се разбирахме. След като дойде...
Семиха: Няма никакво „После“! От сега нататък съм тук! И не си мисли, че не съм забелязала ситуацията с Александър. Засега няма да се меся, но все някога ще се заема с тази тема. Ако няма друго, ще тръгвам. Оправи външния си вид! Навсякъде пръст. Погледни се!
Айфер: Да беше изпила чай. Ето ти на теб. Ето! Ето!

Ферит е прегледал и анализирал информацията от досието, донесено Джерен, успял да намери едно име. Човек с име Юсуф Танкут, работи в компанията, с проблемите, от която се отказаха при миналия търг.
Скрит текст:
Серкан: Има ли връзка с г-жа Семиха?
Ферит: Не, поне засега. Когато не  можаха да станат наши партньори, вероятността да се се обидили е голяма. Затова започнаха да ни клеветят. Както теб, така и компанията с изявления без доказателства.
Серкан: Странно, бях уверен, че г-жа Семиха стои зад тази работа.
Ферит: Между другото да осъществим ли диалога с човека на г-жа Семиха? Как му беше името? Принц... Сейман. Принц Сейман.
Серкан: Няма друго какво да направим. Да се обадим, да се видим, да поговорим.

Семиха: Принц Сеймен, добре дошли.
Принц: Добре заварил, г-жо Семиха. Как сте?
Семиха: Добре съм. Баща ви, г-н Тарик е добре, надявам се?
Принц: Много добре, благодаря, изпраща ви поздрави.
Семиха: Много благодаря. Да ви представя г-н Серкан, моят партньор.

Принц:  г-н Серкан, приятно ми е да се запознаем.
Серкан: На мен също. Да ви представя Енгин, Пъръл, Ферит – нашите партньори.
Принц: г-жа Семиха ви похвали, г-н Серкан.
Серкан: Така ли? Заповядайте, моля, да започваме.

Мело: Идват, идват. Ставай.
Семиха: Да ви представя моята внучка, Еда.
Принц: Наистина искам да се запозная с г-жа Еда

Семиха: Да ти представя принц Сеймен.
Еда: Добре дошли
Принц: Добре заварил. Здравейте. Г-жа Еда е ландшафтен архитект, нали така?
Семиха: Да. Да отидем в конферентната зала. Заповядайте.

Мело: Той защо те гледаше така? Така втренчено, с изцъклени очи.
Еда: Откъде да знам? Не съм в състояние да мисля за него. Хайде, трябва да вляза на срещата.
Мело: Зет ми и без това ще се ядоса. И аз ще вляза. Влизам.

Принц Сеймен е представил пред екипа идеите си за имението.

Серкан: Приятели, нямаме много време за проекта на принц Сеймен, утре ще направим презентация. Много добре знам какви чудеса творите, затова съм сигурен, че ще се справим и с това . Ако имате въпроси, съм на разположение. Но ако имате оперативни въпроси, се обърнете към Енгин и Пъръл. Ландшафтът ще го прави Еда, може да се обръщате и към нея. Има ли въпроси? Чудесно. Да започваме.

Скрит текст:
Серкан предлага на Еда да работят заедно в неговия офис, ще бъде по-спокойно, но тя отказва. Тук...работи по-внимателно, по-добре се концентрира.
Серкан: Добре тогава.

Балджа обикаля наоколо, наблюдава, слухти...

Мело: Още не си казала нищо на Серкан, нали?
Еда: Как да му кажа, Мело? Разбира се, че не съм му казала. И Семиха обеща да защити репутацията му, но очивидно нищо не е направила, проектите се отказват.
Мело: Мисля, че иска да те притисне в ъгъла.
Еда: Имаме много работа, Мело. Много.

Готови са за презентацията, всички от екипа са работили като зверове. Серкан пита дали Еда е готова с ландшафта? Да, скиците са тук, ето ги ландшафтните скици, изглеждала доста изморена, казала  “Ще предадеш ли това на Серкан?“ и излязла.
Серкан: Излезе? Къде отиде?
Енгин: Откъде да знам къде е отишла, братле?
Серкан: Не е истина! Добре, хайде, ще се видим утре.

Балджа отново е в чифлика, обсъждат с Айдан последните новини. И на Айдан й е любопитно да види този нов клиент, човекът е принц, така ли?
Да, човекът е много богат, много красив. И е много галантен.

Айдан: Дали да не го поканя в къщи? На колко години е този принц Сайман?
Балджа: Млад, вероятно около 30 годишен.
Айдан: Оказа се малък принц. Както и да е. Балджа, скъпа, ще те помоля за нещо, свързано е със Серкан.
Балджа: Разбира се, може. Знаете, че когато става въпрос за г-г Серкан , винаги съм готова да помогна.
Айдан: Чудесно. Искам да направя нещо и ми е необхоздима помощ. Искам да събера Серкан и Еда и да поправя връзката им.

Балджа: г-жо Айдан, аз какво мога да направя по този въпрос?
Айдан: Ти познаваш и двамата добре. Еда не иска да омекне, Серкан е много разстроен от това. Откакто онази вещица баба й дойде, нещата съвсем се объркаха.
Балджа: Отношенията между г-жа Семиха и Еда са доста студени. Мисля, че Еда сама взема решенията си.
Айдан: Със сигурност онази жена се бърка. От началото на годината не могат да се срещнат и да разговарят. Чудя се, какво можем да направим?

Еда: Да, говори и си тръгвам, имам 5 минути.
Семиха: Само за 2 часа привлякох в холдинга превъзходен клиент, използвах връзките си, репутацията на Серкан е спасена. Сега е твой ред.

Еда: Нека  утре мине презентацията, да получим работата...И ще направя, каквото е необходимо.
Семиха: А, кой ли дойде по това време?
Еда: Аз тръгвам, ти остани с госта си.

Принц: Здравейте, г-жо Семиха. Исках да пием по кафе. Свободна ли сте?
Семиха: Разбира се.
Еда: Тъкмо тръгвах.
Принц: Няма ли да се присъедините към нас?
Семиха: Ще останеш за едно кафе, нали така? Заповядайте.

Айфер се вълнува, получила смс от Алекс: “Скъпа Айфер, щастлив съм да те поканя утре в ресторанта, за да отпразнуваме приятелството си. Алекс“
Фифи: Како Айфер, нали знаеш какво значи това? Ще ти приготви вечеря, ще бъдете сами, това е най-романтичният жест.
Айфер: Кани ме на вечеря утре, само двамата...Това е нещо като среща.Трябва много хубаво да се приготвя, защото ресторантът е луксозен, трябва да съм красива.
Фифи: Добре, аз ще се погрижа за всичко, не се безпокой.

Вълнения и в чифлика, и Айдан е получила смс от Алекс: „Скъпа Айдан, щастлив съм да те поканя утре в ресторанта, за да отпразнуваме приятелството си. С обич, Алекс“

Айдан: Алекс, ах! Иска да празнуваме приятелството си, иска да се сближи с мен. В своя ресторант, ще готви срециално за мен, много романтично. Сега трябва да се подготвим. Коса грим, дрехи...
Сейфи: Това е моя работа, не се притеснявайте.

Презентират проекта.

Серкан: Това е последният изглед. Разбира се, не можахме да съставим целият проект за един ден, но решихме да презентираме, така че да разберете какво има приблизинтелно.
Принц: Много красиво се е получило, наистина ми харесва. Г-жа Семиха беше права. Г-н Серкан, проектът е ваш.
Серкан: Великолепно. Прекрасно.

Принц: Между другото, много ми е интересен пейзажа.
Серкан: Това е частта на г-жа Еда, заповядай.
Еда: Разбира се. Нека първо разгледаме задния двор на сградата, след това да погледнем пътеката...

Принц: Много красиво се е получило, наистина ми харесва. Прекрасно. Просто четете всичко, което е в душата ми. Между другото, ще кажа нещо, всъщност вие не ми давата нов дом, а нов живот.
Енгин: Г-н Сейман, бъдете сигурен, че ще направим всичко най-добро.
Принц: Убеден съм.

Семиха е доволна от развитието, проектът е добър, пък и принца хареса Еда, открито, пред всички я ухажва. Еда се срамува и е притеснена, Серкан също разбра играта/постановката/ и целта на Семиха.

Айфер и Айдан с трепетно вълнение пристигат в ресторанта на Алекс, неприятно са изненадани от присъствието на другата.
Скрит текст:

Алекс: Айфер, Айдан. Добре дошли. Толкова сте красиви! Надявам се храната ми да е страхотна като вас, така искам да ви хареса. Моля. Две прекрасни жени в кухнята ми, и аз седя между тях. Животът е чудесен. Кълна си.
Айфер: Кълна се, че е така, такава изненада...Тоест голяма изненада е, че всички сме заедно. Наистина е така.
Айдан: Какво искаха да получат, а какво им бе отредено да получат.

Принц Сеймен се обажда в офиса, пътува към терена, на който ще бъде построена къщата, иска Еда да отиде с него.
Наследил е този парцел от майка си, имала мечта, да играе тук с внуците си, така че строи тази къща в чест на майка си. Подготвил е разсад, който да посади тук.

Еда: Това е красиво място, майка ви е имала прекрасна мечта.
Принц: Да, но понякога мечтите така и не се сбъдват.
Еда: Това е вярно, но също така е невъзможно да не се мечтае.
Принц: Понякога стигаш много близо, а понякога пропускаш, такъв е животът.
Еда: Надявам се всичко да стане както вие и майка ви го е искала, да прекарате живота си тук с децата си.

Скрит текст:

Принц: Дай Боже. Замръзнала си ,нали?
Еда: Да, малко е хладно. Не , няма нужда. Благодаря.

Принц: Знаеш ли, ще е чудесно, ако ти си първата, която полива тази фиданка.
Еда: Надявам се, че резултатът ще ви хареса.
Принц: Мисля, че ще стане страхотно. И като резултат, тази мечта се сбъдна.

Семиха: Нека Бог даде дълъг живот! Дай Боже да седнеш под това дърво с децата си и да си говорите.
Принц: Днес е студено, но е прекрасен ден. Каня вас, г-жа Еда и г-н Серкан в хотела, да отпразнуваме това.
Семиха: Ще бъдем там, нали Еда?
Принц: Не приемам отказ.

В офиса, Енгин съобщава на Серкан: баща му е арестуван, на Бахамите, с фалшиви пари. С Ферит и Джерен обсъждат дали може да е замесен в мръсни дела, но Серкан мисли, че има нещо друго. Джерен е помолила за документите, да се съсредоточат върху това, което може да се направи. Това е най-правилното, и без това той има много добър адвокат, и ще направи всичко, за да го измъкне. Поне знаят,  че г-н Алптекин е здрав и му се помага от професионалист. Серкан обмисля да лети до там, но според другите няма нужда, имат връзка с властите, а Енгин ще се обади в консулството и ще разберат всичко.

Еда: Не можеш да ме водиш навсякъде, където поискаш, не съм ти кукла.
Семиха: Еда, не изпробвай търпението ми, повярвай, не искаш да ме вбесиш.  Виж, Алптекин Болат е арестуван на Бахамите по време на почивка. Не се притеснявай, все още не се е разпространило.
Еда: Ти си го направила, що за човек си?

Скрит текст:

Семиха: Какво е написано там? „Алптекин Болат е бил хванат в хотелската стая с фалшиви пари“. Не знам колко ще трябва да лежи, сигурно е докладван. Казвам ти го, за да разбереш какви добри връзки имам. Не упорствай, прекрати тази връзка. В противен случай, ще довърша Серкан и семейството му, знай това. Тахир, ще заведем г-жа Еда у дома, трябва да се приготви за довечера. После...ще има важен разговор.

Принц: Направих проучване преди да дойда на срещата, г-н Серкан, чел съм много за вас. Създал си бизнес без подкрепата на баща си, свършили сте много добра работа. Браво!
Серкан: Честно казано, не вярвай на всичко, което четеш.

Симиха: Сигурно си разбрала, колко съм сериозна, приключвай с това.
Еда: Виждам какво става, не се безпокой. Добре.
Семиха: Чудесно.

Скрит текст:

Семиха кани принца да обсъдят картина, която харесала много.

Серкан: Слава Богу. Добре, ще ми кажеш ли, моля те? Какво става?
Еда: Не разбираш ли, Серкан? Не можем да бъдем заедно. Не можем!
Серкан: Еда, това не са твои думи. Това са думите на баба ти.
Еда: Да, ако трябва да бъда честна, прав си. Баба ми е права.
Серкан: Еда, ние се обичаме. Ти мен, аз теб. Никой не може да се намесва в отношенията ни, ако не го позволим, нали?
Еда: Това не е достатъчно, не е достатъчно, Серкан. За съжаление, любовта не помага да забравим миналото.

Серкан: Миналото? Преди няколко седмици се отдръпнах от теб по тази причина, какво ми каза тогава?Нашата любов, ние нямаме нищо общо с това. Нали така?  
Еда: Баба ми напомни за това, какво означава връзката ни. Тоест, всеки път, когато те погледна...Ще виждам обвиняващите очи на родителите ми, раната ми ще кърви още повече. И без това не знам как съм си мислила, че ще го направя, да стана част от семейството, което е причинило това, Серкан.

Серкан: Добре, а нощта на Нова година? Видях вълнението в погледа ти.
Еда: Това беше грешка.
Серкан: Грешка? Еда, аз...От седмици се опитвам да се променя за теб. Толкова ли ти е лесно? Грешка.
Еда: Не си мисли, че ми е лесно да взема това решение.
Серкан: Добре, тогава ще го направя лесно за теб. Права си, не можем да бъдем заедно, а и няма да бъдем. Няма нищо между нас. Благодаря, Еда Йълдъз. Г-н Сейман, приятна вечер.

Еда: Да тръгваме вече.
Семиха: Разбира се. Посрещнахте ни много добре, много благодаря за всичко! Благодаря, ще чакаме и вас
Принц: Разбира се.

Есма, любов моя. Най-накрая се събрахме отново, Есма.Няма да те загубя отново.

Sunglasses
Семиха не вярва на обещания, иска лично, с очите си да види, кога и как Еда ще сложи край на връзката си със Серкан. Но защо Семиха толкова държеше именно на тази вечеря, пред очите на Сейман Еда да направи това? Потвърждение пред принца, че Еда е свободна, същевременно демонстриране властта си над Еда и публично унижение на Серкан?!

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1609842498989342723 видео 25.епизод 💔 02.01.2021

Марги, Hug Това беше от мен за този епизод, до следващия! Grinning

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:52 от Dilemi

# 561
Здравейте! Flowers Hibiscus

Силве, Честит имен ден! Flowers Hibiscus Желая ти здраве и много късмет.

Дилеми, благодаря ти, че ни припомняш сериала. Flowers Hibiscus

Тина, традицията с 12 зърна грозде.

Скрит текст:
Наближава настъпването на 2025, която очакваме с нетърпение. По света се спазват много традиции на 31 декември, за които се вярва, че носят щастие и късмет. Една от тях е яденето на 12 зърна грозде.

Повече за обичая

Произлизаща от Испания, традицията за яденето на грозде в полунощ се смята, че носи добър късмет и просперитет през новата година. Тя е позната като "Las doce uvas de la suerte" или "12-те зърна грозде на късмета", като всяко грозде представлява всеки месец от годината.

Традицията е започнала в края на 1800, но се популяризира в началото на 1900, когато фермери в района на Аликанте имали богата реколта и трябвало да намерят начин да увеличат продажбите на грозде.

Както повелява сладката традиция, трябва да ядете гроздето едно по едно при всеки удар на часовника (което, честно казано, звучи малко предизвикателно). Ако успеете да изядете и 12-те зърна грозде в рамките на минута, ще се радвате на късмет, успех и позитивна енергия през новата година. Често ги сервират нанизани на клечка за по-лесно ядене.

Ако искате да станете наистина суеверни за това, има подходящ вид грозде, което да ядете и за този ритуал. Гроздето Aledo е традиционен испански сорт, защитен от наименованието за произход на страната, и се опакова в хартиени торби, докато узрее, за да развие уникално сладко, бледо грозде с тънка кора. В Испания дори можете да намерите кутии с 12 "щастливи зърна", продавани в супермаркетите, които вече са обелени, почистени от семките и готови за лесно хапване.

# 562
Дилеми, 💐
Нова публикация на Мелиса Сабънджъ и лайк от Керем

# 563

Честит имен ден, Силве! Да си здрава и много щастлива! Радвай ни по-често с присъствието си - много красиво пишеш, думите ти се леят като песен Kissing Heart

# 564
От интервюто снощи

Керем Бюрсин, който беше гост на Ахмет Мюмтаз Тайлан, каза: „Обичам да оставям писма в книгата, до моите близки, до моите приятели. Ако искам да благодаря на някого, свързан с работата, поставям своя печат върху писмото - Аз също имам своя печат - вместо WhatsApp или електронна поща."

"Започнах да пиша, когато бях малък, пишех в дневник. Пишането на истории и сценарии започна в университета." Керем Бюрсин разговаря с Ахмет Мюмтаз Тайлан по програмата Empati.

От сета на "Разглезен"

# 565
# 566
Flowers Herb s....v, честито да е името ти!

# 567
В соц. мрежи се завъртяха откъси от гостуването на Керем в предаването "Емпатия"

Ахмет: „Знаем, че обичаш да пишеш писма!“:
Керем: „Обичам да оставям бележки в книги, да пиша на любимите си хора, на приятелите си.....Ако искам да благодаря на някого, свързан с бизнеса, ще го сложа на писмо - имам и собствен печат - вместо WhatsApp, имейл "

Ахмет: „Защо човек пише (писма/сценарии и т.н.), за да излее душата си?“
Керем: „Да споделиш нещо, то може да е всичко. Може да е история, силата на въображението, урок, болка. В крайна сметка това е за нас самите, но и за да може да бъде прочетено, мисля.“
Ахмет: „Можеш ли да се справиш/да преживееш нечия смърт?
Керем: „Струва ми се, че смъртта тежи на всички нас, не знаем как, къде и кога ще се случи, всички живеем така това, но има но..."

Керем и Ахмет си говорят за любимата дума (hayırlısı) на Керем - късмет.
- положителна точка:
Керем: „В тази фраза има и понятие като „това не е във вашите ръце“. Във всеки случай, каквото и да се случи, всичко е за добро, дори и да не изглежда така.

Керем разказва за първата си любов, когато е бил на 4-5 години в Индонезия.
Керем: "Тя ми даде горила.."
Ахмет: - играчка?
Керем: „Да, и докато стана на 27, дотогава горилата беше с мен, но след това я загубих.."

Керем: "Струва ми се, че любовта е нещо органично. Не е нещо като чаша или маса, тоест нещо органично, живо. Трябва да се отглежда, но е важно и да се знае с какво да се смесва. Водород е много важно нещо... но може да бъде и много опасно."
Ахмет: „Трябва ли да обърнем внимание на неговите „настройки?“
Керем: „Не знам, за мен няма такова нещо като това как всеки човек трябва да изживее любовта. Може би това не отговаря на химията, както казах, мисля, че е органично.“

Керем: "Когато бях на 18 години, загубих приятеля си в катастрофа .. и днес все още боли. Трудно е, особено да се сблъскваш с такава смърт, да имаш някой, до който си толкова близо и внезапно да изчезне от живота ти е травматично нещо. По това време, се съмнявах в живота, исках да изчезна. Това беше причината да дойда тук. Работех като луд. Опитах се да стана актьор, но направих абсолютно всичко, което няма нищо общо с актьорството. Работих 3 работни места. Бях твърде уморен и нещастен. Имах проблеми с парите.  Започваш да броиш всичко, ако платя толкова много за бензин..и ако изям това.. и след като това се случи тази смърт си  казах "задръж".

Керем: „Любовта се превърна в концепция, която прекалихме, нашето уважение и стойност към нея намаляха. Но мисля, че любовта е важна и ни дава много, но ние я превърнахме в продукт, който можем да купим, когато пожелаем, следователно чудесната му страна изчезна."

# 568
Честит Имен Ден , Силве !
Желая ти здраве, късмет и много поводи за усмивки с любимите ти хора !
Истинска мъдрост е да знаеш как да откриеш прекрасното в ежедневните неща, пожелавам ти тази способност и да умееш да откриваш красота навсякъде.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 18:04 от m@_ri

# 569
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета!
Нека да е мирна и здрава новата 2025 година.

Честит имен ден , Силве. Носи си със здраве името.    

И както съм я подкарала, да почерпя и за моята внучка Ема. Днес тя навършва 9 годинки.  

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт