💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 858
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
# 76

Бяхте удостоена с наградата "Дигитална звезда" на церемонията "Жена на годината" на Harper's Bazaar. Тази награда не е само за това, което споделяте в социалните медии. Имате световно влияние и последователи. Как ви кара да се чувствате тази широко разпространена, глобална любов и възхищение?

Ханде: „Имам много ценна публика, с която сме израснали през годините; където и да отида, на всяка покана, на всеки проект, в добри и лоши дни, от цял ​​свят, те ме карат да усещам тяхната любов и подкрепа. Това прави сърцето ми огромно и се чувствам много щастлива, че мога да почувствам толкова много любов, радвам се, че съществува!"

Можете ли да споделите с нас най-запомнящия се моден момент от последните години?

Ханде: „Шоуто на Elie Saab наскоро го посетих и се превърна в един от най-незабравимите ми моменти. Бях на визуален фестивал, за който се подготвях с вълнение, приеха ме много добре и прекарах много приятно с гостите. Всеки момент беше много ценен и незабравим."

Оставяме 2024 г. зад гърба си. Каква беше тя за теб? Какви са вашите очаквания и мечти за 2025 г.?

Ханде: „Това беше година, в която участвах в страхотни събития, завърших проект, с който се чувствах много комфортно, прочетох нови проекти, които ме накараха да мечтая за напълно нови неща, работих упорито, пътувах много и, най-важното, прекарах го в здраве и мир с близките ми 2025 обещава да бъде година на безброй прекрасни проекти и сътрудничества, година, в която ще работя много и това вече ме прави щастлива.“

Модни снимки, червени килими... Като актриса често следвате тенденциите, а оттам и модната индустрия. Можете ли да кажете, че това е и сцена за изяви за вас? Освен в твоето ежедневие, виждаме ли друга Ханде в областите, където си в светлината на прожекторите?

„В ежедневието съм сдържан човек, обичам дома си, привързана съм към обикновените дела, но на всяка снимка или събитие се опитвам да разкрия различна Ханде в себе си, опитвайки се с нещо различно, по-смело, необичайно една от любимите ми и най-приятни части от работата ми."

# 77
Ново/старо: ( 26 ноември )

# 78
Някой знае ли защо в Ютуб е свален сериала на Sen Cal Kapimi от официалната им страница?

# 79
# 80
Стори от Керем

Очаква се и Айча да присъства.
Интересно ми е шефката им дали ще е там 🧐?

# 81
# 82
Новото дуо

# 83
# 84
Айча вече е там

Красавец си е

# 85
Здравейте!
Нови/стари от “Mest-i ask”

https://x.com/ez_november/status/1864350068947435770?s=46

# 86