💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 859
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Още от интервюто на Ханде за  Harper's Bazaar Türkiye

Какъв е вашият идеален ден далеч от работа и социални медии?
Ханде: „Ден, който мога да прекарам дълго, дълго време, далеч от града с любимите си хора сред природата, където мога да гледам изгрева и залеза.“

# 91
# 92
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 93
Здравейте, 🌞

# 94
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (27 ноември-3 декември). Керем тази седмица заема 5-то място Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 95
# 96
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е денят на 21 епизод Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 05.12.2020

Преди епизода: Grinning
Беше истинско удоволствие да гледам този епизод, да чета чудесните диалози, да наблюдавам абсурдните ситуации, които се създават от действията, бездействията, предположенията на участниците, да се удивлявам на неизчерпаемата изобретателност и енергия на Айдан/невероятно добре пресъздадена от Неслихан Йелдан/, да се наслаждавам на страхотната игра на всички. Един от най-забавните и весели епизоди!

Кратко съдържание:
Серкан и Еда дълго се чакат на различни места, след време губят надежда и си тръгват. Еда казва на приятелките си, че никога повече няма да повярва на Серкан, а Серкан уверява Енгин, че никога няма да се откаже да опитва.
Предлагат на Еда да участва в кампанията на фондацията "Усмихнати момичета". Същото предложение е отправено и към Серкан, но той отказва категорично, а Еда на инат на него се съгласява да участва в снимките.
Айфер научава за инцидента с родителите на Еда, отива в дома на Алптекин да му потърси сметка, но там се налага да помогне на Айдан.
За да е близо до Еда, Серкан търси начин да се включи в кампанията, която отказа. Айдан продължава с опитите да събере Еда и Серкан, но нещата така се объркват, че и тя не може да повярва в какво се е забъркала.

Хаштагът на епизода : #bizihisset  "почувствайте ни"/с Гугъл преводач/

https://www.youtube.com/watch?v=QX0g--Ix_x0
Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 1. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=bD65nJa434U
Sen Çal Kapımı 21. Bölüm 2. Fragmanı

Еда: Не дойде. Не дойде, наистина. Хем кани, хем настоява, и самият той не идва.
Джерен: Еда, да се беше обадила да попиташ защо не е дошъл?
Еда: Защо трябва да се обаждам? Казвам ти, че той не дойде.
Мело: Може би на някой от строежите е възникнал някакъв проблем? Г-н Енгин говореше днас нещо подобно и ако се е замислил за това...Може би заради това не е дошъл.
Еда: Ето ти Серкан Болат и работите му.

Серкан: Не дойде.Не дойде. Не съм й казвал, "дай да сме отново гаджета". Просто казах "ела и ме промени", какво друго мога да кажа?
Енгин: Знам ли? Дали да не позвъниш?
Серкан: Защо да звъня? Ако имаше и най-малка надежда за мен...Тогава тя щеше да дойде, нали? Казах, че ще я чакам цяла нощ. Не дойде, и при това...Върна ми пръстена обратно.
Енгин: Ако ти върнала пръстена обратно, братко...Значи е изгорила мостовете.
Серкан: Мисли, че няма да се променя.

Еда: Няма да се промени. Аз съм глупачката.
Енгин: Добре, а сега отказваш ли се, братко? Тоест, всички свърши ли?
Еда: Отказвам се. Стига толкова, свърши.
Серкан: Не, тази работа няма да свърши тук. Никога няма да се откажа от нея.
Фифи: И какво ще правиш?
Еда: Никога през живота си няма да научи, че съм ходила там и съм го чакала. Щом като е толкова концентриран на работата, и аз ще бъда. Ще види той. А и нали подписа договора.

Серкан: Забранено ми е да говоря с нея на всякакви теми, изъвън работата.
Еда: Няма да му позволя да ме доближи.
Серкан: Затова ще следвам всяка буква от този договор. Работата е единствения шанс да бъда с нея. Затова винаги ще й давам работа, за да я държа до мен.
Еда: Ще стоиш далеч от мен, Серкан Болат. Ще видиш. Хубаво е ,че вас ви има.

Еда и момичетата виждат през прозореца, Айфер чете писмото на Еда. Решават само Еда да отиде при нея. Еда се извинява, че е написала писмо, трябваше да й го каже лично.  

Айфер: Не си ти тази, която трябва да се извинява. Не смей да се обвиняваш. Човекът, който трябва да се извини е известен. Часове се опитвам да дойда на себе си. Ще го накарам да пълзи този Алптекин Болат. Ще го направя за срам! Ще си понесе наказанието! Ще го понесе!

Еда: Г-жа Айдан се опита да каже. И дори Серкан се опитал да каже, но аз не съм изслушала. Така казва.
Айфер: Еда. Тази работа не става така. Техният начин на живот не ни подхожда. А от сега нататък въобще не става. Не искам да остават никакви отношения. Ясно ли е? Нито лични, нито работни!

Еда: Ефе заминава след няколко дена. Останалото ще уредя, не се притеснявай.
Айфер: Скъпа. Този, който е посмял да те обиди, не те заслужава. От сега нататък в твоя живот ще бъдат хора, които винаги ще те радват. Обещаваш ли? Обещаваш ли?
Еда: Обещавам.

Еда предлага да скъсат и изхвърлят писмото й.

Ефе говори с някого, пита дали да купува вече самолетен билет, предупреждава, че ще отнеме малко време Еда да свикне, но има план, отношенията им ще се оправят. А, да, има идея да се опита отново да купи акциите на Ферит.

През нощта се обаждат на Пъръл за проекта „Голф резорт“, искат да променят кухните в хотела, ще дойде световноизвестен шеф готвач. Човекът е на път. Пристига. Световноизвестен. Има голям списък с изисквания. Енгин се сеща, забравил е да й каже, майка му иска да се запознае с нея, ще го направят в удобно време. Какво толкова, ще поседят, ще пият кафе, после той ще се запознае с техните.

Серкан: Трябва да направим събрание във връзка с голф клуба. Можеш ли да дойдеш в кабината ми?
Еда: Ще дойда.
Серкан: Колко хубаво, ще дойдеш.
Еда: Ако съм казала, че ще дойда, значи ще дойда.
Серкан: Прекрасно. Тогава ще ви чакам в кабинета.
Еда: Ще чакаш ли? Сигурен ли си? Или ще ти се появи работа и ще заминеш?  

Скрит текст:

Серкан: Ако съм казал, че ще чакам, ще чакам.
Еда: За работа ли говорим сега?
Серкан: Разбира се, че говорим за работа. Говоря ти за голф клуба. Не се притеснявай. Ще спазвам всички клаузи на договора.
Еда: Въобще не се старай. Няма да се промениш, Серкан Болат.
Серкан: Ще видим.

Еда: Всъщност няма да видя, защото нямам време. След като Ефе замине, и аз си тръгвам оттук.
Селин: Добро утро, Серкан. Разстроило ли те е нещо?
Серкан: Не. Няма нищо.

Вълнение в офиса, шеф Алексъндър идва.
Скрит текст:
Мело: Кой е това?
Серкан: Лейля, донеси ми в кабинета всичко, което се отнася до проекта „Голф Резорт“. И нека всички, които работят по него да дойдат в кабинета ми.
Пъръл: Работих до сутринта, такива желания има, до милиметър. Не мога да го пасна по съществуващия план.
Серкан: Пъръл, успокой се. Имаме два дена, ще го свършим. Енгин, не излизай от кабинета, веднага идвам. Трябва да говорим
Еда: Кой е шеф Александър?
Лейля: Шеф Александър, страхотен готвач. Всяко блюдо, което приготвя, става изкуство. Как да ви обясня. Като чуеш името му, веднага искаш да ядеш. Кухнята, в която работи...И на теб ти дойде апетет, нали? Възможността да се направи кухня за него, в която той ще готви, е сън, Еда.

Серкан: Остана ми един проект с Еда, сега и него го няма.
Енгин: Сигурно ли е?
Серкан: Когато Ефе замине и тя ще си замине. Кога заминава Ефе?
Енгин: Не знам, днес или утре сигурно ще замине.
Серкан: Е, утре ли заминава или днес?

Скрит текст:

Енгин: Боже мой, какво, да отида и да питам човека кога заминава ли?
Серкан: Разбира се, че ще попиташ. Питай го, кога заминава. Ако си замине, няма да мога да отида нито в дома й, нито в цветарския магазин. Не иска да говори с мен, нито да ме вижда.
Енгин: Бате, прав си, но нали е казала, че иска да се раздели с теб.
Серкан: Ако днес ни е последният ден, трябва да го прекарам целия с нея. Затова прави каквото искаш, но измисли нещо, Енгин.

В кабинета на Серкан обсъждат проекта за кухните в хотела, шеф Алексанъдър иска всичко да е точно, като кухнята му в Америка, а в същото време Енгин има задачата да направи всичко възможно да измисли такава работа, че Серкан да прекара деня с Еда.
Скрит текст:
Пъръл се съмнява, че е възможно за два дена да се справят, ще трябва допълнителна помощ, защото повечето от това, което иска шеф Александър, го няма . Помощ? Добре. Ферит, е доста опитен в тези неща, може ли да помогне по въпроса? Ферит е съгласен, докато уреждат чертежите, ще помогне с оборудването, няма проблем.
Енгин: Между другото, днес трябва да отидеш в „Голф Резорт“, братко. Защото днес никъде не мога да се отлъча. И даже Еда трябва да дойде заедно с теб. Трябва да провери ландшафния дизайн, дали всичко е наред с него.
Серкан: Добре. Добре, тогава ще направим така. Пъръл, събери екип, ще бъдете достатъчно. Проверете дали всичко е наред. Става ли?

Еда: Както казах, разговарях с г-жа Идил, приключила съм. Свърших цялата работа с ландшафта, а и говорих с г-жа Идил. Клиентът го харесал много, и тя каза, че не е нужно да ходя.
Енгин: Ах, как можах да забравя. Днес и ти не можеш да излизаш от офиса. Невъзможно е. Трябва да си тук. Обсъждахме тази работа...Каква беше тази работа? А, да. Тази, която първо трябваше да свършим. Да, какво беше?
Серкан: Мост.
Енгин: Мост, разбира се. Проект за мост.
Серкан: Прав си.

Енгин: Какво, наистина ли няма да отидеш в „Голф резорт“?
Серкан: Не, вие ще го уредите.
Енгин: Ние ще го уредим?
Серкан: Да
Енгин: Тоест, ти ни се доверяваш? Ти си оставил всичко и ние ще го уредим? И няма да се притесняваш?
Серкан: Енгин, сега Еда за мен е по-важна.
Енгин: Великолепно. Ти си просто супер.
Серкан: Казах, че на 1-во място е Еда.
Енгин: Наясно съм, братко. Ти така се промени, ние го приемаме, няма проблем.

В чифлика идва Айфер, ядосано вика, иска да говори с Алптекин. Дотичва Сейфи, да не споменава това име, защото...той е напуснал и горката г-жа Айдан така и остана, застина, гледайки надалече. Боже мой! Не се движи, можете ли да погледнете?
Скрит текст:
Айфер: Какво е станало, г-н Сейфи? Да не извикаме ли лекар?
Сейфи: Звъняхме, а той каза, че ще се оправи. Но не се оправя, просто гледа надалече. А къде гледа, е неизвестно.
Айфер: Може ли да е получила удар? Г-жа Айдан! Това не може да е станало без причина, станало е нещо.
Сейфи: Не е станало без причина. Каза, че г-н Алптекин й изневерява. Видя с очите си. А когато видя, се превърна в звяр. Нахвърли се!  Как може г-н Алптекин да изневери на такава жена, като роза?

Айфер: Знаеш ли, ще ти кажа нещо. Даже малко е направила г-жа Айдан. Браво! Честна дума, браво! Оскубала й косите. Браво! Всъщност и аз дойдох тук за това. За г-н Алптекин косата и главата...Но ето, че не става, не можах. Бога ми, идва на себе си. Г-жа Айдан!
Сейфи: Събужда се, събужда. Ругайте още малко, ругайте г-н Алптекин.
Айфер: Да ругая г-н Алптекин ли? А, не. Дайте да направим нещо.
Решават да дадат чай на Айдан.

Серкан: Наистина ли ще си тръгнеш?
Еда: Да
Серкан: Значи нищо не те задържа тук?
Еда: А задържа ли ме?
Серкан: Ами ако казваш, че не...В такъв случай, значи не.
Еда: Да, какво искаш? Защо дойде при мен? Сигурно относно работата? Защото според точка 22 от договора...

Започват да спорят, Еда даже вади рулетка, за да измери разстоянието между тях, спорят за спазване на договори, клаузи, правила, кой на кого се доверява или не...и в разгара на спора идва Селин.

Селин: Серкан, може ли да поговорим.?
Серкан: Какво е станало?
Селин: Кампанията „Сияещи жени“ /"Усмихнати момичета" предизвика фурор. Искат вие с Еда да станете лица на кампанията.
Серкан: Не.
Селин: Така и предполагах.
Еда: Селин.
Селин: Слушам.

Еда: Не попита за моето мнение.
Селин: Трудно се съгласи дори да обсъждаш темата, затова.
Еда: Решаваш вместо мен ли? Не ти ли стига, че се намеси в живота ми? Може да се свикнала да се месиш м живота на Серкан, но в моя живот не можеш да се месиш.
Селин: Искаш да станеш лице на кампанията ли, Еда?

Еда: Да, искам. Звъни. Позвъни и кажи, че си направила грешка.
„Взех решение вместо Еда, моля за извинение“. Или...За да спасиш положението, убеди ги с поредната си лъжа.
Селин: Концепцията е тук. Искат да направят снимките днес, аз ще намеря фотограф. Времето и мястото ще съобщят. Ще има и видеозаснемане.
Еда: Какви ти снимки още? Еда, какво правиш? Какво правиш?

А в чифлика...

Айдан: Колко сили погубих по него, какво ли не направих за него. Мислех, че няма да ми изневерява. На човек му се струва, че такова нещо няма да го сполети след толкова години!
Сейфи: Г-жо Айдан, отново ще си натоварите главата с това. Можи ли да затворим темата?
Айдан: Ще го накарам да съжалява, че се е родил. Ще му отнема всичко, с което разполага! Има само два грама мозък. Ще бъде много лесно да го побъркам. Ще го оставя с празни ръце, като отшелник. Или като нашийник, както се казва.

Скрит текст:
Сейфи: Благодаря, г-жо Айфер, едва я докарахме на себе си. Страхувам се, че отново ще застине.
Айдан: Г-жо Айфер, извинете. Така ме е срам пред вас.
Айфер: Не, срамът не е достатъчен, г-жо Айдан. Не стига. Сега сте в трудно положение, помогнах ви. Няма проблем. Но вие, заедно със сина сте скрили това от Еда. Не приемам и не прощавам! А Алптекин Болат да не ми се появява пред очите.

Сейфи: Не говорете за г-н Алптекин, става й лошо! Не се шегувам.
Айдан: Ааа! Името му да не се произнася!
Айфер: А какво да направя? Повече не звънете и не питайте за нас. И не идвайте! Късаме всички връзки със семейство Болат. И Еда напуска, тоест кани се. Не звънете, ясно? Не идвайте, не искаме.
Айдан: Секунда, г-жо Айфер
Айфер: Моля ви!

Айфер си тръгва, Сейфи се възхищава на Айфер, след толкова проблеми е готова да помогне...обича семейство Йълдъз! Но пред Айдан вече има нов проблем,  как ще сближи Серкан и Еда? Айфер каза, че и нея не иска да вижда,  какво да направи, как да отиде при нея?
Сейфи: Най-ужасното е, че се обадиха от фондацията, Еда се съгласила за снимките, г-н Серкан не се е съгласил. И там не са се разбрали.

Айдан: Трябва да отидем при тях и да решим този проблем. Не трябва да ги оставяме. Какво да направя? Намери повод.
Сейфи: Какъв повод?
Айдан: Почакай, шокът ще премине. Напръскай ме с вода...Не, стой! Стой, времето е студено.Стой, сега ще измисля нещо.
Айдан, готова на всичко за осъществяване на плана за сближаване на Серкан и Еда! Страхотно пресъздадено от Неслихан!

Лейля: Но, г-н Серкан, не може така. Еда ми е приятелка, карате ме да я шпионирам.
Серкан: Като шеф на тази фирма, искам да знам къде и по кое врме ще бъдат снимките на Еда, Лейля. Това е.
Лейля: Добре, но го правя за последен път.
Серкан: Добре, прекрасно. Ще поискам още нещо от теб. Сега ще вземеш това, става ли?

Лейля: Пръстен?
Серкан: Да. Ще го вземеш и ще го сложиш в джоба на сакото на Еда.
Лейля: Но,  г-н Серкан....Г-н Серкан, извинете, но когато ме гледахте строго и не говорехте с мен, ми беше по-лесно да работя с вас.
Серкан: Всичко се променя, Лейля. Дори аз се променям.

Серкан: Джерен влез, моля, заповядай, седни. Как си, добре ли си? Сигурно си видяла новините от вчера.
Джерен: Да, видях ги.

Скрит текст:
Серкан: Да. Който и да е побликувал тези новини, искам да го дам на , ясно ли е? Съд. Срещу всички, които са публикували в социалните мрежи и списанията, искам да заведа дело, но най-важното...Искам да заведа дело срещу човека, който се е разприказвал за това. Защото очевидно това е предварително съобщена новина. Толкова хора чакаха отвън.
Джерен: Добре, ще се заема с това. Ще заведем дело, защото е засегнат имиждът ви ли? а
Серкан: Не. Не ме интересува имиджът. Всеки, който е станал причина за припадъка на Еда, ще отговаря за това. Ще те помоля още нещо. Знам, че с Еда сте близки приятелки. Затова...Не казвай на Еда, че завеждам дела. Защото ще каже, чу се намесвам живота й и ще се опита да попречи.
Джерен: Серкан, аз съм твой адвокат, а ти си мой подзащитен. Ако се държа към теб като бивше гадже на Еда, повярвай, щях да се държа другояче.
Серкан: Прекрасно.

Айдан е намерила решение...Сейфи настига Айфер на пътя, моли я да се върне, г-жа Айдан пак е застинала, трябва да й помогне. След кратко колебание и чудене, как точно е помагнала на Айдан,  Айфер се съгласява, връща се в чифлика, да помага.

Еда пресреща Джерен, пита какво са си говорили със Серкан, Джерен казва за завеждане на дело срещу журналистите от вчера.
Еда: Боже, боже! Какво станало? Уронили са престижа на господина ли?
Джерен: Да кажем, че е за материален ущърб.
Еда: Добре...А можем ли да заведем дело за моралния ущърб,  който той ми нанесе?

Джерен: Ще му извадим душата, не се притеснявай. Тръгвам.
Еда: Морален ущърб... Репутация...

Лейля изпълнява молбата на Серкан, скришно слага пръстена в джоба на Еда.

Пред офиса Ферит спира Джерен, станала е истински адвокат - професионалист, целеустремена, направо го заслепява. Може ли да му отдели време, защото трябва да й се извини.
Скрит текст:
Ферит: Джерен, миналата вечер всичко беше прекрасно. Де да не бях вдигал телефона. Или да можех да обясня правилно. Не знам.
Джерен: Ферит, осъзнаваш ли? Каза, че си с мен, само защото ревнуваш Селин. И каквото и да кажеш относно това, отговорът ми няма да се промени.
Ферит: Джерен, всъщност това не е свързано със Селин. Преживявам труден период. Много се изморих, много се изтощих. Повече нищо не чувствам към  Селин. Но ми е нужно време, за да започна нова връзка.

Близо до тях Селин посреща някакъв мъж, прегръщат се...
Джерен: Малко остана да ти повярвам.
Ферит: Но...

Еда носи на Серкан промените в екологичния хотел. Иска ли да му ги изпрати на пощата?
Серкан: Значи няма да останеш, за да видиш резултата от дизайна си?  Свършила си проект, който още не сме започнали.
Еда: Няма да остана. Това е проектът на градината, която заедно разглеждахме. А това е „Голф Резорт“ Ако поискат да внесат някакви изменения...На теб  ли да напиша или на г-жа Идил?

Серкан: Какво трябва да направя, за да останеш?
Еда: Нищо.
Серкан: Кажи, всичко, което пожелаеш. Какво трябва да направя, за да останеш?
Еда: Серкан, толкова си непостоянен към мен, че дори не знам какво да мисля.

Серкан: Не си отивай. Не си отивай.
Еда: Серкан...
Серкан: Не казваше ли да кажа“ Не си отивай“, ако не искам да си тръгнеш. Сега ти казвам “ Не си отивай!“
Еда: Защо? За да се разочаровам още повече ли?
Серкан: Няма да има повече разочарования. Обещавам ти.

Еда: Виж...Всеки път, когато ти повярвам...нарушавам обещанието, дадено към себе си. Но този път няма да стане. Този път обещах на леля, че ще стоя далече от теб. И ще удържа на обещанието си.

В чифлика продължава операцията, измислена от отбор Айдан - Сейфи.
Връщат в къщата, Сейфи, разчувствуван, емоционално благодари на г-жа Айфер за разбирането и готовността да помага. Тръгнала си е и г-жа Айдан отново е застинала, затворила се е в себе си. Да поговори с нея, ще й се отрази добре.

Айфер се чуди какво толкова е направила, какво общо има? Заклева се, въобще не разбира, но какво да направи, ще опита пак.
Г-жо Айдан. А! Дойде на себе си

Скрит текст:
Айдан: Г-жо Айфер, още колко ще стоя в тази къща? Какво да правя в тази къща? Накъдето и да погледна в къщата, виждам него. А ако отново се върне?
Сейфи: Ой! Ще бъде много лошо. Може ли за известно време да заминем от тук?
Айдан: Сейфи, къде ще отидем? Ще полудея в депресиращите стаи на хотела. Ай, г-жо Аайфер, какво ще правим?
Сейфи: О, не. Станахме за срам. Няма къде да отидем.
Айфер: Добре, за няколко часа може да се преместите при мен.
Айдан веднага скача.

Айдан: Наистина ли? Няма ли да ви притесняваме? Много благодаря. Сейфи, приготви куфарите.
Айфер: Какво значи куфарите?
Айдан: Дребни неща.
Сейфи: Необходимите.
Айфер: Необходимите? За няколко часа ли, г-жо Айдан?
Айдан: Съвсем малко. Наистина неща от първа необходимост. Благодаря. Ще се преоблека, ще смъкна тежестта на нощта, ще взема душ. Почакайте 10 минути, идвам. Бог да е доволен от вас. И без това сте толкова добросърдечна.
Айдан тичешком отива да се преоблича.

Айфер: Каква я свърших? Какво направих? Ах, Айфер! Ах!

Джан: Не би ме повикала за нещо дребно. Да изпием ли по нещо, щом като останахме насаме?
Селин: Не си насилвай късмета, Джан. Планирам да ти възложа крупна кампания за снимки. Затова ти се обадих
Джан: А поне красива ли е представляващото лице на кампанията?
Селин: Красива е толкова, че да взечме ума на мъжете.
Джан: По-красива ли е от теб? Не може да бъде.
Селин: Със сигурност е много повече от мен.

Селин: Еда, може ли? Ела, ще те запозная. Нашият фотограф Джан. Това е Еда. Ще ви оставя насаме, имам работа.
Серкан: Ела. Кажи ми нещо. Разкажи нещо?
Енгин: Какво да кажа?
Джан:  Готова ли си за снимките?
Еда: Честно казано, не съм готова. И честно казано, камерата ме напряга малко. Камерата, за която говоря, е камерата на телрефона.

Скрит текст:
Енгин: Мисля да се оженя за Пъръл.
Серкан: Да, може. Добре, прекрасно.
Енгин: Ще имаме 7-8 деца.
Серкан: Добре, одобрявам. Хайде.
Енгин: Но първо... Одобрението ти ли?

Джан и Еда се уговарят къде и кога да се срещнат.

Серкан: Одобрението ми, Енгин. Разказвай.
Енгин: Мисля, че без твоето одобрение ще го направим. Теб ли ще питам колко деца да имам?
Серкан: Говори, тръгва. Тръгва ли? Тръгва, не виждаш ли?
Енгин: Кой?

Серкан: Каза, че ще се жениш за Пъръл ли?
Енгин: Само това ли разбра?
Серкан: Не можеш да се ожениш! Не и в този вид!  Лейля!?
Енгин: Боже мой! Ревнуваш. Ревнуваш! Честно, вече ще полудея в тази фирма. Ще откача.
Еда излиза за снимките, Ефе й съобщава, че следващия ден заминава, работата в Италия го чака. Еда му благодари за дадения шанс, Ефе е сигурен, че тя ще стане добър ландшафтен дизайнер, ще се гордее с нея. Енгин пожелава на Ефе лек път, в края на краищата са имали  добри и лоши моменти, Лейля се сбогува с него с прегръдка, това е неин навик, да се грижи за себе  си, ще поддържат връзка.

Джерен разглежда видеото с припадъка на Еда, спомня си предишната си среща с журналистката Фатма и намесата на Селин, звъни й. Адвокат Джерен Башар, представлява Серкан Болат, иска да се види с нея по повод новината, че г-жа Еда припадна. Фатма отклонява, няма какво да разкаже, защо й се обажда, това не е свързано с нея ?

Лейля дава на Серкан адреса на снимките на Еда, той забелязва пръстена на ръката на Лейля. Пота дали и за кого е сгодена, тя споменава Ердем. Ердем Шангай, когото ой не обича.  

Айфер: Заповядайте.
Айдан: Ай, как освежава. Голяма тежест ми падна от гърба, чувствам облекчение.
Айфер: Може би защото Сейфи носи всичките неща.
Сейфи: Г-жо Айдан, поне се дръпнете от пътя
Айдан: Ай, не заради носените неща. От плещите ми падна тежест, искам да кажа. Чувствам облекчиние. Добре подейства. Много ти благодаря.

Айфер: Въобще да не отваряме тази тема. Може ли? Моля ви, г-жо Айдан.
Айдан: Както искаш, няма да я отваряме. Виж, говоря ти на „ти“. Говоря на „ти“. Моля те, и ти говори така. От сега нататък няма да  се виждаме.
Айфер: Г-жо Айдан, за мен е важна женската солидарност, ясно? Затова ви поканих. Не бих оставила никоя жена в подобно положение, заради един мъж. Казвам ви.
Айдан: Много благодаря. Сейфи. Обади се на Серкан. Цяла вечер ще бъдем тук.

Айфер: Да, заповядайте. Не знам колко ще ви е удобно, но това е нашият бедняшки дом.
Айдан: Ааа, но е много приятен. Много естествен, искрен, скром...Как беше, Сейфи? Скром...
Айфер: Г-жа Айдан?
Сейфи: Скромен.

В къщата не влизат с обувки, Айдан не е свикнала да ходи с  меки пантофи, но ги обува... айй, и диваните са меки...Сейфи се притеснява, да не се възмущава, иначе ще ги изгонят. Айдан продължава, от 70-те години нищо не се е променило, ретро, и щорите са пищни..Но харесва й, много натурално жилище.

Джан: Аз съм Джан, а вие?
Серкан: Серкан. Серкан Болат.
Джан: А, извинете. Сега ви познах, простете.
Еда: Серкан се е заел с кампанията, той създаде сгради за училищата.
Джан: Как ще го направим тогава? Еда, да започнем ли с теб? Ако искаш, можеш да се преоблечеш. Можеш да се преоблечеш там, а аз ще почакам тук.

Еда: Не ме гледай, не се чувствам комфортно.
Серкан: Аз ли да не те гледам? Защото не ти е комфортно? Гледа те чужд човек и не те смущава, а аз като гледам не ти е комфортно ли?
Еда: Той е фотограф.

Серкан: Слушам, Сейфи. Какво? Защо майка ми е там? Добре. Добре, ще говорим.
Еда: Не гледай.
Серкан: Не гледам теб, гледам растението-.
Еда: И растението не гледай.
Джан: Потресаваща си, знаеш, просто невероятна. С тези снимки ще станеш муза на всички ученици. Като ангел си.
Еда: Джан, може ли да не казваш повече комплименти?
Серкан: И според мен, Джан.
Еда: Да приключваме ли?

Джан открито флиртува с Еда, кани на кафе, на хамбургери...

Джан: Ако зависи от мен, ще снимам до сутринта. За фотограф е трудно да намери такава естествена красота. Г-н Серкан, моля и вие.
Серкан: Джан. Жената, на която каза, че е като ангел. Еда. Е моя приятелка. Не просто се срещаме, а имаме доста дълбока връзка. Това е жената на живота ми. А аз съм всичко в живота й. Затова няма да има никакви хамбургери и подобни неща. Разбери ме. Отмени. Сега.

Джан се извинява, появила се е работа, няма да могат да отидат, Еда му пожелава спорна работа, тя си отива в къщи.
Серкан: И аз ще отида у вас.
Еда: Не се подигравай
Серкан: Ще видиш.

Еда намира пръстена в джоба си.

Фатма се обажда на Селин, какво пак става, обеща, че няма да стане като миналия път, че Серкан няма да я преследва. Селин я успокоява, ако нищо не е казала, адвокатката не може да докаже нищо. А като няма доказателства, не могат да заведат дело. Фатма се съгласява, но предупреждава, няма да издържи още един скандал, ще я уволнят. И въпросът с парите не е успяла да реши...

Пият чай, Айфер има работа в кухнята, ще сготви, ще вечерят и те ще си отидат, кани Айдан да й помага. Айдан възлага на Сейфи да намери предлог и повод, трябва да останат в къщата, защото Айфер иска бързо да ги отпрати.
Връща се Фифи, и Сейфи намира повода, отива в кухнята, Айдан го пита разтревожена, какво е станало?

Обадил му се е някой, не иска да казва пред всички, но нали са станали семейство... г-жа Есма, любовницата на Алптекин, имала брат... и той се е нервирал, ще откачи. Да не се паникьосват, но той знае адреса им, как ще се върнат в чифлика. Сейфи сипе лъжа след лъжа, Айдан се възмущава, започва да й трепери окото....
Айфер и Фифи се чудят какаво става. Фифи не издържа на толкова драми, излиза на въздух.

Скрит текст:
Ефе се сбогува и с Ферит, на мястото му ще дойде неговият съдружник. Тайният съдружник? Не е толкова таен, но може да бъде сигурен, след неговото идване тук всичко ще се промени. Ефе предупреждава, скоро тук може да стане непоносимо за него. И отново повдига въпроса за акциите на Ферит, но той не мисли да ги продава. Няма желание, нито нужда.

Джерен среща Ефе и Ферит, търси Селин, не може да я намери, и на обажданията не отговаря, да й кажат, че ще съжалява. Ефе пита какво е станало, Джерен ги информира, че журналистката, съобщила за раздялата е същата, която преди месеци оповести новината за фалшивия годеж. И кой познава тази жена? Селин. Но Селин е ПР, познава много журналисти, какво от това, чуди се Ферит. И Джерен разказва случилото се преди време. Добре, а защо Селин постъпва така със Серкан, партньора си? Интересно, защо? Да помислят,  Джерен има точен отговор – Еда. Сега няма още доказателства, но ще открие.

Пъръл разказва на Енгин какво е свършила по ремонта на кухните в хотела, идват Ердем и Мело, блъскат се и се надпреварват, кой да даде кафе на Енгин. Енгин съобщава на Пъръл, че майка му иска да се срещне с нея следващата сутрин. Но Пъръл наистина се чувства неудобно, не може да бъде спокойна с другите, както с него. Тогава на Енгин му хрумва гениалната идея да направят пробна среща ...Тоест...С някого, когото Пъръл познава, така ще се отпусне. И кой да бъде това? Изборът пада на г-жа Айдан. Тя изобщо да не се тревожи, той ще организира всичко.

Ферит: Джерен. Не можех да говоря спокойно, заради Ефе, но...Моля те, остави Селин на мира.
Джерен: Разбрах
Ферет: Не. Не, Джерен. Виж, наистина го разбираш напълно погрешно. Не се опитвам да защитя Селин. Но това, което правиш, само ще обърка ситуацията. Така, че моля те, недей.

Джерен: Нека всичко се обърка, Ферит, нека се обърка тогава. Аз съм адвокат на Серкан. И Серкан ми каза да се добера до човека, който е измислил и поръчал тази новина. Това е моята работа. Ако Селин не е направила нищо, то няма от какво да се страхува.
Ферит: Джерен, това което правиш, може да нарани и мен. Затова не го прави.
Джерен: Защо ще те нарани?
Ферит: Не мога да ти кажа.
Джерен: Какво значи „не мога да ти кажа“, Ферит? Трябва да кажеш. Ще ми кажеш ли какво е станало?

Ферит: Не мога да ти кажа, Джерен.
Джерен: Ферит, виж. Подготвила съм молба до съда. Независимо дали ще кажеш или не, това производство ще започне.

Еда пристига с колата си пред къщата, Сркан вече е тук и я чака.

Еда: Какво става?
Серкан: Не знам. Майка ми е у вас.
Еда: Невъзможно. Леля ми не би приела майка ти в къщата.
Серкан: Приела я е.
Еда: Може да има само една причина. Криминална.
Серкан: Говорих със Сейфи. Не отговарят на обажданията, но...У вас са. Да влезем ли?

Еда: Леля иска да стоя далеч от теб. Изобщо не те харесва.
Серкан: Кога ли ме е харесвала?
Еда: Тя ще те нападне, да го знаеш. Приготви се.
Серкан: Съгласен съм на всичко. Любовта ми и грешките, които направих...Готов съм да се съглася с всичко това. Стига да те накарам да ми повярваш.

А в кухнята, за да разбере дали наистина Алптекин изневерява и истинската причината Айдан да дойде в къщата й, Айфер прилага на Айдан своят метод-хипноза

И задава важният въпрос: Може би не сте дошла тук, за да избягате ог г-н Алптекин....А сте дошла заради друг план?

Айдан отваря уста за отговор и ....звъни се на вратата, Айфер се ядосва: Кой е това?
Айдан: Загледала съм се. Колко красиво, виж колко добре ги разбих. Вече няма нужда да ходим на йога.

Серкан: г-жо Айфер, искам да помоля за прошка. Наистина...Извинявам се за всичко, което бащо ми е направил.
Айфер: Защо ти искаш прошка? На колко години си бил? 10? 11? Серкан, не обвинявам нито теб, нито майка ти за тези събития. Къде е Алптекин Болат? Кажи ми къде е?
Серкан: Не знам. Не се виждаме, напусна дома си.

Скрит текст:

Серкан: Ако искате да се срещнете с него лице в лице, ще го намеря и ще го доведа при вас. Наистина ми се иска да можех да направя нещо повече. Де да можех да върна времето назад. Вижте. Готов съм да направя каквото поискате от мен.
Айфер: Веднага ще ви кажа. Стойте далеч от нас. Моля ви, оставете ни на мира, Серкан! Вие по вашия път, а ние по нашия си!  Наистина, това е единственото, което искам!

Еда: Лельо, вече говорихме със Серкан за това. Няма смисъл пак да говорим.
Айфер: Добре, любов моя. Добре. Баща ти вече е разстроил достатъчно майка ти. Мисля, че е по-добре да вземеш майка си...И да си ходите в къщи, тоест...
Серкан: Какво е направил?
Айфер: Значи не знаеш? Мисля, че ще е по-добре да говориш с майка си. Вътре.
Еда: Какво е направил?
Айфер: Не знаеш ли? Изневерил на жена си, хванала ги е в хотелска стая! Оскубала е косата на жената. И то здравата.

Еда: Да ги оставим, тогава, нека говорят спокойно.
Айфер: Да ги оставим, а ние ще замръзнем така на входната врата. Какво да правя, само къщата не им бяхме дали, и това направихме. Браво на нас!

Ферит: Наистина се уморих да крия нещо. И без това още от началото не исках да го крия. Исках да кажа всичко, но не се получи.

И Ферит разказва на Джерен своето участие в случая с изтеклото в пресата споразумение мужду Еда и Серкан. И действията на Каан.. И усилията на Селин да приключи темата, за да не разбере Серкан, давайки пари на журналистката.

Скрит текст:
Джерен: Селин? Тоест, Селин е предала голямата си любов?
Ферит: Опита се да ме защити, Джерен.
Джерен: Опитала се е теб да защити? Селин се опитва да защити само себе си, Ферит. Ти си искал да кажеш, нали. Каза го преди малко.

И съветва Ферит да говори открито със Серкан, дали той ще му прости или не, зависи от него. Но единствената правилна стъпка от негова страна е да отиде и да каже.

Серкан: Телефонът е изключен. Къде е ?
Айдан: Изключен е разбира се. Защото е уплашен да се изправи лице в лице.
Серкан: Прави всичко както винаги. Хайде, ела. Ще ви заведа със сейфи у дома.
Айдан: Не, не. Да останем още малко.
Серкан: Мамо, не можем да останем. Открито казват „махайте се“.

Скрит текст:

Айдан: Или сега ще решим случая, или никога! Еда ще напусне работата си. Кага ще говориш с нея? Г-жа Айфер не иска да ме вижда. Да се разберем. Да седнем още малко, почакай.
Серкан: Мамо, не може. Виж, ако не искаш да се прибираш, разбирам. В такъв случай ще дойдеш при мен.
Айдан: Добре, хубаво. Поне да изпием чаша чай или кафе тогава да тръгваме. Да не стане грозно.
Серкан: Добре, хубаво. Добре.

Ефе се отбива с кабинета на Селин, днес е последният му ден, предлага й да му продаде акциите си, на бележка пише сумата, която предлага, офертата е валидна до края на деня. Това място скоро ще стане непоносимо за нея, ще бъде отчаяна. С тези пари ще може да изгради тук или в чужбина живота, за който мечтае. Да помисли, става ли?
Селин: Ефе, не разбирам какво се опитваш да кажеш?
Ефе: Скоро ще разбереш какво искам да кажа. До скоро.

Енгин опитва да се свърже с г-жа Айдан, от Мело разбира, че тя е у тях, в тяхната къща.
Е, навярно ще се обади, когато се прибере, надява се Енгин, но според Мело това няма да стане, защото е опаковала куфари и е дошла с тях. Изобщо не обича клюки на работата, но...Изглежда има проблем у дома, Мело не разбрала точно какво е станало.

Енгин се тюхка, в много неподходящ момент се е случило, с Пъръл щяха да се срещнат с нея за 10-тина минути по много личен въпрос. Ако „нещото“ не се състои сега, Пъръл ще се откаже. И ако Пъръл се откаже...Всичко ще пропадне.

Скрит текст:
Мело: В какъв смисъл ще пропадне? В смисъла на нещото ли? Тогава елате у нас вечерта. Да го направим така.

Енгин: Не знам. Удобно ли е?
Мело: Защо не? Не виждате ли как е в къщата ни? Хора не спират да идват и да си тръгват. Например наскоро  г-н Ферит беше с нас. Преди него беше г-н Каан...След това, както знаете, Ердем остана да живее у нас. Г-н Серкан не мърда от вратата ни, благодарим му. Тоест, защо да не можете да дойдете? Моля ви, недейте така. Вие сте ми шеф. Ще дойдете.

Енгин: Добре. Ще помисля за това. Благодаря, Мело.
Сейфи е нарязал бюрека, Айфер подканя да го изядат възможно най-скоро и да се приключва, Еда ще приготви масата, ще хапнат, и...Серкан разглежда снимките, след поредната порция словесни закачки, Еда го изпраща, но... изненада! Дошъл е фотографът Джан.

Айфер: Еда, кой е гостът ни?
Айдан: Еда, кой е гостът ни?
Еда: г-жо Айдан, фотографът, който сте намерили за фондацията. Трябва да снима един ден от живота ми пред камерата.  Най-доброто място да започнем е с обиколка на къщата. А и нека започнем с втория етаж. Ти май си тръгваше? Довиждане Серкан.

Айдан: Сейфи, не можа ли да намериш още по-харизматичен фотограф?
Сейфи: г-жа Селин го е намерила.
Айдан: Ай! Селин! Ах, Селин!

С идването на Джан ситуацията се променя, Серкан трябва да остане в къщата, моли Сейфи да направи нещо. Прибира се Мело, видяла е човек пред къщата, питала го е кой е, но той избягал. Сейфи с готовност се заема да уреди този въпрос, те да си вършат работата, да не се притесняват, той ще отиде да види. И се среща с човека, дава му пари, да се показва, но да не се оставя да го хванат.

Ефе посещава офиса на журналистката Фатма, иска да разбере от нея кой е източникът й за изтеклото в пресата споразумение, знае че е получила пари, за да скрие източника си, но чекът,  който й е даден....е за по-малко от това. И й подава чек. Не е нужно да казва нищо, просто да кима, за да потвърди това, което той пита, това е достатъчно.
Скрит текст:
Ефе: Селин ли ви плати? Перфекгно, както очаквах. Добре, а кой е източникът, г-жо Фатма?
Фатма: Каан Карадаа.
Ефе: Каан Карадаа? Бившият партньор и близък приятел на Ферит? Интересно. Кълна се, за кратко време се получи много информативна среща. Много благодаря. Сега, с ваше разрешение, искам да запиша това, което казахте. Хайде.

Айдан предупреждава Серкан за странния мъж, той е тук, по тяхна поръчка, но Серкан да не се издава, защото ако останат още малко тук, отношенията им с Еда ще се оправят.
А Сейфи се връща, не е могъл да хване човека, избягал е, но е направил снимка, показва я на Мело, този ли е?
Да, да, той беше там, потвърждава Мело.

Сейфи: Братът на Есма! Това е човекът, който ми изпрати ужасни съобщения.

Скрит текст:
Айдан: Аай, не мога да повярвам какво става, наистина какво ви се случи заради нас.
Айфер: Г-жо Айдан, всичко, което ни се е случило и без това се е случило заради вас.

Мело започва да фантазира, може да е перверзник, намесва се и Серкан: Не мога да ви оставя тук тази вечер, защото не е безопасно. Става ли? Да, да...Да направим така- или двамата ще останем тук, или ще останеш с мен. Друг вариант няма.
Джан иска да снима, Айдан протестира, какви снимки в тази ситуация, те са в голяма криза, Айфер иска Болатови да си тръгнат час по-скоро: Еда! Еда! Нека да не остават при нас!

Къщата е пълна, Айфер е ядосана и притеснена, колкото повече казва да стоят далеч, толкова те са под носа им. Какво да прави? Къде да сложи  толкова много хора? Фифи има идея, да предложат на г-жа Айдан да спи на пода, веднага ще си плюе на петите. Много добра идея! Айфер ще сложи Болатови на пода, само за г-н Сейфи й е жал. Уф, има толкова много хора в къщата, дори не могат да се преброят!

А Джан продължава да снима. Еда с приятелките й Мело и Фифи, Серкан пита дали ще има репортаж и с него, Еда отговаря, днес снимат нейният ден. А, 80% от нейния ден е с него. Джан предлага да снима двамата заедно, пита от колко време се познават, от колко време са заедно.

След първата им среща...са се сгодили веднага. Беше фалшив годеж, репликира Еда. Но после стана реалност, не й отстъпва Серкан. Кога? Защо тя не знае нищо за това? Може би е забравила, защото си е свалила пръстена? Пръстена отново е в джоба й, като проклятие, знае ли кой го е сложил?

Еда: Как може все още да казваш, че сме сгодени?
Серкан: Добре, виж. Може да не сме били наистина сгодени, но... Но се влюбихме един в друг. Сега ще отречеш ли любовта ни?
Еда: Тогава разочарованието, лъжите, измамата...

Скрит текст:

Джан: Да се върнем към работата.
Серкан: Излъгах те само веднъж, да за не те разстроя.
Еда: Но не става така. Връзките не могат да се възстановяват, след като всичко се е срутило.
Серкан: Права си. Тоест, забрави всичко, само едно нещо е важно, и то е...
Еда: Какво е важно?
Серкан: Ти си. Еда, всичко може да се оправи. Всичко. Позволи ми да го оправя.

Еда: За какво говориш все още? За какво говориш след снощи? Накара ме да чакам там с часове, знаеш ли?
Серкан: Какво?!
Еда: Аз...Не исках да казвам.  Все пак казах. Защото съм идиотка! Идиотка!
Серкан: В кухнята...
Айдан: Г-н Джан, снимките приключиха. Мисля, че има малка криза.

От разговорът им става ясно, че са чакали и двамата, но в различни ресторанти, някой е сменил плика с адреса. Серкан се сеща за някого, но ... Почакай...Значи е отишла до ресторанта, за да му даде шанс?
Еда: "Не за да ти стана приятелка", така каза. Вече наистина не знам какво да мисля.
Серкан: Не мисли. Не мисли. Чувствай. Знам, че и ти чувстваш същото като мен. Затова не мисли. Бъди до мен. Тогава ще продължим напред, както се казва, както ти искаш. Достатъчно е да бъдеш до мен. Какво ще кажеш?

Странният мъж е дошъл отново, съобщава Мело, Серкан и Сейфи отиват да го хванат. А в къщата Мело разпалено разказва, Айдан се вълнува, братът на онази жена отново е дошъл, пак й става зле, едва диша, Айфер я успокоява.

Енгин е довел Пъръл, да се отбият и да репетират с г-жа Айдан, после ще продължат с майка му. Пъръл се чуди защо са цветята и шоколада? Ще ги разберат погрешно.

Енгин: Мила, откъде да знам? Купих това, което беше под ръка. Знаеш, че не разбирам.

Серкан пита Енгин защо са тук с Пъръл.
Ами...искат да говорят с г-жа Айдан за нещо... по темата, за която му е казал днес.

Мело внася в стаята цветята и бонбоните.
Айфер: Ааа.... какво е това?
Серкан: Човекът е намерен. Полицията ще дойде и ще го прибере.

Ох, слава Богу!
Серкан: Между другото имаме още двама гости.
Айфер: Двама гости?
Айдан: Кой дойде?

Енгин: Здравейте.
Айфер: Добре дошли.
Серкан: Влезте. Енгин, Пъръл. Еда вероятно е в кухнята. Време е да пия вода.
Айфер: Какво? Ще полудея.
Пъръл: Каза, че е само г-жа Айдан, Енгин. Виж, всички ни гледат, от стрес ще припадна.

Мело привиква Айфер и Фифи в кухнята.

Еда: Серкан искаше да пие малко вода.
Айфер: Ако искаш да пиеш вода, ще пиеш вода. Ще мина ето така. Какъв филм на ужасите! Защо ме блъскаш през цялото време?
Мело: Не разбираш ли? Дойдоха да искат момичето! Все още гледаш с мигащи очи!
Айфер: Какво?!

Фифи: Затова жената се опитва да оправи връзката с вас. Разбира се. Не може да се обади на г-н Алптекин. Обади се на Енгин. Затова се опитва.
Мело: Енгин току-що каза, че сме едно семейство. А и днес Серкан сложи пръстен в палтото на Еда.
Айфер: Боже, Боже! Боже, какво да правя? Боже мой!

Звучи невероятно, но има моменти когато самата Айдан Болат не е автор на сценария и остава без думи.

Айдан: Серкан. Какво става тук? Защо Енгин и Пъръл са тук?
Серкан: Мамо, Енгин ще поиска ръката на Пъръл.
Айдан: Защо го прави в къщата на г-жа Айфер?
Серкан: Защото ти ще попиташ.
Айдан: Защо аз ще питам? Пъръл няма ли си семейство? Къде са те?

Серкан: Мамо, не се разбират, знаеш това. Енгин искаше ти да го направиш. Ти си му като майка.
Айдан: Защо да съм му като майка? Някога искала ли съм момиче? Откъде да знам?
Серкан: Мисля, че можеш. Ще кажеш нещо според традицията.
Айдан: Какъв беше обичаят?
Серкан: Ще кажеш.

В скухнята Айфер продължава да се вайка, Мело се чуди, Дада вчера не каза ли, че дори не го поглежда в лицето? Фифи заключава: Това е Еда, тя е безръзсъдна.

В хола Джан говори с Еда: Той ми каза, че сте възлюбени. Бях много изненадан да чуя това.
Скрит текст:
Еда: Кой го каза? Серкан ли?
Джан: Да. Сутринта ми каза . „Стой далеч от приятелката ми“
Еда: Сигурно е полудял, аз съм свободна.

Серкан: Каза, че е свободна ли?
Айдан: Флиртува.
Серкан: Еда. Какво правиш, Еда? Имаме гости. Може ли да почерпиш хората с нещо?
Еда: Може. Ти седи, аз ще направя кафе тогава.
Енгин: Всъщност, Пъръл също може да направи кафе. Какво каже ще направиш?
Пъръл: Що за глупости говориш, Енгин?
Серкан: Еда, всички чакат.
В кухнята Айфер продължава да се чуди: Какво? Какво да кажа? Ако кажа „не“ сега, кълна се, че ще ме зачеркне. А ако кажа „да“, ще бъде много глупаво!

Еда идва да прави кафе, не е очаквала такава тълпа.

Скрит текст:
Фифи: Еда, сигурна ли си за окончателното решение?
Еда: Сигурна съм, разбра се, момиче. Колко добре. За първи път не действам прибързано. Гордей се с мен.
Фифи: Момиче, още ли си влюбена в Серкан Болат?
Еда: Не искам да говора за това. Каквото такова.
Мело: Казваш „ Каквото-такова“ и ще се омъжиш за него ли?
Еда: Какъв брак?
Фифи: Цветя, шоколад, фотограф. Не дойдоха ли да те искат, момиче?
Еда: Не!
Мело: Защо тогава правиш кафе за гостите?
Еда: Защото това са гости, Мело! Правя за гостите.  Хайде, ела да ми помогнеш.
Мело: Кълна се, от вълнение забравих къде е кафето.

Момичетата носят кафето, Пъръл говори за предстоящия проект с шеф Александър.
Пъръл: Шеф Алексанъдр е малко мистериозен господин. Не се вижда с никого.
Айдан: Нека този ресторант отвори, ще отида там. Деца, какви добри проекти правите, нали? Човек се гордее. Очарована съм от тези проекти. После и Еда се п

# 97

Вие сте вдъхновение за безброй жени днес. Кои са били най-влиятелните жени във вашия собствен път?

Ханде: „Майка ми е най-големият източник на вдъхновение в живота ми. Нейното отношение към живота, нейната любов ме научиха на много неща, нейната енергия и светлина осветяват пътя ми на всяка стъпка.“

Снимаш се от много ранна възраст. Какво е преживяването за вас от първия ден? На какво ви научи вашият опит по време на пътуването ви на себеоткриване?

Ханде: Стоя на собствените си крака като жена от ранна възраст, придобих финансова независимост още тогава, получих възможност да придобия всичко, за което съм мечтала в живота си със собствени усилия и работа. Пътят, който извървях и трудностите, които преодолях ме направиха по-силна. Разбрах, колко е прекрасно да вървя по пътя си без да се състезавам с никого, без да помрачавам сърцето си и че мога да постигна всичко, за което мечтая ако работя усилено.

Работихте много усилено, за да стигнете до този момент. И така, в какъв етап от живота си сте сега?

Ханде: „Намирам се в момент, в който съм развълнувана и преследвам нови мечти в кариерата си; в момент съм, в който съм спокоена и щастлива  в личния си живот.“

Постоянното присъствие в очите на обществеността понякога може да бъде трудно и уморително. Как оставате верни на ценностите си?

Ханде: „Разбира се, имам трудни моменти, когато изпадна в депресия, си напомням, че тези моменти са временни, че това са всички трудности на моята професия и оставам себе си, оттегляйки се в черупката си.“

Колко важни са модните тенденции за вас?

Ханде: „Следя ги отблизо като част от работата си, но нямам навика да следвам всяка тенденция. В среда, в която потреблението расте главоломно, смятам, че е важно и необходимо да се направи устойчива модна тенденция, колкото е възможно и да привлече вниманието към него.

Дилеми Hug

# 98
  • София
Блага, благодаря! Hug Продължавам и приключвам! Grinning

Правят разбор на събитията

Скрит текст:
Енгин: Пъръл трябваше да се срещне с майка ми. Когато й казах за това, тя разбира се стресира. За да се намали стресът, мислех да направим нещо като репетиция. С познат, обичан човек, когото и двамата познамваме, обичаме и се доверяваме. Ето защо всичко се получи така.
Айдан: Можеше да го кажеш още в самото начало.
Енгин: Нямаше възможност, така че...
Пъръл: Щом това се случи с г-жа Айдан, то кой знае как ще се случи с майка ти. Добре, да вървим. Шефът ни чака. Лека вечер. Между другото, Серкан, утре ще се срещнем на голф игрището.

Енгин и Пъръл си тръгват, а къде е Сейфи? И той е с торба лед ей там.

Айдан: Не можахме да те искаме. Затова се разболя.
Айфер: г-жо Айдан, добре, че не я искахте. Нямаше да я дам, кълна се!
Айдан: Напълно си загуби нервите. Ако я искаме, няма да ви питаме така.

Следват още малко словесни закачки по темата искаме я/не искаме и даваме я /не я даваме, Така ли се иска момиче? Бъръ-бъра, без да празнуваме?
И Серкан си тръгва:  Както и да е, ще тръгвам вече. Мамо, ще те чакам у дома, когато се вразумиш. Г-жо Айфер, благодаря.
Госпожите са много уморени, имаше и нервен срив, Боже!

Серкан: Отново преживях невероятен ден с теб. Като филм.
Еда: При нас винаги е така. Но ти наруши договора. Говорихме за всичко друго, но не и за работата.
Серкан: За какво се говорехме, освен за работата? Между другото, за работата. Шеф Александър. Той иска да отглежда плодове, зеленчуци, билки на терасата на ресторанта. Можеш ли да представиш идеи?
Еда: Аз сама ще ги донеса.

Серкан: Ще ги покажем заедно, да не ти е трудно.
Еда: Става.
Серкан: Чудесно. Тогава ще дойда и ще те взема.
Еда: Добре, ела и ме вземи.
Серкан: Чудесно. Тогава лека нощ, Еда Йълдъз.
Еда: Лека нощ, Серкан Болат.

Сутринта Еда се приготвя, идва Мело, предлага й забавна гледка, Айфер и Айдан легнали и заспали една до друга.
Еда казва че тръгва, Айфeр предлага да занесе на шеф Александър от нейно ядене, Айдан се възмущава, как може на такъв шеф такова ядене? Започнват да спорят, Еда тръгва.

В цветарницата Еда е приготвила разсада: маруля, босилек..

Скрит текст:
Серкан: Лола росо.
Еда: Лола росо. Хм  Това е... Това е „Хюнкар беенди“. Леля искаше да се покаже на шеф Александър.
Серкан: „Хюнкар беенди“? Ще нахраниш известният шеф с „Хюнкар беенди“, и то в кутия?
Еда: Къде другаде ще опита „Хюнкар беенди“? Колко си стриктен.
Серкан: Не, тоест, няма нищо общо с правилата, но си права. И все пак това е истинска постъпка на Еда Йълдъз. Да ги взема ли? Ако искаш ще взема и лола росо.
Еда: Сама ще го взема.
Серкан: Добре

PS: 
Скрит текст:
Лола росо - представител на сортове марули с тъмночервени или лилави листа.
Хюнкар беенди - В буквален превод от турски означава “господарят го обожава”,  рецептата датира от периода на османската империя, своеобразен фюжън между класическата френска кухня и османската кухня. Представлява сотирани късчета телешко или агнешко месо в доматен сос, сервирани върху канапе от сос бешамел с кашкавал и накълцан опърлен патладжан.
В офиса, Ефе иска Селин да му отдели няколко минути.
Селин: Необходимо ли е след разговорът ни вчера?
Ефе: Мисля, че да. И то дори много. Тоест, когато чуеш това...Ще се убедиш, че трябва да поговорим.
Гласът на Фатма: “ Споразумението за годежа, сключен между Серкан Болат и Еда Йълдъз, ми го изпрати Каан Карадаа. А г-жа Селин ми плати да го скрия“.

Джерен: Казах на Серкан, че ще говориш.
Ферит: Постъпи правилно. Да става каквото ще става.
Джерен: Ферит, не може да го скрия от Серкан. Знаеш, той е мой клиент. И ще бъде най-правилно, ако разбере всичко.
Ферит: Да, точно така.
Джерен: Някой друг, освен теб, Селин и журналистката знае ли за това? Кой друг знае, Ферит? Ще ми кажеш ли?

Ферит: Еда. Помолих я да не казва на Серкан и тя не каза.
Джерен: Еда ли?
Ферит: Ще видим коя ще си – адвокатът на Серкан или приятелката на Еда. Защото ако предадеш Селин, тя ще каже на Серкан, че Еда го е знаела и го е скрила.
Джерен: Еда ли?

Селин зад вратата на кабинета чува всичко. Пише нещо на лист хартия, слага го в плик, оставя плика на бюрото на Серкан.

Серкан и Еда са пред хотел, не трябваше ли да отиддат до „Голф ризорт“? Къде са, ще отговори ли?
„Голф ризорт“ може да почака и екипът е там, после ще отидат, обищала е да вечеря с него, Александър се отби в ресторанта на приятел, помолил го да им сготви специално ястие.
Еда: Сериозен ли си?
Серкан: Кога не съм бил сериозен? Днес няма да позволя на никого да ни безпокои. Хайде.

Еда: Къде е ресторанта?
Серкан: Не знам, за първи път съм тук. 25 етаж. Добре, да вървим, забрави.
Еда: Не може така, почакай малко. Тоест, вече сме тук, не може да се върнем. И също така известен... Световноизвестен шеф е приготвил ястие за нас. Ще е грозно. Ти се качи с асансьора, а аз ще се кача по стълбите.

Серкан: На 25 етаж?
Еда: Да.
Серкан: Не съм те довел тук, за да страдаш.
Еда: Ще се кача. Наистина ще се кача, не е проблем.

Серкан: Да опитаме ли?
Еда: Не, не мога да го направя. Знаеш.
Серкан: Еда. Тогава дори не се познавахме, но се справихме в самолета.
Еда: Знам. Но се чувствам много зле, наистина много зле. Не знаеш.
Серкан: Добре. Няма да настоявам. Да се върнем на работа тогава.
Еда: Ела. Да опитаме.
Серкан: Сигурна ли си? Може да се откажем.
Еда: Сигурна съм. Хайде.

Серкан: Ела, успокой се. Добре. Сега ще натисна всички копчета. Разбра ли? Така ще можем да си излезем по всяко време, ако желаеш или се почувстваш зле. Става ли?
Еда: Добре.

Серкан: Затвори очи. Обърни се към мен, затвори очи. Дишай. Успокой се. Погледни ме, погледни ме в очите. Погледни ме. Спомни си онзи ден в самолета. Спомни си нас. Погледни ме. Ела. Спомни си за нас. Ела, ела. Спомни си за нас. Успокой се. Вдишай, издишай. Поеми си въздух. Добре ли си? Ела тук. Добре ли си? Успокой се.

И още:
https://twitter.com/i/status/1467296478196645889

Марги, Hugза гифчетата!
Това беше от мен днес, надявам се този епизод да е подобрил настроението ви! До следващия! Smiley

# 99
Дилеми, 💐

# 100
Нов фраг на Şımarık

и Мелиса Simple Smile

# 101
Фрагът е много хубав. Нямам търпение вече за филма.

# 102
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нов фраг на Şımarık

Скрит текст:
и Мелиса Simple Smile
Много ми хареса трейлъра, разсмя ме. От видяното разбирам, че само той си мисли, че го връщат назад във времето. Satisfied Очаквам, че ще се хареса и ще направят продължение.

# 103
Flowers Herb Здравейте!
Благи, благодаря за интервюто!
Дилеми, благодаря за усърдието и припомнянето!
Да, май само с благодаря е малко ...
Скрит текст:

Този поглед, колко ли тръпнещи женски сърца!?!

Хич, не искам да го виждам с каскет, изплезен и във фитнеса ...

# 104
Някъде излезе ли ви превод на фрага, дори на руски да е?

Общи условия

Активация на акаунт