💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
За новогодишни традиции питай мен, Коко Grinning

Ето и снимката, за която го питат журналистите

# 721
Добър вечер девойки!!
Благодаря за бързия превод на интервюто!! Харесвам много Баръш и Ханде като партньори!! Пожелавам им много късмет и за новият филм!!
Честит бабин ден на всички баби в групата!!  Лека вечер!!!

# 722
Честит бабинден! Живи и здрави да са ни бабите! Hug

Благи, благодаря за превода на интервюто. Баръш много добре отговаря и защитава Ханде, хареса ми. Blush

Ханде и Баръш май не изкараха и 24часа в Германия, явно са много заети със снимките на сериала.

Слънце, много ти завиждам, че ще гледаш Ханде на голям екран. Ще чакаме да споделиш отзив и да си водиш бележки за субтитрите, че сигурно ние ще ги правим. Joy Ханде нали няма други фенове в България освен нас. Joy

Благи, това за нара не го знаех. И за гроздето не знаех. При нас традициите са да хвърляме бомбички и да пълним спешните отделения после...Animal See No Evil

Новата тема е готова. Пишете спокойно. Hug

# 723
# 724
Слънце, много ти завиждам, че ще гледаш Ханде на голям екран. Ще чакаме да споделиш отзив и да си водиш бележки за субтитрите, че сигурно ние ще ги правим. Joy Ханде нали няма други фенове в България освен нас. Joy
Ще споделя, разбира се.
Толкова малко ли сме феновете? Поне сме стабилни. Satisfied

Ханде с Гамзе и Рейчъл Араз на вечерята на L'Officiel.

https://x.com/portalhandebr/status/1877099184538505342

# 725
Ще споделя, разбира се.
Толкова малко ли сме феновете? Поне сме стабилни. Satisfied

Не е важно количеството, а качеството. Joy

Ханде се е барнала с някакъв шантав тоалет. Grinning То това е и най-шантавото списание, за което се е снимала. За тях беше с русата перука. Grinning

# 726
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 727
Здравейте, 🌞

Нова снимка от Галата в Берлин

Хубав ден на всички 😃

# 728
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 1-7 януари. Керем тази седмица е на 5-то място Simple Smile

Gift Heart

# 729
Аз като пиша тук и то ще стане време да се записвам за новата темичка 😀

Следя Ви, но не чета всички постове постоянно, така че извинявам се за отсъствието. Интересно ми е кога Ханде ще пуска нов проект, но докато я чакам, започнах да гледам “Рибарче” по Коледните празници, че ми го препоръчаха. Вчера свърших със сезон 1 и засега няма да гледам повече, че цялото ми внимание отива по сериалите, а искам да имам време малко да чета книги и т.н.
Предполагам Ви е познато това чувство, да се пристрастите и да Ви е любопитно да пуснете следваща и следваща серия и така не остава време за нищо друго, защото просто не искате да мислите за други неща и съзнанието Ви е в сериал..😀😀😀

Благодаря на Ми-си, че не ме е забравила и ме изненада приятно сутринта!

Идвам да почерпя, макар и виртуално, тъй като днес съм рожденичка и ставам на 27.. 🍀

# 730
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy
От галата в Берлин, 07.01.2025

Nature Dizzy
Фотосесия на Керем Бурсин за Hürriyet Pazar, декември 2024 г.

Thinking
Скрит текст:
Готов е преговорът за 26 епизод на SÇK, но сме на 49 стр. и не съм сигурна дали ще има място за целия материал, според правилата на bg-mamma, затова ще изчакам и ще го кача в новата, 43 тема. Надявам се днес, до края на деня, да се прехвърлим в новата тема. Smiley

PS:
Butterfly:3, честит рожден ден! Balloon  Birthday  Tada Да си щастлива и обичана! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 10:09 от Dilemi

# 731
Butterfly:3, честит рожден ден 🎂🍀💐

И една страхотна новина, ако е истина 😀

# 732
Пеперудке, Hug

Инфо:
"#RüzgaraBırak, с участието на #BarışArduç и #HandeErçel, ще бъде представен на зрителите в Европа и Азербайджан.

Можете да намерите списък със зали по държави тук
Скрит текст:

Yellow Heart

# 733
Иве, честит рожден ден, здрава и щастлива да си! HugFlowers Bouquet
Ти пък намери какво да гледаш, да откачиш на 27 Joy
Ако не си гледала “Любовта не разбира от думи”/“Ask laftan anlamaz” - препоръчвам ти го Hug

# 734
Скандалът с Айше, Серенай и Мерт (певец, бившият и приятел) се разраства, че даже намесиха и Ханде. Явно и за трафик се борят.
Феновете забелязаха, че Айше я е нямало на галата в Берлин 😎

Общи условия

Активация на акаунт