Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 207
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 120
браво на ionelli.bg!
толкова подаръци в поръчка за 17 лв (само masa бях поръчал)

20мл или 100мл е този парфюм?

20

# 121
  • Стара Загора
Кога изкупихте Angel Muse... Sad

# 122
  • София
Оплаквам се от Елинор. Rage Отказаха ми поръчката на Xerxoff поради изчерпана наличност. Tired FaceTriumph Повярвах им, да. Поне да бяха казали, че на тази цена не могат да го продадат. Става въпрос за отстъпка с два кода.

# 123

Той е спрян  до колкото знам.Явно имат определено количество.Поръчах 😁,дано го получа Simple Smile

# 124
И аз преди седмица поръчах Диор за ММ, любим негов парфюм, старо издание на много добра цена, а с кода стана чудна. Пишеше,че е наличен, а на другия ден ми се обадиха да ми кажат,че няма наличност....Побеснях, за втори път ми се случва с тях.

# 125

Наличен е в разфасовка от 50 мл. - https://parfium.bg/thierry-mugler-angel-muse-parfium-za-jeni-edp

# 126
Оплаквам се от Елинор. Rage Отказаха ми поръчката на Xerxoff поради изчерпана наличност. Tired FaceTriumph Повярвах им, да. Поне да бяха казали, че на тази цена не могат да го продадат. Става въпрос за отстъпка с два кода.

Аз получих Lira с остъпката от двата кода, възможно е наистина да е поради изчеррпана наличност.

# 127
А, няма го. Мои приятели поръчаха невероятни количества от марката и други марки и всичко получиха.

# 128
  • виртуално
Вчера получих Lira и Levar с двата кода

# 129
Този сайт от доверените ли беше, че се обърках, има доста с това име, а в него намирам парфюм на доста по ниска цена от всички останали  и който рядко е с голямо намаление https://www.parfum-bg.com/
Да, поръчай спокойно, всичко е точно. Лятото тук имаше Chanel - Chance eau Tendre EDT 100 ml тестер с капачка за 230, мисля. Една приятелка още ми е благодарна за тази оферта. 😁

# 130
  • София

Аз получих Lira с остъпката от двата кода, възможно е наистина да е поради изчеррпана наличност.

Хич не вярвам. Има наличност - https://elinor.bg/product/xerjoff-discovery-set-iii

# 131
И аз получих вчера Lira, 30 мл от Елинор. Мостра на Initio бяха ми сложили даже.

# 132
Тези кодове в Елинор не са били никакъв бъг, както и всички предходни "бъгове".
magicjo, настоявай да го получиш щом е в наличност,  а ако не е - когато бъде.

# 133
Една бройка е

# 134
  • София
Тези кодове в Елинор не са били никакъв бъг, както и всички предходни "бъгове".
magicjo, настоявай да го получиш щом е в наличност,  а ако не е - когато бъде.
Фръц!, настоях. И как така се случи, че има зареждане вчера на същия сет и ще го изпратят още днес. Майтапчии са от Елинор. Joy

Общи условия

Активация на акаунт