Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 138 847
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Някой поръчвал ли си е парфюм от ozone.bg и какво му е мнението относно “оригиналността” му?
Колебая се заради ниската цена на конкретен парфюм, дали да не поръчам от там.

# 256
Здравейте! Някой поръчвал ли си е парфюм от ozone.bg и какво му е мнението относно “оригиналността” му?
Колебая се заради ниската цена на конкретен парфюм, дали да не поръчам от там.

Всичко е точно.Поръчвайте

# 257
В Елинор има ли все още "Специална селекция" с допълнителни отстъпки преди код?

# 258
  • SF
Колко време средно очаквате поръчките си от Елинор? Поръчах миналата неделя, пратиха мейл, че плащането е извършено и нищо повече. Ще ги взимам от завод Витоша на Черни връх, но нямам представа кога.

# 259
В Елинор има ли все още "Специална селекция" с допълнителни отстъпки преди код?

Има на някой парфюми,с код april-сваля повече,отколкото Santa.
Mon Guerlain -50мл +5 мл и лосион ми излезе 127 лв някъде и добави и лоялната програма Simple Smile Доволна съм❤

# 260
Благодаря ❤
Проверих с някои Xerjoff и при мен няма втора отстъпка, а са в тази секция и се чудя дали проблема е в моя компютър.

# 261
Много добра цена на този подръчен комплект в Нотино.

https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-bottled-podarchen-komplekt- … 021418/p-16261867

# 262
Благодаря ❤
Проверих с някои Xerjoff и при мен няма втора отстъпка, а са в тази секция и се чудя дали проблема е в моя компютър.

Xerjoff нямат мисля, Perroy, Obvius, мисля и др непознати брандове за мен.  Akro,  Много се чудя на Pistacho Obvius. Както и на Rosendo Mateo 5 мисля,беше... Не съм ги ползвала никога😁.

# 263
Pistacho в повечето парфюми не е това, което се очаква Simple Smile без хубаво разносване не бих рискувала.
Ще изчакам някой пореден "бъг", че още не съм напазарувала подаръци. Не знам дали не са приключили с изненадите си за тази година търговците.

# 264
От "testerivarna" в инстаграм поръчвали ли сте? Дали са оригинални?
Както и този сайт ?
https://parfiumluxe.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA0--6BhCBARIs … ZAhMaAghmEALw_wcB
Струва ми се фалшив, но ..

# 265
Тези подаръчни комплекти са като от Алиекспрес. Как не ги е срам да искат такива цени за тези ментета....😡
Не бих поръчала парфюм от Инстаграм. Масово там се предлагат ментета, реплики, тн.

# 266
От "testerivarna" в инстаграм поръчвали ли сте? Дали са оригинални?
Както и този сайт ?
https://parfiumluxe.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA0--6BhCBARIs … ZAhMaAghmEALw_wcB
Струва ми се фалшив, но ..
E, чак пък фалшив?
Липсата на общи условия, име на фирмата и адрес, както и каквито и да е начини за контакт със сайта, правят ли го фалшив?
Я вижте какви "хубави" цени имат, струва ли си човек да се лиши от тези перфектни стоки заради някакви си безпочвени съмнения?

# 267
Абревиатура, права си .. 😅

# 268
Мили момичета, ако някой е искал, но е изпуснал Angel Muse от Парфюм бг, имам 30мл, пробвани с едно фъс, получен днес колкото да си припомня защо не мога да го нося Rolling Eyes  Пишете ми на лични да се разберем, давам го от сърце и с отстъпка Simple Smile

Дами останала е налична  1 бройка  Muse  ,пристигнал е тестер 100 мл цената му с код е 161 лв.Старкоп. Моят днес ще го взема😁

# 269
Моля ви кажети ми откаде освен старкорп мога да поръчам мостри на парфюми ??

Общи условия

Активация на акаунт