Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 138 897
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 285
А защо в нотино ми изписва че с Xmas кода и кода app от приложението щели сме да имаме още по хубава цена като двата кода не ми дава да комбинирам въпреки че слагам само тези избраните продукти

# 286
Omnia coral 100ml notino ,а през приложението с код appsale става 162,36 лв.

# 287
  • София
А защо в нотино ми изписва че с Xmas кода и кода app от приложението щели сме да имаме още по хубава цена като двата кода не ми дава да комбинирам въпреки че слагам само тези избраните продукти
В приложението отстъпката, която дава всеки код, е по-голяма. Примерно ако код дава 15 %, то в приложението този код дава 18 %.

# 288
Нещо не е наред с мъжките Шанели в Парфюми- шоп.
По- скъпи са тестерите с няколко лв. от продуктите в Прити шоп и другите официални вносители.
Вярно, че има и код за намаление, но все пак.
https://www.parfumi-shop.net/product/33880-chanel-bleu-de-chanel-parfum-b-o.html

https://prettyshop.bg/products/bleu-de-chanel

# 289
Ами не знам слагам само марки които да посочени и нищо , булгари, сол де Жанейро и не става

# 290
Някои кодове от първа страница не са активни .. за парфюм.бг някои /happy15, и тези започващи с RS.. със сигурност/, за притишоп също кода.

# 291
# 292

Значи не съм единствена и при мен ме става.

# 293
Ясно е описано, за кои марки важи комбинацията от кодове.

# 294
Както винаги с вечните глупости и безкрайни условности на Нотино.
Накрая уж намалено,пък си е на същата цена като през цялата година.
За някои марки кодът е app, а за други е appsale,но ако сумата е над 80 лв.
И на мен често не ми дава изобщо да комбинирам кодове през приложението. Тези безброй комбинации и условности сериозно ме изнервят и доста често вече категорично ме отказват от покупка, а преди им бях редовен клиент.
Доста други потребители и познати споделят същия опит,та дано да се чатнат, че е време да въведат някакъв по-кадърен ред,защото и цените им вече не са особено конкурентни бидейки в сивия сектор.

# 295
  • Sunshine state
И аз съм от бойкотиращите Нотино - всяка година преди поръчвах подаръци за близки и приятели от тях, понеже не живеем в България и ми беше удобно. Е, от две години насам не може да се плати с никоя от американските ни карти, което е пълен абсурд. Не минава и не минава плащането. Писах им по тоя повод отдавна, но така и не благоволиха да ми отговорят и оттогава спрях да поръчвам от тях и ползвам другите сайтове, с които нямам проблем. 🤷♀

# 296
# 297
Код xmas е за браузер версията на сайта,код app и appsale са за приложението.Там като са ви казали е за 18%.Това е остъпката.Не могат да се ползват заедно.

# 298
Тестерите на Шанел с капачка ли са?

# 299
Поръчвал съм от 5-6 различни места тестери на Шанел и всички са идвали с капачки. Същото е валидно и за тестерите на Dior, YSL и D&G.

Общи условия

Активация на акаунт