Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 171
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 345
Нямат списък, но мога да изброя повечето по памет:
 Gritti, Xerjoff, Etat Libre D’Orange, Tiziana Terenzi, Nishane, Giardino Benessere, Borntostandout, Escentric Molecules, Montale, Juliette Has A Gun, The Harmonist, Ajmal, Thomas Kosmala, Electimuss, Bond No.9, Maison Noir, Mizensir, Mancera и Essential Parfums.
Може би пропускам някоя марка, но за тези се сещам.
Добавям и тези марки
The Spirit of Dubai, Olfactive Studio, Ramon Monegal, Ojar, Houbigant, Perris Monte Carlo, Kajal, Miller Harris, Boadicea The Victorious, Matiere Premiere, и още няколко. След 2 дни имам рожден ден и дано успея да комбинирам моите 30% за рд с тези 20%, но не ми се вярва Stuck Out Tongue Winking Eye Yum

# 346
Brasty, безплатна доставка на Lattafa.
Teriaq Intense - 80 лв тотал.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:20 от НУКИ

# 347
Дъщеря ми искаше elizabeth arden 5th avenue. Пуснах Поръчка от Parfumi-Shop. Обаче съм супер разсеяна и съм поръчала Beauty вместо 5th avenue. Направих втора Поръчка и незабавно писах да анулират първата. Отговорът беше "добре".
Сега виждам, че утре ще пристигне с куриер. Но! НП е на Beauty 😊 Дали да го взема? Явно е писано да го имаме... лесен за харесване ли е? Поне не са скъпи, та, ако не се хареса, ще поръчам и другия 😌 заспа съм си!
Вземайте го. Beauty е много хубав цветен аромат, лесен за харесване, според мен. Изпръскала съм 2 стотици.

# 348
  • на терасата
Вземайте го. Beauty е много хубав цветен аромат, лесен за харесване, според мен. Изпръскала съм 2 стотици.

Преди доста години, скоро след като се появи по магазини и сайтове, купих Beauty за подарък на свекърва ми. И при мен дилемата беше 5th avenue или Beauty. Изборът на Beauty беше много успешен и много красиво се носеше около нея. Цветен, мадамски, не мирише евтино, 10 от 10. Дано сега не са развалили качеството му.

# 349
Поръчах  blind buy  😁,както повечето  ми пъти де 😁.
 https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Royal-54815.html.
Колебаех се между него и още 🙈 Alma Pure

Дано не съм ударила греда. С код  става супер цена- (april)+ (loyal) + black ,които си е за премиум селекцията. (116лв общо).
Чудих се и за Frapin- не съм ползвала и двата бранда. Simple Smile

# 350
  • София

Дано не съм ударила греда. С код  става супер цена- (april)+ (loyal) + black ,които си е за премиум селекцията. (116лв общо).
Големият въпрос е от къде 🙈

# 351

Дано не съм ударила греда. С код  става супер цена- (april)+ (loyal) + black ,(Елинор),които си е за премиум селекцията. (116лв общо).
Големият въпрос е от къде 🙈

Хах ,пропуснах. Елинор Simple Smile  Допълних 😁

# 352
Моля, препоръчайте ми парфюм, подходящ за подарък, за 20-годишен младеж, до 100 лева

# 353
  • София
Моля, препоръчайте ми парфюм, подходящ за подарък, за 20-годишен младеж, до 100 лева
Версаче комплекта, препоръчан няколко поста по-нагоре от Нотино. Свеж и приятен, идеален за младеж.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 05:12 от nad_tab

# 354
  • София
Нотино - при покупка на Viktor & Rolf за  200 лв. има 2 подаръка, има и код за намаление xmas,  а от прложението app

# 355
Благодаря ❤️ Vesika

# 356
# 357
В Делириум, не приема welcome10 за вече намалени продукти или аз не правя нещо както трябва?

# 358
welcome10 се явява втора отстъпка, затова не може. Стават две намаления, за един продукт.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт