Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 633
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема, откритието ми тази година, благодарение на темата е тази красавица.

# 16
  • Варна
Благодаря за новата тема, да я изпълним с много празнични изгодни оферти за любимите ни парфюми. Heart
Chloe от makeup беше страхотно попадение за мен тази година-благодарение на вас и темата .Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:23 от JenniferLopez

# 17
Благодаря за новата тема, Ради!❤
Тази година е много парфюмна, много изпълваща с нови проби, емоции и парфюми. Имам нови любови и малко разочарования. Ще я запомня и с невероятния скандал от групите с парфюмна измама, която ме накара да пролея сълзи за излъганите хора, които не можаха да открият красотата на парфюмното хоби.
Дано другата е по- успешна и весели празници!

Покупката на Клое Интенз е чудесна за мен. Много го харесвам.
А най- любимият ми парфюм е Barenia.

# 18
Благодаря за новата тема ❤
Покупка на годината е невероятна възможност за придобиване на Millesime Vanilla, благодарение на информацията тук. В цялост не съм купувала много парфюми, не следя обсъждатията за изгодни оферти и съм леко в страни от събитията на годината. След цените, които даваха Висша със старото си ръководство, трудно нещо може да ме впечатли вече.

# 19
.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 18:45 от luckystar

# 20
# 21
Аз тази година малко прекалих, но се запознах с невероятни красоти. Много си харесвам Бора Бора,  Амор кафе и La vie est belle L’élixir, Irrésistible Velvet rose.
Имах и не малко греди на сляпо. - най де ядосвам на последните Бореа на Теренци и Akro bake. Нова любов ми е Jumpsuit на YSL.

# 22
  • SF
Zadig&Voltaire - любим студен силен аромат. С това попълних колекцията си.
Може ли да ми препоръчате модерен мъжки парфюм до 100 лева (може и 50 мл). От изобилието не знам какъв подарък да избера, а не са ми близки и не знам какво харесват. Търся за двама светли мъже.

# 23
  • Melmak
Благодаря за темата!

Тази година ще запомня с LVEB edp 100 мл, който купих в комплект с лосион и мини парфюм за около 80€ от Primor. Тук виждам, че пазарувате от Друни в Испания, но Примор въобще не му отстъпва!

Ще ми носи красив спомен от Барселона.

# 24
  • София
Ради, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не си спомням дали съм купила повече от 4 парфюма тази година. Всичките са Герлен, два са запас.
Благодарение на споделения код в темата за сайта на Килиан си поднових Принцесата.

# 25
Тази година ще я запомня с много купени парфюми.И огромната разпродажба в Нотино лятото.Счупих всички рекорди за брой поръчки в офиса им 🤣

# 26
# 27
Тази година ще я запомня с много купени парфюми.И огромната разпродажба в Нотино лятото.Счупих всички рекорди за брой поръчки в офиса им 🤣

Същата работа🤣

# 28
  • София
Радика, благодаря за новата тема! Heart
Тази година ще запомня парфюмно с 3-те малинови парфюма, които придобих: летния Yves Rocher  Framboise et Menthe, Lipstick Fever Juliette Has A Gun и La Vie est Belle L'Elixir Heart Eyes
Код goshisblack 23 %  отстъпка в Елинор. В инстаграма им вървят игри с награди

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:35 от Vesika

# 29
Януари  - Dior Homme Parfum 2025

Общи условия

Активация на акаунт