Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 429
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 45
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Търся изгодна оферта за Том Форд - Lost Cherry.

# 46
# 47
  • Melmak
Ъпдейт за поръчката от Диор, от UK с превозвач. Не позволяваше плащане с бг карта, револют и скрил. Успяхме с apple pay и я шипнаха.

# 48
  • Пловдив
Благодаря за новата тема - последна за тази година!

Тази година бях много разумна от гледна точка на покупки. Отдавна вече не действам импулсивно, макар че имам и 1-2 такива случаи Simple Smile

Годината ще запомня със страхотните цени на Елинор през ноември, както и покупката ми на Guidance Amouage от Нотино на страхотна цена от 500лв за 100мл. Това е най-скъпият ми парфюм и с него надхвърлих психологическата граница, която имах. Парфюмът абсолютно си заслужава цената.

Изпуснала съм големите намаления в Нотино, но по-добре за мен.

30% в Делириум с код CYBER. Разбира се, важат изключения. Пуснали са комплекти на Amouage, но за тях кодът не важи.

# 49
Благодаря за новата тема.Тази година я свързвам парфюмно с Bianco Latte.

# 50
  • Бургас
Благодаря за новата тема и за споделените оферти в предходните теми.
Бях си наложила да не се изкушавам на неустоими предложения,
но не устоях на Chloé Intense Eau de Parfum.

# 51
Ъпдейт за поръчката от Диор, от UK с превозвач. Не позволяваше плащане с бг карта, револют и скрил. Успяхме с apple pay и я шипнаха.
Dior, LV, искат документ за самоличност при доставката. Пиши да кажеш дали всчико е минало.

# 52
  • Melmak
Dior, LV, искат документ за самоличност при доставката. Пиши да кажеш дали всчико е минало.

Ох, леле! Значии то е поръчано на името на приятелка, с моите данни за пеймът (тя няма епъл пей), доставката е до превозвач. Ще пиша пак като има развитие, дано сме прелъгали системата. 😁❤

# 53
Chloe Chloe EDT 75 МЛ ТЕСТЕР 105,82лв. с код CHRISTMAS24
https://monna.bg/product/chloe-chloe-toaletna-voda-za-zheni

# 54
  • София
Относно поръчките от Dior Uk. Вече имам над 5, откакто открих, че приемат Apple pay. Поръчвам до адрес на превозвач (ggbg) и не съм имала никакъв проблем.

# 55
Дойде ми Отиентиката и в офиса колежките полудяха по него.Въобще не е шумно като Ебра Пура и това ме устройва напълно.Даже бих казала,че ми е леко по-женствено поне при мен.Влизам да поръчваме още 3 шишета 🤣 Греда отвсякъде с цената.Вчера: Днес:
Ще чакаме…..

# 56
Здравейте!
Аз... с една голяма молба. Имаше код за минус 10% в сайта на Kilian. Моля, някой да ми го припомни.
Благодаря! Hug

# 57
  • София

От същия сайт 100ml. Chloe LEau de Parfum Intense тестер за 113лв. за първи път взимам тестер и сайта ми е непознат, дано всичко е наред.
https://monna.bg/product/chloe-leau-de-parfum-intense-parfyumna-voda-za-zheni

# 58
# 59
Здравейте!
Аз... с една голяма молба. Имаше код за минус 10% в сайта на Kilian. Моля, някой да ми го припомни.
Благодаря! Hug
KILIANWELCOME

Общи условия

Активация на акаунт