Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 081
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Този е на много добра цена: Lacoste L.12.12 French Panache
Eau de Toilette 90 ml
в parfimo.bg.

# 151
Да се запиша и аз в темата Mr. Green

Много съм им сърдита на Elinor Stuck Out Tongue Winking Eye така добре си бях като не можех да ползвам сайта им, сега съм направо ... като отвързана Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ето я моята лудост покрай тези кодове и промоции
Скрит текст:

И Мейкъп ме зарадваха днес с дългочакан парфюм на Masque Milano, ако можех, щях да ги разцелувам по телефона (между другото много приятно обслужване, никакви забележки, ама никакви!).

Милен, Фръц!, моля ви, поддържайте таблицата, аз няма да съм редовна този месец, мисля, че всички ще са благодарни за усилията ви Hug

Не е за темата,но може ли 2-3 думи (на лично ) За Акро? Simple Smile Ще съм ви благодарна.Че цената е добра, на Rise -бях хвърлила око

# 152
И аз моля за 2-3 думи, но за Дарк, може и в съответната тема, разбира се.

# 153
Ако сте си запазили онзи Том Форд 100мл. в кошницата от преди 2 седмици  сега е на цена един път.
Имам още 2 часа да се чудя да го купя ли? 🤣

# 154
Ако някой има CAROLINA HERRERA Good Girl в кошницата си в Нотино - било парфюм било комплект - ще искам да се възползвам от по-добра цена. Това търся за подарък на тинейджърка.

# 155
Здравейте, код mobile сваля 25% от цената на някои парфюми в приложението на Нотино!👍

# 156
# 157
Споделям персонален код за parfium.bg, който няма да ползвам.

# 158
Във Флакони 100 мл. Lancome LVEB L'Elixir на доста добра цена с код saint. Да, не е, като преди 2 дена, но идеална в сравнение с БГ и други чужди сайтове.

Препоръчвам ви да побързате, ако искате да поръчвате, защото Flaconi са пословични със светкавичните си корекции на цените...

# 159
  • Горна Оряховица
Да похваля parfium.bg. Поръчах на 04.12 Nishane Ani x и дойде на 05.12. 10% код ми го смъкна на 184лв за 50мл с доставката

# 160
Да похваля parfium.bg. Поръчах на 04.12 Nishane Ani x и дойде на 05.12. 10% код ми го смъкна на 184лв за 50мл с доставката
На мен от Елинор ми излезна 167 и стотинки.
Седмица след поръчка на Good girl са ми пратили имейл, че ще е наличен до 14 дни, а ми трябваше за подарък за рд. Тук малко съм недоволна, т.к изпуснах добрите цени...

# 161
  • Pazardjik
https://www.parfimo.bg/molinard-les-elements-collection-figue-ea … m_content=product     За всички, които го търсеха ,наличен в Парфимо.

# 162
Здарвейте! Бихте ли ме насочили към един от тези парфюми на Tom Ford - Black Orchid/EDP/,  Lost Cherry, Vanille Fatale, Vanilla Sex, Tobacco Vanille , за момиче на 18 години. Ползва в момента Noir и Black Orchid/EDT/.

# 163

Каква е функцията на “клътчовете”, които раздават тази седмица от Килиън? Да си държиш вкъщи парфюмчето в тях или?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт