Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 138 897
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Каква е функцията на “клътчовете”, които раздават тази седмица от Килиън? Да си държиш вкъщи парфюмчето в тях или?

Dress a vanity or bedside table, or carry the clutch as an evening bag, it stores essential items safely, with a satisfying click-to-close clasp.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:28 от chilko

# 167
Здравейте! Знам че е писано по темата, но не откривам отговори. Може ли някой да ми даде номер за поръчка от парфюми биз, благодаря предварително!

# 168
# 169
Не става въпрос за парфюм, но все пак... Някой има ли идея защо цената преди да отворя продукт в приложението на Нотино е:

в случая 75, а когато отворя конкретната палитра е:

Другата цветова комбинация не е налична...

# 170
Някой има ли проблем с поръчването в parfium.bg или само при мен е така и не ми позволява да добавя нищо в количката?

# 171
  • Балчик
При мен се добавят в количката, няма проблем.

# 172
Дами и Господа моля за помощ, синът ми много харесва JPG pride limited edition но никъде освен в Коко не мога да го намеря, дали мога да му се доверя т.к. май не са много отзивите от там. И друг въпрос кой от всичките Le Beau си заслужава внимание според вас. В старкоп има le beau male от 2013 производство, другите по новите без male са с листенце на бутилката са тоал вода и парфюм те са 2019 трябва ми за младеж на 17 години харесващ Жан пол Готие , ще бъда благодарна и за други насоки

# 173
  • София
ekaterina II, моя младеж на 18 години също е голям фен на Жан Пол Готие и цялата серия Ле мал. С удоволствие си ползва еликсир версията и сега за зимата е страхотен https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Le-Male-Elixir-81642.html

# 174
Дами и Господа моля за помощ, синът ми много харесва JPG pride limited edition но никъде освен в Коко не мога да го намеря, дали мога да му се доверя т.к. май не са много отзивите от там. И друг въпрос кой от всичките Le Beau си заслужава внимание според вас. В старкоп има le beau male от 2013 производство, другите по новите без male са с листенце на бутилката са тоал вода и парфюм те са 2019 трябва ми за младеж на 17 години харесващ Жан пол Готие , ще бъда благодарна и за други насоки

Това в Нотино не е ли, каквото търсите?

Иначе из немските сайтове го има също.

# 175
  • Sunshine state
Много яка бутилка Simple Smile

# 176
# 177
# 178
# 179
На мен ми трябва ето това издание от 2022 или 2023 шарената бутилчица от нотино с абстракционна рисунка е ново издание от тази година и е променено

Общи условия

Активация на акаунт