Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 138 894
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми трябва ето това издание от 2022 или 2023 шарената бутилчица от нотино с абстракционна рисунка е ново издание от тази година и е променено

според един от коментарите е същото

Цитат
It’s the same juice from 2022 and 2023, it looks like that they will keep the fragrance for Pride and will only change the bottles for collectors like me, I do have all of them and I can tell it’s the exact same juice just in a different bottle.

# 181
# 182
  • Melmak
Здравейте!

Търся нещо до болка познато - one million edp. Любим е на най-добрият ми приятел, наскоро го надуших, че още го ползва. Не обича промените и мисля да му го взема за коледа!

Ако ви се мерне на добра цена, дайте знак, плс!

# 183
# 184
  • ново
Искам да поръчам Xerjoff, но се колебая между няколко аромата. Къде мога да тествам в София (в някой мол евентуално ще ми е по-удобно)? Иначе смятам да поръчам от VK.

# 185
В Belodore в Парадайс.

# 186
Здравейте,
След 4 дни имам рожден ден, и бих искала да използвам отстъпката от 10лв за сумата над 59лв в Makeup.bg, но не се прилага никъде.
Трябва ли да им пиша някъде, или вече не е актуална тази отстъпка?

Благодаря предварително за вашите отговори!

# 187
  • София
Има я и се прилага автоматично в кошницата.

# 188
  • Стара Загора
Кода в Нотино при мен не работи - appsale
Предполагам че има някакъв технически проблем.

# 189
Здравейте,
След 4 дни имам рожден ден...
Скрит текст:
, и бих искала да използвам отстъпката от 10лв за сумата над 59лв в Makeup.bg, но не се прилага никъде.
Трябва ли да им пиша някъде, или вече не е актуална тази отстъпка?

Благодаря предварително за вашите отговори!

Обадете им се, ще ви кажат.

# 190
  • София
Някой успявал ли е някога да се свърже с Елинор по телефона? 0700 телефона? Искам да им върна един парфюм и мейли писах и ни на мейли се отговаря, ни вдигат телефон....

# 191
Аз звъня на този телефон - 0879061878

# 192
  • София
Много благодаря! Flowers Hibiscus Ще пробвам и на него.

# 193
Някой успявал ли е някога да се свърже с Елинор по телефона? 0700 телефона? Искам да им върна един парфюм и мейли писах и ни на мейли се отговаря, ни вдигат телефон....
Два пъти съм звъняла и не е имало проблем с 0700. На имейл ми отговориха в рамките на минути, а съм им писала в събота.

# 194
Кода в Нотино при мен не работи - appsale
Предполагам че има някакъв технически проблем.
Поръчката за над 80 лв. ли е?

Общи условия

Активация на акаунт