Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 873
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Germany
Добро утро!
Разходихме се с Ина, измръзнахме и сега допивам кафето на топло. Малко ще поподредя днес, че утре ще се събираме вкъщи с приятели и. От нас са само пържолите и зелената салата, та ще го караме лежерно. Днес трябва да отидем до някоя оптика да поръчаме нови очила на малкият, защото е дигнал пак диоптъра, а ако оставим за след НГ, ще изтече рецептата. Може и през МОЛа да минем, ако не е лудница.
Хубав ден!

# 1 021
То добър ден станало, докато се разпиша.
Днес съм в офиса,  а не ми се работи. Трябва и аз да отида до куриерскят офис за едно ппалто. Още не знам какво да пазарувам за утре. Мислех днес да ходя на водна аеробика,  но се опитва да ми дойде, та може да заведа детето на ледената пързалка,  той няма плуване през ваканцията.
Али, лек път.
Хубав ден!

# 1 022
  • Бургас
Добър ден станало!
Наспах се аз, преди малко станах. Момчетата спят още. На всичкото отгоре се успахме днес - трябваше да станем рано да отидем до личната,ама....

# 1 023
  • Телиш/Плевен
Добър ден и от мен! Hug

Али, лек път и всичко да мине бързо с конците! Heart

От чудене какво да правя днес, се сетих, че е работен ден и реших да отида до КАТ да си подам документите за книжката. То пък стана много бързо, а си бях приготвила книга да чета, че съм чувала, че са големи опашки там и мислех, че ще откарам до обяд. Имаше опашка всъщност като стигнах, но се оказа, че на тези, дето чакаха, още не са им пристигнали протоколите от изпитите и ги отпратиха набързо един по един и така дойде моят ред. Grinning Доволна съм, че го свърших, сега ще чакам да стане готова другия месец и вече официално ще съм правоспособен водач. Heart Eyes

Хубав понеделник на всички! Hug

# 1 024
Али, лек път!
Лаленце, виж какво хубаво начало на новата година ще имаш. Simple Smile
За днес плана е разходка из някое малко градче, не сме решили кое все още, просто тръгваме и ще решаваме в движение. Много ми е хубаво времето със сестра ми и много се радвам, че мъжете ни също се разбират. Утре ще сме на ресторант, за първи път от много години ще посрещне новата година напълно трезвена, не че някога съм се напивала де. Grin
Като коледен подарък получихме и резултатите от пренаталния тест и няма нищо притеснително, за пола ще почакаме още малко, понеже законово не могат да ни кажат все още.

# 1 025
И ние днес с щерката отметнахме оптиката. Мъжът ми току що ни посрещна с думите: "Скъпите ми жени се прибраха" 😆 То и мен ме заболя сърцето като чух цената, но за съжаление с високите диоптри идват и високите цени.

Утре сме си по домашно и освен баницата с късмети другото не съм го измислила, има време 🤣

Хубав ден на всички!

# 1 026
  • Germany
Ем , стана ми интересно, защо не могат да ви кажат пола? За първи път чувам за законови ограничения в тази посока.
Рире, да, за съжаление големите диоптри изискават доста сериозни суми за очила. Големият е с над 6 плюс астигматизъм и със страх тръгвам към оптиката...

# 1 027
  • Бургас
И аз смених очилата. Години наред си ходех с една и съща пластмасова рамка, тъпа марка някаква, обаче ми беше една цветничка, лека, екстра. Сега съм с една хем метална, хем едноцветна, пълна противоположност на това, което исках. Отвикнала съм да има наносници и сега ми е много терсене.

Тути, физическо лице е продавачът, тъй че само на арменския поп можех да се оплача. За скромните 12,15 лв Angry го мерих и го върнах.
Съни, ти дано случиш на палто!

# 1 028
Не знам случих ли, хем палтото ми харесва,  хем не се харесвам аз в него, хем този модел на всички така стои. Раздвоена съм, ще го мисля още малко.

# 1 029
  • Бургас
Ние вече сме в Пловдив. Утре сме в моята най-добра приятелка,която повече от 30 години е запозната с ленивата ми природа и каза,че нищо не иска от мен да приготвям Simple Smile

# 1 030
  • София
Добър ден!

Нашите гости си заминаха. Добре прекарахме, но сега ни е още по-добре. Поне на мен. Обядвахме и сега ще се опъна с кафето до Гого.
Ем, браво за добрите резултати! Тепърва ти предстоят вълнуващи преживявания и прегледи. Simple Smile

Хубав ден!

# 1 031
  • Бургас
Аз ходих с приятелка да си избира очила и бързичко се уредих с палто. Оправих вкуса от сутринта.

# 1 032
Нямам спомен дали сутринта се разписах. Отметнахме пазар, после се къносах, почнах да оправям багаж за утре, че след работа живи и здрави ще пътуваме за София.
Ем, резултатите от теста за перфектния подарък.
Лаленце, наистина ще имаш отличен старт на година с шофьорската книжка.
Рир, ТМ ме накара да се посмея на глас.
Тути, хич не съжалявай за покупките от Зара. Ще има възмездие. Ето, Селесте се уреди с палто. Може и твоите бъдещи покупки да ти намигнат в скоро време.
Рецепционистът е само за мачкане.
Боби, да си завършиш писането преди срока, който си си поставила.
Али, чакаме да се разпишеш след махането на конците.

# 1 033
Почивка днес, утре на работа.
Вчера пътувахме, на Хемус на отиване ок, на връщане с тапи.
Направих локумки, утре след работа питка, от ММ пържоли и пюре.
На първи големият е именик, ще ги чакам с пилешка супа и баница.

# 1 034
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Да, хубаво ще ми започне годината, дано и така завърши, нали ще е годината на змията, а аз съм родена в такава. Hug

Ем, много се радвам за хубавите резултати, това е най-важното, да е здравичко! Heart Стана ми интересно и на мен защо чак пък по закон не могат да кажат пола, даже имам някакви спомени, че съм чела, че го пишат точно сред резултатите от пренаталния тест. Ама може и да греша, аз иначе не съм правила такъв тест и нямам представа. Учудих се много като написа. Но пък би трябвало скоро да имате право да разберете, със сигурност много се вълнувате. Аз да си повторя прогнозата, интуицията ми подсказа момиче още като обяви новината. Hug

Общи условия

Активация на акаунт