Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 859
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 75
Тит, здрав и щастлив да е рожденикът! Какво стана с диско партито? За него ли беше планирано?
Партито беше в събота. РД на най-добрата ми приятелка... още ме болят краката и гласът ми не излиза.

За ММ парти като стане на 70 ( че нашите партита са по 40+ - т.е. 40 мъже+40 жени). Въпреки, че ме сърбят ръцете да му спретнем и междинно, даже Калин ме попита кога?

# 76
  • Телиш/Плевен
Имаме си големи късметлийки в темата, две от три награди във форумна игра са за наши момичета! Heart
Честито, Мари и Ени! Heart Eyes Heart Eyes

# 77

Але,защо така я отлагат операцията?

Не я отлагат, Карзче, но нямат екипи и приоритизират спешните. Ние чакаме да се освободи място в графика.

# 78
Али, когато- тогава. Важното е да мине по най- добрия начин!
Титина, да е честит ТМ! Спретни му парти, ти ги умееш. Браво на Калин! Признавам си, чаках да видя как ще говори на български и си е перфектен. Ти, що ни беше казала, че не го владее, а?
Днес не съм се спряла, все едно бях Аз от преди 3-4 години. Но имам и стимул- ММ и семейството на брат ми. Е, и Коледа, разбира се. Организирах децата и за първа година не традиционно украсихме елхата. Доволни сме. Децата даже позираха за снимка за баща им.
Радвам се, че съм спечелила от играта! Ще подаря книжката на племенницата!

# 79
  • Бургас
О, да, българския на Калин и аз щях да коментирам. Браво на него, много добре! Даже го похвалих пред ММ, казах му, че си е наше момче и отскоро живее тук.

Марѝ, Ени, честити ви награди!

# 80
  • На брега на реката
Честито на Мари и Ени.

Тит, здрав да ви е! Весел празник!

# 81
  • при моите деца .....
Привет!
Тит, здрав и щастлив да е ТМ.
Але, когато успеят да включат в графика...Важното е, че ще е в добри ръце. свива ми се сърцето за майката... най-дългата седмица в живота й.
Нещо Митето покашля....
Офффф, започва сезона.....
Хубава вечер!

# 82
Тит, здрав да е мъжът ти.

# 83
За тези дето си мислят, че Калин владее български. Случка от онзи ден. На кастинг е и има изпратен български текст. Естественно той го е научил ( може да чете все пак). Минава кастинга, излизаме и той ми забива въпроса "Ти знаеш ли какво означава залък?"
Аз знам, ама на него му звучеше като нещо голямо и лошо....
Иначе да, ако не знаеш, че не му е роден език и не му се налага да разказва нещо, си е перфектен

# 84
  • Бургас
Але,ще чакаме,няма начин!
Милата майчица.... Какво ли и е на душата....

Браво на КАлин!

Мари,стимула е голямо нещо!

# 85
Да е здрав съпругът на Тит! И парти да получи!

# 86
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Митето спа спокойно, само в 3 покашля....
Расте, но аз все си се притеснявам....
Марти е на 20 и като е болна ми е свито....
Да мине днес в училшще, че ми е натоварено....
Пропускам и днес спорта, но.... Митето е с променен час в школата по английски.
Хубав ден!

# 87
Добро утро!
Не спах добре. т.е. малко ми е сънят. Момчето също кашля, но не иска да се лекува- ни капки, ни нурофен, ни да се облече. Калявал се, моля ви се....
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 07:05 от mariat

# 88
  • София
Добро утро!
И аз днес ще пропусна спорта, понеже съм на родителска.
Не остана почти нищо и тази година. За мен още 14 дни в офиса и после малко релакс. Доста хора май се канят чак на 06.01 да са на работа.

# 89
  • София
Добро утро!

Пия кафе и чакам Малчо да се събуди. Приляга ми се, ама няма за кога. Може би на обяд.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт