Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 863
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Добро утро!
Пак е мрачно навън....

# 91
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Най-после отмениха водния режим, но сега докато свикна, че има вода постоянно, все ще бързам да се вместя в часовете на режима. Joy

Прекрасен ден да имате всички! Heart

# 92
Добро утро!

Добро утро!
Доста хора май се канят чак на 06.01 да са на работа.

Аз 😁 На 31ви заминаваме на СПА , ще св върнем на 2ри и на 3ти ще си почивам от почивката 😁

Спокоен ден, банда!

# 93
И аз не се наспах. Първо котката се разлудува в 23:30. После Синеочка дойде да ми каже, че много кашля и не може да заспи. Влизам в детската стая-адска жега! Кой и защо е усилил толкова конвектора, не знам, но беше 27,4 градуса. 🥵🤯 Проветрих, намалих, намазах я с Вапоруб, пийна сокче и после е спала. Аз ставах и в 5, че котката драскаше на вратата...
Навън поне грее слънце.
Ей ви една глезана:

# 94
  • Germany
Добро утро!
Тит, здрав да е мъжът ти!
И аз не спах добре и сега съм кисела. Вчера си сложихме опреснителни ваксини и ме боли ръката. Грам не ми се ходи на работа...
Хубав да ви е деня!

# 95
  • Бургас
Добър ви ден!

Наспах се аз, разходих се до морето, където имаше един смелчага във водата, пазарувах, яденето е вече във фурната, а аз отивам на фризьор. Следобедът ще е за работа и домашни.

# 96
И аз в 11.30 ставах да изхърлям котка. Джулиъс е много досаден нощно време и любимия ми се чуди на ентусиазъма все още да го вземам при нас вечер, след като някой после трябва да стане да го занесе на първия етаж Grinning

# 97
Привет!
И Дребси е болен. Като по изключение станах аз да го оправям и карам към училище. Стори ми се не добре и го оставих да спи.
Към 9:30 ме събуди настоятелно чукане по вратата. Съседката донесе пълна чиния с палачинки. 🥰 Винаги съм си мечтала за такива взаимоотношения и много се радвам, че попаднахме на много готини съседи.
Не съм се наспала. Съпругът ми го извикаха по спешност и работи до 3 сутринта, а станах към 2:30 и като се окумих, до 5:30 не мога да заспя. Станах да дигам дребното. И ми се разкъса сънят.

# 98
Аз днес първо на лекар - годишни прегледи ( лекарката ми е такаква бъбривка и загори тенджера, че ....) - после имах среща служебна. Малко чат с приятелки. Имам да изпращам неща и да връщам едни боти. После с Калин на рехабилитация (възпалено сухожилие на китката има). Сърцето ми спи.

# 99
  • София
Да се оправят всички болни деца!
Ени, котката е толкова прекрасна!
И на нашите радиатори от време на време сама им се променя температурата според децата. Сигурно, защото са смарт. Relaxed
Лято, такива комшийски взаимоотношения са незаменими!
На мен довечера пак родителска среща ми предстои. Така да не ми се ходи, но няма как.
На предната родителска на каката бяхме само 7 родители. После никой не попита дори в групата какво се е случвало на нея. Явно заинтересоваността им е голяма.

# 100
  • Бургас
Роди, на последната ни родителска на малкия, не отидох понеже беше точно на рождения ми ден. На другия ден попитах в групата, дали е имало нещо важно, но казаха,че са били само 4 родителя. Класната и тя отсъстваше.
Явно ни е омръзнало на всички. А и нищо ново не ни казват. Само едно се чува ,,Дисциплината!,,

# 101
Миналият месец отидох на р.среща на малката, щото ми е последна Satisfied
Смятам повече да не ходя, виж след години мога да се прежаля за някое внуче, ама не е сигурно.
Та, за последен слушах правилника на училището, напълно безсмислено, защото даже  и те не го спазват. Минаха учители, които не бяха сигурни дали преподават в този клас и да, пак ни увериха, че децата са много умни, но видиш ли дисциплината много куца. С две думи - бил ли си на една родителска среща, значи си бил на всичките Joy

Честити рожденици със закъснение!
Изтървах на Калин изявата, но съм сигурна че се справил блестящо.

# 102
  • Варна
Ей, не се наиграха разните му политици!
Президентът на Южна Корея обявил военно положение.
Добре, че детето ми е още тук.
Ще видим дали въобще ще замине, предвид обстоятелствата. Има купен билет за февруари за Сеул.

# 103
Стейси,  и аз за вас се сетих. Снахата беше миналия месец там командировка.

# 104
  • София
Много ви изпуснах, но да се запиша.
Здраве за всички и да се оотавят децата.
Ние още не сме украсили.

Общи условия

Активация на акаунт