Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 911
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Пфю. Не мина номерът. Документите от Пловдив не са пристигнали 11 дена до София...голям айляк са му избичили, значи.

# 2 101
Това е родната полиция все пак. Дайте им месец поне.

# 2 102
  • София
Ох, месец...Joy
Абе, курсът може там да го кара, книжка не може там. Идиотия мила, родна.

# 2 103
Досието на шофьора се съхранява по постоянен адрес. Няма начин, за съжаление.

# 2 104
  • Mediterraneo
Добро утро. Кукнах в 5 и половина, събуди ме проливен дъжд, ставах да събирам чаршафи отвън. Уж да заспя, повъртях се, па си отворих книжката. ММ успя и нервната да ми вдигне с дебелата си кратуна - вали силно, улиците са реки, той бавно щял да кара, ама да ходи с мотора. Навих на моята, в колата умърмори света- заради мене отивал половин час по- рано на работа, забравил си кутията с обяда, ауууу!

При нас като вземеш изпита, носиш една снимка на инструктора, той се занимава да подаде протоколи и документи в КАТ, след месец книжката ти пристига на адреса. Обаче, като се замисля, хич без медицинско ли? Ще питам щерката. За смяна на книжката минаваш само очен и за рефлекси на една машинка, срещу КАТ са кабинетите, много е удобно.

Снощи направих баклавата, млечната салата и печени червени чушки с чесън и топено сирене. Реших да си завия сармите, днес само да ги сготвя. Направих си плънката, отварям буркана с листата, то зелето на едни големи парчоци, всичко друго, но не и на листа! Лошо ми стана, 9 евро му платих на тоз буркан. Сега ще ровя в поръчката да видя какво е описанието на продукта, ако е моя грешката, посипвам си главата, ама ако е тяхна, чакай да видиш! Та нашите сарми ще са деконструирани, ще пека нещото в гювеча на бавен огън.

# 2 105
Добрютру!

Бъръльо,  вие оптимистично по празниците Simple Smile то три дни уж само, за да стигнат документите, ама никой не казва,  откога почват да ги броят.

Я, стига сте вкарвали стрес с това готвене Grinning аз традиционно ще почна в 4-5 сигурно Joy

Пак мъгла навън, довечера не стига, че ще стресират животните, ами и нищо няма да видят. Ама едва ли ще решат да не гърмят.

# 2 106
  • София
Аз няма да готвя. Ще си поръчаме суши. И една бутилка винце...тамън ще ни е.

# 2 107
  • София
Животното се пече, руската салата е готова, после ще направя и зимната витаминозна. Забравих сладък картоф, но и без това ще минем.
Баницата с праз остава за утре.
Викам на мъх, че ще сме на диета, а той ми се хили. Нямало да яде бебешки порции.

# 2 108
Ама какъв стрес, моля ви се. Чакам мили гости, нула стрес. Нямам търпение вече.

Рен, дай дресинга за зимната салата.

# 2 109
  • София
Чироз, с най обикновен - зехтин, оцет, сол я харесвам. Ако правя печено цвекло, сладък картоф, спанак и козе сирене е с горчица, мед, лимон и олио от гроздови семки.
Меда може и с редукция нар да се замени или редукция балсамов оцет.

# 2 110
  • Наблизо
Добро утро на последния ден от 2024!

Вкусно ви звучат менютата!
Марул,как си? Другите болни? Лав,как е лъвчо?

Ние още нищо не знам какво ще правим.Не ми се излиза.И моите приятели ще са по пижами у тях.Ще вземем руска салата сигурно,пържоли с топено сирене ми се въртят,баничка,салата с цвекло и картофи за детето.Достатъчно.

Вчера беше екшън у нас,и още е.Мама й се е подуло коляното,но щяла да чака до 7ми,когато има часове докторът който харесва.Де ми е сопата..И само ми намила на главата държавата в какъв разпад била,ето сега изгорелите хора във вагона в София..
И аз слушам.

Много хубави снимки сте показали!

# 2 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много сте ми сложни.
Руска салата, без салами, тукашните не ми харесват. Ще я сервирам в листо айсберг.
Салата от печен патладжан, печени чушки и домати.  С плочка сирене и може би чесънче. Но може и без него.
Пепси пилешки бутчета, ако има в магазина ще взема телешки кюфтенца в було. Много ги харесахме предния път, надявам се пак да са по същата рецепта. колегата вчера се върна от България и обеща свински ребра. Ммммм
Баница класик, щрудел и баница с тиква. Тиквата тук не е добра, но пробвахме със сладък картоф и е супер.

# 2 112
Добро утро!
Руската с каква майонеза - купена или правите домашна?

# 2 113
Злате, както дойде. Тая година се измързеливих и купих, но иначе с домашна млечна я правя.

# 2 114
Златенце, как е Тролчето? Какво каза вчера унг-то? Успокои ли ви?

Млечната майонеза е много лесна, аз нея правя за руската по принцип. Само за готвене не става Simple Smile питайте ме как знам Joy

Общи условия

Активация на акаунт